lekarz Danuta Woroniecka

1,4
1,1

Na wizycie cały czas miałam wrażenie, że przyszłam tu zupełnie niepotrzebnie. Nieuprzejme zachowanie

Jestem bardzo rozczarowana wizytą u pani doktor Danuty Woronieckiej. Po pierwsze – przy zapisie nikt nie poinformował mnie, że nie będzie możliwości wystawienia faktury na firmę, mimo że miałam skierowanie od lekarza medycyny pracy. Taka informacja powinna być podana z wyprzedzeniem. Po drugie – pani doktor nie uprzedziła mnie, że po zakropleniu oczu przez około dwie godziny nie będę mogła normalnie widzieć. To poważna niedogodność, która powinna być jasno zakomunikowana przed badaniem, zwłaszcza jeśli pacjent przyjeżdża samodzielnie. Dodatkowo – płatność możliwa była tylko gotówką, o czym również nikt wcześniej nie …

Dodatkowo – płatność możliwa była tylko gotówką, o czym również nikt wcześniej nie wspomniał. W dzisiejszych czasach, gdy większość osób korzysta z płatności bezgotówkowych, jest to spore utrudnienie.

Wizyta kosztowała 200 zł – przy takiej cenie oczekuję wyższego standardu obsługi i lepszej komunikacji z pacjentem. Niestety, nie polecam.

Nie polecam.Pani doktor czas mojej wizyty poświęciła przed wszystkim pretensjom i uwagom DLACZEGO? : musi przyjąć osobę z poza Opola, ze musi dać skierowania na dalsza diagnostykę, ze nie mam dokumentacji medycznej z przed 40 lat, i jeszcze wielu innym… Mam wiele chorób przewlekłych i nigdy dotąd nie spotkałam lekarza który by zachowywał się w ten sposób. Czułam ze robi mi łaskę, ze w ogóle mnie przyjęła i skierowała do dalszej diagnostykę. Czułam się jakbym nie miała prawa korzystać z NFZ( przepracowałam 40 lat!)

Dawno nie spotkałam tak nieprzyjemnej kobiety ,trudno nawet napisać lekarz tyłem do pacjenta zero empatii z łaski odpowiedz na jakieś pytania w 100 % zgadzam się z poprzednią opinią chociaż to tylko zbieg imion.Personel pracujący w tym gabinecie też już przesiąkł tym podejściem do pacjenta. Wizyta 12 06 2023

Zdecydowanie najgorszy lekarz i bardzo zły człowiek, zero empatii! Wydaje komendy, traktuje pacjentów jak gorszych ludzi. Niczego nie tłumaczy tylko kpi z każdego pytania. Po co zatrudnia się taką osobę, której daleko od lekarza? A przychodzą pacjenci po zabiegach, którzy obawiają się czy będą jeszcze dobrze widzieć.

Zdecydowanie nie polecam . Lekarka bardzo nie miła. Traktuje człowieka jak debila. Przyjmuje z łaską. Prywatnie jest miła a na NFZ jak za kare. Moja rada to poszukać innego lekarza, tutaj strata czasu i nerwów. ZDECYDOQANIE NIE POLECAM.

Pani dr przyjmuje pacjentów "za karę", z łaską i przymusem. Siadasz i wstajesz na komendę, nie możesz niczego dotknąć w gabinecie - czujesz się jakbyś przyszedł leczyć trąd, a nie oczy. Zero szacunku do pacjenta - z gabinetu dochodzą krzyki. BARDZO NIE POLECAM.