Wizyta u Pana doktora na NFZ została umówiona bardzo szybko. Wybrałam się z bólem kolana i wstępnym rozpoznaniem urazu. Byłam przerażona negatywnymi opiniami w internecie. Wizyta była opóźniona 6 minut. Faktycznie okazało się, że: Pan doktor był bardzo profesjonalny. Elegancki człowiek. Mówił w sposób zrozumiały, konkretny. Zbadał oba kolana. Postawił diagnozę. Powiedział skąd wziął się problem. Dał skierowanie na rezonans i do fizjoterapeuty oraz receptę na leki. Odpowiedział na moje ...
Filia Nr 1 Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Endoterapia
Waryńskiego 10A
Bardzo kompetentny i przemiły lekarz. Fachowiec.
Byłem na wizycie w LuxMed. Tydzień po poważnej rekonstrukcji stawu kolanowego. Niepokoiły mnie pewne objawy. Zostałem kompleksowo zbadany. Przepisane leki , zmieniony opatrunek. Moje obawy zostały rozwiane. Mogłem pytać i otrzymywałem jasne, konkretne wyjaśnienia. Bardzo dobra komunikacja na linii lekarz - pacjent. Empatia i fachowość.
Polecam Pana Doktora.
św. Anny
Barska 16/20
Bardzo dobry specjalista, z empatycznym podejściem do pacjenta. Pomógł mi po tym jak inny lekarz spartaczył swoją pracę. Jestem bardzo wdzięczna za okazaną empatie pomoc i doprowadzenie do porządku bałaganu który był we mnie.
Jestem pacjentką Przychodni Arnika w Starych Babicach.Doktór Łukasz Brodziński jest taki jakim powinien być lekarz w obecnym czasach; komunikatywny , kompetentny, wzbudzający zaufanie, tłumaczący na czym polega schorzenie oraz terapia. Poleciłam go swojej przyjaciółce.Jolanta Jach
Indywidualna Ptaktyka Lekarska Andrzej Libich
Szpital Dzieciątka Jezus