Czechowice-Dziedzice

lekarz Helena Dziedzic

43-502 Czechowice-Dziedzice

Helenka Dziedzic --- lekarz wspaniały , wrażliwy, uczynny pełny empatii. POSIADA DUŻE DOŚWIADCZENIE, WYKONUJE KOMPLEKSOWE BADANIA NA KTORYCH SIĘ ZNA. Nie zamyka się na nowości medycyny , słucha i podejmuje działania ,które kontroluje. Życzymy zdrowia !!!

lek. dent. Agnieszka Gieroń

Centrum Stomatologiczne "Dental" s.c.
ulica Piłsudskiego 10
43-502 Czechowice-Dziedzice

Pani doktor ma świetne podejście do pacjentów, razem z Panią Alinką zawsze są usmiechnięte. Dokładnie tłumaczą choroby i proces leczenia, zadając dużo pytań wspomagających, widac ogromne chęci i doświadczenie.

lekarz Mirosław Greczka

Słowackiego 5
43-502 Czechowice-Dziedzice

Najlepszy lekarz na jakiego kiedykolwiek trafiłem. Leczyłem się wcześniej u kilku internistów i zawsze były jakieś problemy- albo nieskuteczne leczenie, albo mało sympatyczny lekarz dla którego byłem problemem zamiast pacjentem. Tutaj zupełnie inaczej - chętnie tłumaczy skąd pojawiła się choroba, jak ją leczyć, dlaczego w ten a nie inny sposób, ile będzie trwało leczenie itp. itd. Z całego serca polecam dr Greczkę
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Wojciech Owsiany

43-502 Czechowice-Dziedzice

Endoproteza kolana wstawiona idealnie. Samo przygotowanie do operacji, operacja i po na najwyższym poziomie. Chętnie, jak to wyleczę, temu samemu lekarzowi powierzę drugie kolano. Jestem usatysfakcjonowana fachową pomocą. Lekarz Super, aż miło.
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Zbigniew Bajorek

Laryngolog

ulica Malczewskiego 1
43-502 Czechowice-Dziedzice

Lekarz godny polecenia, bardzo uprzejmy z miłym podejściem do pacjenta. Wszystko spokojnie tłumaczy i wyjaśnia wątpliwości.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Ewa Borysowska-Guzik

Pediatra, Pulmonolog

Drzymały 23a
43-502 Czechowice-Dziedzice

Pani doktor sama od siebie odpycha pacjentów,podejście i uprzejmośc zerowa.Mojego syna leczyla 6 tyg i wyleczyc nie potrafiła.pojechałam do innego lekarza prywatnie i dziecko szybko wróciło do zdrowia,oraz dostałam zalecenie kontroli dziecka u kardiologa i laryngologa. A pani doktor nigdy nie zauwazyla,że dziecko ma szmery na serduszku.
Opinia dodana przez: Ewi

lekarz Jacek Ponikwia

43-502 Czechowice-Dziedzice

Dwa lata temu pogryzł mnie pies, uraz dość głęboki. Trafiłam z SOR z szytą dłonią pod opiekę pana doktora. Byłam pod wielkim wrażeniem podejścia do pacjenta. Ogromna wiedza, którą człowiek chłonął i chciał słuchać. Daje Panu doktorowi 10 gwiazdek, za człowieczeństwo, za wiedzę, za traktowanie pacjenta, za uprzejmość, gdzie powinien czasem się zdenerwować, a tego nie zrobił. Mam wrażenie, że tacy lekarze to już wymierający gatunek. Dziękuję, że mogła doświadczyć …
Opinia dodana przez: Pacjentka z 2020

lekarz Elżbieta, Hansel-Fites

Ks. Barabasza 15/4
43-502 Czechowice-Dziedzice

Pierwszy raz miałam do czynienia z Panią doktor na pogotowiu, gdzie od razu trafiła z diagnozą. Potem parę razy trafiłam na nią przypadkiem z moim dzieckiem ( pediatra mojego dziecka był chory) Najlepszy lekarz na jakiego do tej pory trafiłam, nie wyobrażam sobie innego. Chodzę ja chodzi moja córka. Jeździmy do Bielska MedWork bo naprawdę warto. Tutaj nie ma czegoś takiego jak to co spotkało moją mamę cytuję (Badania należą …
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Joanna Badowska

Reumatolog

Legionów 48a
43-502 Czechowice-Dziedzice

Dałabym tej Pani 0. Żałosne, że taki ktoś może tytułować się nazwą "lekarz". Oczywiście pieniądze za wizytę tak, ludzkie podejście i fachowa wiedza NIE. Wymyślona teoria, bo trzeba udawać, że wiedza jest i nakreślenie młodemu chłopakowi, że w wieku 35 lat będzie chodził, ze stwardniałymi kośćmi tak jak nam się wydaje, że chodzą "żule i kasztanowe ludki po ulicach". Doprowadza pacjenta do płaczu i co się okazuje? Głupie gadanie, bo …
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Szymon Zuber

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "DIAMED" Sp. z.o.o.
Jana Kochanowskiego 4
43-502 Czechowice-Dziedzice

