Wspaniały lekarz, który zajął się mną fachowo po wypadku, po lekceważącym potraktowaniu przez szpital w Nowym Dworze Mazowieckim, właściwie zdiagnozował i odpowiednio skierował na zabieg operacyjny, dzięki któremu dzisiaj żyję, kręgi zsuwały się, natomiast dyski wbijały się w rdzeń. Polecam każdemu kto ma poważne problemy ze zdrowiem!
WITAM SERDECZNIE I POZDRAWIAM -CHCIALAM POWIEDZIEC ,IZ DOKTOR DARIUSZ BIALOSZEWSKI ,LECZYL MNIE OD ROKU 1987 -DZIEKI NIEMU FUNKCJONUJE I CHODZE BARDZO SPRAWNIE ,GDZIE NIE WIDAC NIC Z USZCZERBKU ZDROWIA-DBAL O MNIE -BARDZO WSPIERAL MNIE PSYCHICZNIE- JEST OSOBA BARDZO ZYCZLIWA -DYSKRETNA-O WIELKIM SERCU-TO DOKTOR Z POWOLANIA-ZALUJE ,ZE NIE OPERUJE JUZ,GDYZ JA NADAL JESTEM OPEROWANA .DOKTOR DARIUSZ BIALOSZEWSKI -TO ANIOL LUDZKICH SERC.WIE CZEGO CHCE I DAZY DO CELU-CENIE GO ZA ZYCZLIWOSC ORAZ SERCE KTORE OKAZAL I WIELE MNIE NAUCZYL-PACJENTKA BYLAM JEGO DO 2003 ROKU-WOWCZAS PRACOWAL NA UL. KONDRATOWICZA 8 RAZEM Z PROF, ARTUREM DZIAKIEM