Centrum Medyczne Luxmed
ulica Spadek 41
Zamość
Polecam wszystkim pacjentkom dr Marka Mazurka świetny lekarz , wysoka kultura , specjalista godny polecenia .Dziekuje .
Provita
ul. Żelazna
Polecam wszystkim DR;TOMASZA GUL;operowal mi 2 nogi na zylaki i jestem bardzo zadowolona.Lekarz otwarcie rozmawia o problemie i w prosty sposob wszystko objasnia,a pacjenta traktuje w nalezyty sposob.Wszystkim Go polecam.
ŚWIĘTOKRZYSKIE CENTRUM ONKOLOGII SP ZOZ
ul. Stefana Artwińskiego 3
Kielce
Znajomity lekarz, kompetentny i serdeczny. Fachowiec z najwyższej półki. Empatia i zainteresowanie pacjentem godne naśladowania. Trafić pod Jego skalpel to jak wygrać w totka. Dziękujemy z całą rodziną
Podstacja Śródmieście
Spadochroniarzy 8
Lublin
Doskonały specjalista od trudno gojących się ran.Wysoka kultura osobista.Lekarz z powołania oby więcej takich lekarzy.Polecam
Po dwóch zabiegach z zakresu proktologii wykonanych przez pana doktora stwierdzam, że jest wyjątkowym lekarzem, który potrafi sprawić, że podczas badań i zabiegów w tak niewdzięcznej i niedocenianej w Polsce dziedzinie jaką jest proktologia, pacjent może czuć się komfortowo i godnie. Trafnie zdiagnozował moje dolegliwości (dwóm innym chirurgom to się nie udało) i skutecznie je wyleczył. W gabinecie dysponuje sprzętem umożliwiającym przeprowadzanie zabiegów nowoczesną, nieinwazyjną metodą (laser), a przygotowanie do …
Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4
W lutym 2023 r. Pani Doktor usuwała mi całą tarczycę wraz z węzłami chłonnymi centralnymi. Operacja przebiegła bez powikłań. Szwy wchłanialne i po dwóch dniach do domu. Rana zagoiła się bardzo szybko. Po trzech miesiącach trudno dostrzec bliznę. Pani Doktor konkretna i miła. Z całego serca polecam za profesjonalizm. Dziękuję, że mogłam być Jej pacjentką. A przyjechałam do Szczecina z województwa kujawsko -pomorskiego.
SZPITAL
ulica Medyczna 19
Płock
Naprawdę nie pomyślałabym , że spotkam takiego lekarza w publicznym szpitalu.. Normalny , uprzejmy - o dziwo ma czas dla pacjenta któremu potrafi wytłumaczyć jak wygląda i działa jego jelito.... Pełne zaufanie dla jego kompetencji . Włocławek zaczął pielgrzymować do Lipna do dr Wyborskiego. Czapki z głów.....
Przychodnia Nr 2 w Nowej Sarzynie
Chemików 3
Nowa Sarzyna
Pan Doktor Andrzej Rzeszutek to przykład Lekarza profesjonalisty, pasjonata swojego zawodu, empatyczny i niesamowicie skromny. Pan Doktor przeprowadził bardzo trudną operację mojego Taty, która była dużym wyzwaniem w usunięciu dużego guza i nie tylko. Podjął się tego zadania a zarazem ryzyka jakie niosła operacja. Na dodatek bardzo zaangażowany w monitorowaniu pacjenta po operacji. Jesteśmy z całego serca bardzo wdzięczni, że dokonał rzeczy niemożliwych. Daje to nam nadzieję na dalsze leczenie …
Szpital Wojskowy z Przychodnią - Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Wałczu - Przychodnia - Poradnia Chirurgii Ogólnej
Wałcz
Prawdziwy lekarz z powołaniem. Empatyczny, drobiazgowy, pomoże nawet gdy coś wykracza poza jego kompetencje z prawdziwie ludzkim, wspaniałym podejściem do pacjenta i jak wiem jest to opinia całej rzeszy pacjentów, którzy mieli kontakt w jego gabinecie!
SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44
Do UCK w Gdańsku zostałem przekazany przez ZRM w dni 15 lutego 2023 roku z powodu bólu w klatce piersiowej w wieku 64 lat. Nigdy w życiu nie chorowałem. Po przeprowadzeniu szeregu różnych badań w KOR, jak również w I Klinice Kardiologii na Oddziale Niewydolności Serca i Transplantologii i wykonaniu koronarografii - lekarz specjalista kardiologii w rozpoznaniu odpowiedział krótko: "Niestabilna choroba wieńcowa" w grę nie wchodzą żadne rozwiązania tylko by …
Stomatologia El-Dent Zamość
Ul. Szwedzka 15
Zamość
Polecam Pana Dr Michała. Trafiłem do Dr 4 lata temu po pobiciu, w środku nocy na ostry dyżur przywieziony karetką na Lindley'a. Pan Doktor przyszedł na konsultacje na SOR , zbadał mnie, oglądal badania, i powiedział, że wymagam operacji, że przyjmuje mnie od razu do kliniki. Po kilku dniach byłem operowany przez Pana Dr. Przez pół roku miałem 3 metalowe płytki na kościach twarzy i wiele śrub. Juz wszystkie zostały …
O dobrych lekarzach mało się pisze. Tak też jest i w tym wypadku. To jeden z niewielu lekarzy, dla którego pacjent jest człowiekiem. Uprzejmy, pogada o tym i owym i opowie o chorobie, zrobi co potrzeba. Dba by nie bolało, bo przecież nie musi. Na dodatek ceny usług przyzwoite. Polecam.
Gorzowska Lecznica Specjalistyczna
Piłsudskiego 1B
Gorzów Wielkopolski
Jest specjalista w pełni . W ubiegłym roku operował moja mamę, straszą, bardzo schorowaną osobę - resekcja żołądka [ nowotwór złośliwy ]Oprecaja przeprowadzona w sierpniu 2008 roku się udała, póki co mama czuje się dość dobrze, chociaż jest świadoma jak poważnie choruje, mamy nadzieję,że nawrotu nie będzie.Polecem wszystkim tego specjalistę.
Centrum Multi-Medica Sp. z o.o.
Józefa Poniatowskiego 97
Zielonka
Bardzo dobry lekarz, miły i wyjaśnia człowiekowi sprawę normalnym językiem. Opiekuńczy i wzbudza zaufanie, kultura osobista i jego kompetencje są na prawdę na wysokim poziomie. Mogę polecić Pana Jaska i dobrze że tu go znalazłam. Oby więcej tak dobrych osób
NZOZ Okusz Nowy Szpital
ul.1000 lecia 13
Olkusz
Jeden z najbardziej kompetentnych lekarzy,dla którego pacjent jest najważniejszy. Tylko dzięki niemu mogłam rozpocząć dalsze leczenie.
Prywatny Gabinet Chirurgii Dzieciecej
Sadowa 4/37
Zamość
Naprawdę dobry lekarz a nadodatek bardzo przyjemny>Moja córeczka jest uczulona na lekarzy ale z tym nie było problemu,zaczeła rozmawiać i dała się zbadać!!!!!!!Naprawdę polecam po pierwszym badaniu miałam diagnozę i termin zabiegu!!!!!!!
Zdecydowanie polecam doktora Wierzbickiego wszytkim którzy musza usunąć zęba. Byłem u doktora na usowaniu zęba mądrości. Mój poprzedni lekarz nie podjął sie tego bo ząb był podobno krzywy i jeszcze prawie cały w kości. Dr Wierzbicki całkowicie bezboleśnie i w 15 minut pozbawił mnie przyczyny moich zmartwień, a to czego sie najbardziej obawialem czyli ze spuchne i ze będzie strasznie bolało nie nastąpiło. Jeszcze raz polecam dr Wierzbickiego!