Panie Doktorze, dziękuję nie tylko za sukces na sali operacyjnej, ale przede wszystkim za to, że w natłoku obowiązków nie stracił Pan wrażliwości na drugiego człowieka. Pana empatia sprawiła, że czułem się bezpiecznie i pod najlepszą opieką. Dziękuję za Pana profesjonalizm, cierpliwość i serce włożone w moją opiekę Takich lekarzy potrzebuje świat Szczerze polecam Pana doktora. Wdzięczny pacjent Artur Kwiatkowski
Panie Doktorze, dziękuję nie
tylko za sukces na sali
operacyjnej, ale przede
wszystkim za to, że w natłoku
obowiązków nie stracił Pan
wrażliwości na drugiego
człowieka. Pana empatia
sprawiła, że czułem się
bezpiecznie i pod najlepszą
opieką. Dziękuję za Pana
profesjonalizm, cierpliwość i
serce włożone w moją opiekę
Takich lekarzy potrzebuje świat
Szczerze polecam Pana doktora.
Wdzięczny pacjent
Artur Kwiatkowski
Bardzo polecam Pana doktora Daniela Babule. Świetny fachowiec i wspaniały człowiek. Operacja kręgosłupa przebiegła pomyślnie. Z całego serca dziękuję i polecam wszystkim. Lekarz z powołania o wielkim sercu. Jestem bardzo zadowolona.
Nie przypadkowo zaznaczam 6 gwiazdek pod każdym z pytań w tej opinii. Dr. Daniel Babula zasługuje moim zdaniem na coś więcej niż tylko te zaznaczone gwiazdki. By właściwie docenić wiedzę, takt, kulturę osobistą i zaangażowanie Pana doktora trzeba tego wszystkiego doświadczyć, w sytuacji gdy każdy z nas pacjentów zmagał się z problemami swojego zdrowia. Spotkanie z p. doktorem Babula i spokojne tłumaczenie problemu, plan leczenia, wreszcie sam zabieg, wszystko to przebiegało w atmosferze spokoju, kompetencji, braku dystansu i dużej kultury osobistej. Mógłbym pewnie jeszcze tak długo! Panie doktorze dziękuję Panu …
Nie przypadkowo zaznaczam 6 gwiazdek pod każdym z pytań w tej opinii.
Panie doktorze dziękuję Panu i jestem bardzo, bardzo wdzięczny!
Felix P.