lekarz Grzegorz Swalarz

Chirurg dziecięcy

GabinetyMed.pl
Kościuszki 175

Lekarz z wieloma opiniami w Internecie- wszystkie prawdziwe - godny polecenia. Przyjmuje w Katowicach ul Kościuszki 175 GabinetyMed.pl
Opinia dodana przez: Piotr

lek. dent. Stanisław Majka

Wschodnia 13
28-200 Staszów

Polecam z całego serca lekarz bardzo pozytywny, mega dach w ręku wyrywałem zęba 7 max 4 minuty, i zęba nie ma. Bezboleśnie, na początku się bałem ale niema się tam czego bać. Polecam każdemu

lekarz Andrzej Zieliński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Rzepichy 16
25-629 Kielce

Bardzo empatyczny, kompetentny, poświęca duzo czasu na wyjaśnienie problemu. Tłumaczy przebieg operacji. Odpowiada szczegółowo na pytania i wątpliwości.

lekarz Marian Ciążyński

Szpital Specjalistyczny
Prądnicka 35-37

Polecam. Bardzo dobry człowiek i lekarz. Kompetentny i życzliwy. Zabiegi przeprowadzone są fachowo. Udziela wszystkich niezbędnych wskazówek jak ma przebiegać rekonwalescencja. Życzę wszystkiego dobrego.
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Marek Urban

Chirurg ogólny, Urolog

Onko-Centrum
Ignacego Daszyńskiego 2
20-250 Lublin

Byłam u wielu lekarzy urologów, przepisywano mi ciagle antybiotyki. Dopiero doktor Urban wiedział co mi jest , przeprowadził operacje i dzis jestem zdrowa. Jestem szczęśliwa, ze dokuczliwe objawy przeszły! Dziękuje!!!!

lek. dent. Zbigniew Piotrowski

Spacerowa 6
19-400 Olecko

Leczyłam u niego zęby wyrywałam i robiłam koronkę w każdym przypadku profesjonalne podejście wie jak za co się zabrać robi konkretnie i na długo jestem bardzo zadowolona polecam

lekarz Maciej Dobroch

Kosynierów 14/1
62-300 Września

Pan Doktor najlepszy jakiego spotkałam. Wiele lat walczę z licznymi bolesnymi tluszczakami, usuwałam je u wielu lekarzy żaden nie miał takiego ludzkiego podejścia jak Pan Doktor Dobroch. Malutkie blizny, prawie niewidoczne, sympatyczny mimo groźnego wyglądu. Pełen profesjonalizm. Wszystko dokładnie tłumaczy ze stoickim spokojem . Odpowiada na każde pytanie .

lekarz Rafał Wawrzyniak

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Leszczyńska Przychodnia Lekarska
ul. 17 Stycznia
64-100 Leszno

Lekarz i jako człowiek godnego zaufania.Polecam ,dba o pacjenta.Jest uprzejmy ,miły .Zawsze pomocny.Jeszcze nie odmówił nikomu pomocy.gorąco pozdrawiam
Opinia dodana przez: pacjentka

lekarz Janusz Suski

Piastów 16 (Amika)
62-300 Września

Wspaniały lekarz, kompetentny, kontaktowy,życzliwy i do tego przyjmuje także na NFZ. Wyjaśnia poszczególne fazy zabiegu, informuje jak postępować z raną po zszyciu. Udziela odpowiedzi na zadane pytania. Gorąco polecam
Opinia dodana przez: Mirka

lekarz Krzysztof Nowak

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Szpital w Śremie Sp. z o.o.
ul. Józefa Chełmońskiego 1
63-100 Śrem

Tu,Iwona Zając,z Siemowo.Dziękuje za opieke i za usunięcie mi kamieni ,w Szpitalu Gostyniu.Na chwile obecną czuje się dobrze,a rany po usunięciu drenu zaczynają sie goić,a diete dalej trzymam.Jest pan bardzo dobrym lekarzem,ludzie są z pana zadowoleni jaką prace pan trzyma,ja również.pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Tomasz Poprawka

