Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802
Polecam Panią doktor z całego serca. Miałam wielki problem z mieśniakami i polipami. Dwóch lekarzy wypisali mi skierowanie na usunięcie macicy. Dzień przed wykonaniem zabiegu miałam jeszcze w szpitalu konsultacje z Panią doktor, która mi doradziła metodę leczenia o której żaden wcześniejszy lekarz nie wspomniał. Dzięki Pani doktor mam teraz synka ;)
Beauty Group
Wojciechowskiego 7
Fachowy Wyważony Rzetelny ********************************************************************************
Zielona Góra
Wspaniały młody człowiek, wspaniały młody lekarz . Szybka reakcja w kierunku wyleczenia. Powyższa punktacja wskazuje jego oddanie dla pacjenta. Godny polecenia. AH/AH
Centrum Medyczne ORLEN Medica
ulica Chemików 7
Płock
Bardzo dobry chirurg- urolog który bardzo wcześnie wykrył mi guza pęcherza moczowego w USG i cystoskopii,skierował do szpitala i usunął operacyjnie bez powikłań. Nawet na MR guz nie był opisany przez radiologa ( sic!) a wcześniej inny lekarz nie widział go na USG.--Dr Traczyk to Lekarz u którego leczę się od wielu lat. Jest konkretny i komunikatywny. Ma dużą wiedzę. Bardzo polecam.
Vita-Dent Stomatologia
Nobla 3/1A
Pan Grzegorz zrobił mi 2 implanty zębów i jestem bardzo zadowolony z wyglądu nowych zębów. Pełny profesjonalizm
PRODENT Gdynia Dąbrówka
ul. Sojowa 4E/1
Gdynia
Pani doktor bardzo sympatyczna, cierpliwa i wszystko dokładnie tlumaczy. Juz jestem em umówiona na kolejną wizytę. https://www.4udentalclinic.pl/
Do doktora trafilem z polecenia znajomej mojej Mamy, która leczy się u niego całą rodzina. Doktor zrobił mi kilka implantów i odbudowe kosci. Wszystko to troche trwalo ale mam poczucie ze bylel (i jestem caly czas) w dobrych rekach. Podczas wizyty czuc ze ma duze doswiadczenie i wiedzie. Mila atmosfera, uprzejma obsluga i czysty gabinet. Polecam
NZOZ Lekarz Rodzinny
Ul. Towarowa 1
Kraśnik
Polecam badania USG. Można zapisać się telefonicznie. Telefon: 817234210 Wykonywane są badania USG jamy brzusznej, tarczycy, piersi, moszny, prostaty
Mazowiecki Szpital Wojewódzki Sp. z o.o.
ul. Ludwika Kondratowicza 8
Doskonały, godny polecenia specjalista chirurg. Ponadto niezwykłe uprzejmy lekarz z prawdziwym powołaniem.
Stencel
Franciszka Karpińskiego 3
Chorzów
Napiszę to co na: https://www.znanylekarz.pl/michal-makowski-2/stomatolog/myslowice/2 Wnikliwy, cierpliwy, nie lekceważy Pacjentów ani ich problemów. Doskonały fachowiec. Szczerze polecam!!!
Niepubliczny Stomatologiczny ZOZ "Czar - Dent" s.c.
Porzeczkowa 14
Białystok
młody, ale naprawdę godny polecenia. Nic nie bolało a miałam usuwany ząb mądrości. chirurgicznie. Trochę pobolewało na drugi dzień, ale podobno to normalne. Dziś, tydzień od zabiegu, wszystko w porządku.
Formmed Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych
Warszawska 197 d
Pani dr Barbara Offert to lekarz, którego będę polecać zawsze, wszędzie i wszystkim Rodzicom, którzy muszą zdecydować się na leczenie chirurgiczne swojego dzecka! Nasza córka już jest po operacji. Wszystko przebiegło dokładnie tak, jak opisała Pani doktor. Doświadczona i profesjonalna specjalistka!
Przychodnia i Szpital FORMMED Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych
Babice Nowe, Warszawska 197 D
Wspaniały lekarz. w pazdzierniku 2010 roku operował moją córkę która urodziła sie z rozszczepem podniebienia. Doktor Surowiec to lekarz pełną gębą, miły, kontaktowy, zawsze pomocny w tak trudnych chwilach. W tej chwili Podniebienie mojej córki nie rózni sie niczym od innych dzieci, nie ma zadnych problemów z wymową. Wraz z zona jestesmy mu bardzo wdzięczni.
Zielona Góra
Doktor Krzysztof Wiadomski to LEKARZ o ogromnej wiedzy,o wielkim sercu i złotych rękach.Nie ma słów,którymi można wyrazić wdzięczność i opisać to,co Pan doktor zrobił dla mnie.Doktor to człowiek ,dla którego dobro pacjenta jest zawsze na pierwszym miejscu,jest bardzo empatyczny i oddaje serce lecząc pacjentów.Jako chirurg jest perfekcjonistą i mistrzem.Doktor jest wirtuozem chirurgii i lekarzem humanistą.Polecam i życzę dużo sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym.
Gabinet Dentystyczny Tomasz Żurawski
Wólczańska 23
Polecam. Wszystko tak, jak powinno być. Wizyty przebiegły sprawnie, bez czekania. Lekarz z dużą empatią i kulturą.
Zielona Góra
Świetny lekarz w mojej opinii jak również w opinii innych pacjentów z ktorymi mual okazje porozmawiać . Kompetentny do tego mily i z dużym poczuciem humory. Polecam
PRODENT Gdynia Dąbrówka
ul. Sojowa 4E/1
Gdynia
Bardzo polecam Pani, która jest bardzo rzetelną, profesjonalną i kompetentną ntną lekarką. Ma indywidualne podejście do pacjenta, wykazuje duże zaangażowanie w wykonywaną pracę, potrafi w sposób zrozumiały wyjaśnić przyczyny problemu i kompleksowo pokierować leczeniem. Jeszcze raz - gorąco polecam. https://www.4udentalclinic.pl/
Spółka Cywilna "Diagnomed" Jolanta Nowotarska, Witold Widera
ulica Komorowicka 22
Bielsko-Biała
Bardzo dokładny lekarz wysłucha kieruje na wszystkie badania jestem zadowolony polecam lekarza piątkę.🌟
SMILE Stomatologia Emilia Włodarczyk
Tylżycka 11/113
Mój lekarz od pierwszej wizyty. Mam wyleczoną szczękę dzięki właśnie Pani Doktor wraz z ekipą.Wizyty są przyjemne, relaksacyjne, aż nie chce się wychodzić. Mimo zmian miejsca zamieszkania zawsze wracam i Państwu też polecam taką metodę. Pełne zaufanie.