To lekarz, dla którego dobro pacjenta jest bardzo ważne. Poświęca mu dużo czasu, i szuka dogłębnie przyczyny problemów zdrowotnych. Jest lekarzem godnym polecenia.
JEST LEKARZEM GODNYM POLECENIA DLA KTÓREGO DOBRO PACJENTA JEST BARDZO WAŻNE ,POLECA MU DUŻO UWAGI I UDZIELA DOBRE RADY. MOIM ZDANIEM STAWIA DOBRE DIAGNOZY
Doktor Damian Cycak to lekarz godny polecenia. Jest empatyczny i z pełnym profesjonalizmem podchodzi do każdego pacjenta.Zlecajac różne badania stara się dobrze postawić diagnozę. Opieka nad pacjentem nie kończy się w przychodni ponieważ Doktor kontaktuje się z pacjentem z pytaniem czy wszystko w porządku. Każdemu życzę takiego lekarza
Pan Doktor traktuje swoją pracę bardzo profesjonalnie. Rozmawia z pacjentem w sposób otwarty i przyjazny. Robi wszystko aby dobrze zdiagnozować pacjenta i wdrożyć odpowiednie leczenie. W trakcie leczenia dzwoni do pacjenta aby zapytać o jego samopoczucie.Oby więcej takich lekarzy
Pan doktor to wspaniały człowiek, z pełnym zaangażowaniem leczy pacjenta, wspiera, prowadzi, pomaga, dopytuje o samopoczucie, sprawdza postępy leczenia. Oddany swojej pracy na 100%
Oddany swojej pracy na 100%
Pan Doktor to kapitalny lekarz. Kompetentny, zaangażowany i pełen empatii w relacji z pacjentem . Lekarz godny polecenia.
Bardzo fachowa pomoc. Pan doktor wykazuje się empatią do pacjenta i stawia trafne diagnozy. Polecam, bardzo dobry lekarz z powołania. pozdrawiam Daniel
Pan doktor pełen profesjonalizm . Trafiliśmy do niego przypadkiem sprawa życia i śmierci dziecka. Zajął się nami fenomenalnie ze spokojem ,wyjaśnił wszystko klarownie . Pan doktor na medal . To jego praca i pasja a to jest najważniejsze . Polecam z całego serca .
Pan doktor jest super lekarzem napewno z powołania. Jest to jego praca ,a zarazem pasją . Nikogo nie traktuje z góry ,każdy problem potrafi rozwiać . Jest fenomenalny w leczeniu i tym co robi mieliśmy nagły przypadek życia i śmierci u naszego dziecka . Potraktował nas priorytetowo . Polecam każdemu pacjentowi takiego super lekarza . Panie Damianie ! Dobra robota 💪