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Katowicka 35/120

Lekarz z dużą empatią, zrozumiale wytłumaczył przebieg operacji konieczność zabiegu. Miłe podejście do pacjenta. Bardzo dziękuję za uratowanie życia.

lekarz Waldemar Krzywania

Centrum Medyczne NZOZ "Starówka"
ulica Lipowa 5
08-300 Sokołów Podlaski

Dr Waldemar Krzywania jest godny polecenia. Kompetentny, ma profesjonalne podejście do pacjenta. Szczegółowa rozmowa i pełne wyjaśnienie problemu. Gdyby wszyscy lekarze byli tacy ... Super lekarz.
Opinia dodana przez: Cytryna

lek. dent. Mirosław Suchcicki

11-go Listopada 2/35
07-400 Ostrołęka

20 lat temu robiłem sporo zebów u Mirosława i do dziś nic z nimi się nie dzieje . Z całego serca polecam . Niektóre zęby miały tylko boczne scianki i nadawały się do wyrwania ale spróbowaliśmy je uratować bo wyrwać to żaden problem. Mam je do dziś :) POLECAM !!!
Opinia dodana przez: Sebastian

lekarz Sławomir Sławski

Mostowa 20/22/6

Polecam wszystkim usługi dr. Sławskiego. Rzekłbym, odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, profesjonalizm, odpowiednia diagnoza, brak jakichkolwiek uwag. Z czystym sumieniem polecam.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Mariusz Mazur

NZOZ "Medica" Zespół Lekarzy Specjalistów
ulica 3-go Maja 3
08-110 Siedlce

Doktor Mazur to bardzo dobry lekarz. Dobro pacjenta jest dla niego ważne, nie bagatelizuje niczego. Wszystko wytłumaczy, znajdzie czas na rozmowę. Polecam

lek. dent. Ilona Zając-Kozłowska

Broniewskiego 10/50
58-309 Wałbrzych

Naprawdę godny polecenia lekarz. Pani doktor ma bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, do każdego podchodzi indywidualnie. Naprawdę warto się u niej leczyć!
Opinia dodana przez: Maja

lekarz Teresa Mróz-Gołębiowska

Grota-Roweckiego 29/2
59-220 Legnica

Bardzo empatyczna i rzeczowa pani doktor,wytłumaczy każdy etap leczenia.przedstawi metody i mozliwosci leczenia.bardzo kontaktowa w razie potrzeby ewentualnej konsultacji
Opinia dodana przez: Pacjentka Halina

lek. dent. Mirosław Kaczmarek

ulica Staszica 8A/4
83-400 Kościerzyna

Miałem " przymusowy" kontakt z Panem doktorem z powodu niespodziewanej konieczności usunięcia ósemki. Odwiedziłem 4 gabinety dentystyczne i nikt nie podjął się wykonania tej ciężkiej pracy. W jednym z tych gabinetów polecono mi doktora Kaczmarka, który na moją prośbę specjalnie pofatygował się do gabinetu i wykonał zabieg w taki sposób, że mogę o tym mówić w samych superlatywach. Wszystko zostało mi wcześniej wcześniej dokładnie wytłumaczone w sposób bardzo sympatyczny i …
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Krzysztof Grzymała-Lubański

Klinika Chirurgi Serca Naczyń i Transplantologii
ul. Pradnicka 80 Kraków

Wspaniały człowiek i lekarz.Miły i uprzejmy zawsze uśmiechnięty i gotowy do pomocy.Poznałem go w 1995 roku . Serdecznie pozdrawiam Pana Ryszard Ziobrowski

lekarz Jacek Wesołowski

Dworcowa 2/g.108
83-300 Kartuzy

Bardzo uprzejmy i kompetentny lekarz nie szczędzący czasu dla pacjenta. Potrafi dużo wyjaśnić i podjąć właściwą decyzję w sprawie leczenia.
Opinia dodana przez: Tadeusz