lekarz Marta Surmacz

Rzeszów

Mądra, wrażliwa, dokładna. Rozpoznała moja chorobe i skutecznie ją wyleczyła. Polecam z ca lego serca

dr n. med. Zbigniew Małek

Gabinet prywatny Zbigniew Małek
Cegielniana 38/5U
35-310 Rzeszów

Polecam w 100%, każdemu kto ma problem z woreczkiem żółciowym. Operacja przebiegła dobrze, po szybko wracam do zdrowia.

lekarz Ewa Kwiatkowska-Sitek

NZOZ LUX-OKULISTYKA
Kolejowa 12
35-073 Rzeszów

Byłem dziś. Bardzo sprawne badania, diagnoza, wyjaśnienie po badaniu rezultatów badań. Super. Jestem zadowolony.
Opinia dodana przez: Daniel

lekarz Monika Dobrowolska-Kwiatek

Ks. Jałowego 8 A
35-010 Rzeszów

Bardzo dobrze oceniam wizytę w gabinecie Pani doktor, byłam na kolposkopii. Świetne podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: Beata

lek. stom. Justyna Sobczyk

Modentus
Paderewskiego 20A, 35-328
Rzeszów

Pani Doktor jest dentystą profesjonalnym, cierpliwym i dokładnym. Korzystam z jej usług od 4 lat i jestem zadowolona ze wszystkich założonych przez nią wypełnień.

lekarz Adam Mrozek

Poradnia logopedyczna Pro-Familia
ul. Podpromie 8/1A
35-051 Rzeszów

Bardzo przyjemny lekarz, indywidualne podejście do pacjenta, specyficzne poczucie humoru co jest dużą zaletą bo pomaga to rozładować stres. Dokladnie tłumaczy i zawsze cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania. Bardzo dokładnie czyta USG. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Mija

lekarz Krystyna Szula

Psychiatra, Psycholog dziecięcy

Zespół Opieki Zdrowotnej Nr 1 w Rzeszowie
ul. Tadeusza Czackiego 2
35-051 Rzeszów

Z ręką na sercu polecam doktor Krystynę Szulę. Kompetencja , empatia , pomoc na najwyższym poziomie. Rzadko spotkać psychiatrę dziecięcą z tak wspaniałym podejściem do dziecka i tak zaangażowaną w każdy przypadek. Polecam!
Opinia dodana przez: Malina

lek. med. Marek Żminkowski

Urolog

Gabinety Krukierek
ul. Kujawska 3
35-323 Rzeszów

Bardzo dobry specjalista. Doświadczony, z ogromną wiedzą, bardzo przyjazny i uprzejmy dla pacjenta. Obserwujący i wprowadzający wszystkie nowości z zakresu swoich specjalizacji. Można zaufać i powierzyć swoje zdrowie doktorowi Markowi Żminkowskiemu
Opinia dodana przez: Bogumił

lek. dent. Iwona Sławińska-Niedzin

ul. Strażacka 12 D/2
35-312 Rzeszów

Bardzo fajna Pani Doktor do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie i stara się zrobić dobrze i bezboleśnie a u dentysty to bardzo ważnie .

lekarz Małgorzata Dymkowska

NZOZ "PALOMED"
Słowackiego 24
35-060 Rzeszów

Pani doktor Małgorzata Dymkowska zasługuje na najwyższe uznanie .Jej sposób podejścia do pacjenta już sam w sobie pozwala na to żeby poczuć się lepiej. Uprzejma , kompetentna, cierpliwa .Polecam!!!

lek. dent. Marcin Łukaszewski

Centrum Stomatologii DenTech
ul. Jana i Jędrzeja Śniadeckich 11
35-005 Rzeszów

Bardzo dobry stomatolog. Uprzejmy i konkretny. Miły i życzliwy człowiek. Przyjmuje od ręki w nagłych przypadkach. Wysłucha pacjenta, rozwieje wątpliwości. Bardzo polecam doktora Łukaszewskiego.
Z kolanami jak najbardziej do niego.trafia analizuje.cierpliwy.mogę z czystym sumieniem go polecić.jestem w trakcie leczenia ,ale efekty SA bardzo duże.
Opinia dodana przez: kinga

lekarz Sławomir Szczygieł

Urolog

Kpt. Betleja 17
35-303 Rzeszów

Człowiek miły, z dużym poczuciem humoru, zależy mu bardzo na zdrowiu pacjenta, a przy tym wielka wiedza i doświadczenie. Wspaniały urolog.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Maciej Orłowski

ul. płk. Leopolda Lisa-Kuli 9/D
35-032 Rzeszów

Miałam przyjemność trafić do Pana doktora Macieja Orłowskiego,który w moim przekonaniu zasługuje na najwyższe słowa szacunku,uznania i wdzięczności.Od pierwszej wizyty dało się odczuć ogromną empatię i zaangażowanie w pomoc pacjentowi.Pan doktor jest niezwykle sympatyczny,potrafi stworzyć atmosferę spokoju i zaufania,co ma ogromne znaczenie,zwłaszcza w sytuacjach pełnych niepokoju.Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie,w spokojny sposób,z pełnym wyjaśnieniem każdego etapu–bez pośpiechu,z uwagą na potrzeby i pytania pacjenta.Lekarz wykazał się szeroką,aktualną wiedzą i profesjonalizmem.Zlecił szereg …
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Robert Wojnarowski

Lwowska 74A
35-301 Rzeszów

Bardzo dobry specjalista godny polecenia. Bardzo uczciwy i oddany swojej pracy Pol roku temumiałam operowanie haluksy,doktor Wojnarowski zrobił to perfekcyjnie . Ból do zniesienia , a opieka lekarza bardzo dobra. Bardzo polecam
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Grzegorz Bednarczyk

Ośrodek Świadczeń Szpitalnych
ulica Lwowska 60
35-301 Rzeszów

Najlepszy lekarz na Oddziale Chirurgi Ogólnej w Szpitalu Wojewódzkim Nr 2 im. Św. Jadwigi Królowej w Rzeszowie. Szczegółowo informuje pacjentów o przebiegu leczenia, wykazuje zainteresowanie i troskę o stan zdrowia pacjentów.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Tomasz Kaziród

Pulmonolog

ul. Królewska 5
35-616 Rzeszów

Lekarz z powołania. Zawsze wysłucha i doradzi. Ma zawsze czas dla pacjenta. Trafny diagnosta. Godny polecenia. Nie odstrasza pacjenta. Zawsze uśmiechnięty. Tłumaczy chorobę i jej konsekwencje. Kompetentny. Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: M

lekarz Andrzej Górecki

Radiolog

Przychodnia Rejonowa Nr 1
Aleksandra Fredry 9
35-005 Rzeszów

Dziękuję!! Profesjonalizm oraz sprawdzona diagnoza. Dziękuję !!!!Polecam wszystkim !!! Specjalista jakich mało w okolicy.
Opinia dodana przez: Wojtek

lek. dent. Szymon Stankiewicz

Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa
Wierzbowa 14
35-310 Rzeszów

Lekarz godny polecenia, uprzejmy, miły i bardzo rzetelny. Bardzo starannie wykonuje swoją pracę, troszczy się o dobro pacjenta.

lekarz Daniel Koryl

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDIKAL"
ulica Wierzbowa 2
35-310 Rzeszów

Wszystko się zgadza, dr Koryl jest specjalistą. A na dodatek ma świetne podejście do pacjenta. Potrafi też wytłumaczyć co i jak. A to ważne. I na dodatek nie patrzy, że za drzwiami jet kolejny pacjent. Świetny lekarz, polecam