Profesjonalne podejście do pacjenta dziękuję za pomoc. Miły doktor doradził zszył i po stresie . Nie ma nawet blizny jeszcze raz dziękuję.
Opinia dodana przez: Dawid
{'id': 26691, 'name': 'Czechowice-Dziedzice'} Ginekolog położnik
                                       lek. med. Alicja Dziadoń-Wietrzny

lek. med. Alicja Dziadoń-Wietrzny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "Diamed" Sp. z o.o.
ulica Kochanowskiego 4
43-402 Czechowice-Dziedzice

Pierwszy i ostatni raz byłam u pani doktor na wizycie.. Potraktowała mnie jak zwykłą kretynkę, która pyta się o swoją zdiagnozowaną infekcję !!! Zapytałam skąd się to bierze lub co to jest... Cokolwiek żeby o tym wiedzieć... To usłyszałam zdanie " Nie mam czasu na wytłumaczenie, niech pani przeczyta sobie na Google.. Wszystko tam jest napisane". Zrobiono mi również USG... Nic się o nim nie dowiedziałam, nie dostałam go nawet …
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Bożena Suliga-Ryszka

Pulmonolog

43-502 Czechowice-Dziedzice

Już przed wizytą lekarka nie chciała żeby stać przed jej gabinetem tylko iść na poczekalnie. Na pytanie a gdzie jest poczekalnia bo jestem tu pierwszy raz? Odpowiedziała "A nie umie Pan czytać?"(akurat to był moj maż) Wizyta z 2h opóźnieniem, niemiła starsza lekarka, nie chce wysłuchać z czym pacjent przyszedł, nie daje dojść do słowa, jak tylko jej się przerwie podczas pisania na komputerze to wykazuje wielkie oburzenie. Lekarka wprost …

lekarz Dariusz Czerw

Tetmajera 1 lok. 20
43-502 Czechowice-Dziedzice

Pan Doktor leczył mnie gdy byłem dzieckiem, leczy i teraz. Normalny facet, zdroworozsądkowy, nie przesadza, nie dramatyzuje. Wizyta u niego to zawsze krótko, jasno i na temat. Ze swoimi dziećmi też do Niego chodzę.

lekarz Sonia Tomasiewicz

Hoża 32
43-503 Czechowice-Dziedzice

Pani Doktor to wspaniały lekarz. Bardzo dokładnie wszystko tłumaczy,zleca badania co pół roku ,w gabinecie wykonuje usg i wdraża skuteczne leczenie. Jest bardzo uprzejma. Z całego serca polecam
Opinia dodana przez: Ilona

lek. dent. Kamil Michta

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "Zdrowie" mgr Maria Grygierzec
ulica Traugutta 18A
43-502 Czechowice-Dziedzice

Beznadziejny dentysta Ja robiłem u niego dolną protezę i pomimo trzech przymiarek proteza chodzi na wszystkie strony Straciłem 1400zł i nie otrzymałem zwrotu pieniędzy a proteza jest do wyrzucenia tak że nie polecam tego lekarza a jego higiena pozostawia też wiele dożyczenia Pieniądze wyrzucone w błoto Skandal

lekarz Małgorzata Latkowska

ul. Studencka 9/6
43-502 Czechowice-Dziedzice

Fatalny lekarz. Sprawia wrażenie, że jestem idiota, na każde pytanie odpowiada z pretensją lub zdawkowo, w sumie nie udzielając pomocy. Ciągle odnosi się do pacjenta w sposób jak by była z łaski bądź za karę w pracy. To moja opinia po dwóch wizytach u tej „doktorki” i nie mam zamiaru tam więcej iść. Szczerze nie polecam.

lekarz Iwona Tomaszczyk-Kujawa

Lekarz medycyny pracy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS"
Henryka Sienkiewicza 8
43-502 Czechowice-Dziedzice

Dokładnie tak jak opisała to osoba powyżej.Bardzo arogancka, nerwowa,traktuje pacjentów jak zło konieczne.Brak empatii i wyjaśnień.Nie polecam !!!
Opinia dodana przez: Pawlo

lekarz Katarzyna, Kalarus

NZOZ Falmed - Szpital J. Falkowski Sp. j.
ulica Krótka 4
43-502 Czechowice-Dziedzice

Nie polecam tej Pani Doktor ponieważ bagatelizuje rodzica, nie zleca badań i stawia złe diagnozy. Pani doktor wmawiała mi, że syn ma alergia na bmk a była to nietolerancja laktozy. Zleciła jedynie badanie kału raz- kiedy syn miał krew w kupie z powodu infekcji wirusowej. Wydałam setki złotych na badania dziecka które należały mi się na NFZ. Zbagatelizowała to że zgłaszałam, że syn dużo dyszy/sapie po konsultacji z innym lekarzem …

lekarz Katarzyna Pławecka-Kotas

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "DIAMED" Sp. z.o.o.
Jana Kochanowskiego 4
43-502 Czechowice-Dziedzice

Odniosłam wrażenie że sama nie wie co robi Na każde pytanie nie potrafiła odpowiedzieć Omijajcie tą Panią jeżeli potrzebujecie profesjonalnej pomocy.

lekarz Irmina Urbańska-Maciejewska

Anestezjolog, Pediatra

NZOZ Falmed - Szpital J. Falkowski Sp. j.
ulica Krótka 4