Nie polecam. Jego wiedza zatrzymała się na XX wieku. Dziwię się że jeszcze ma pacjentów. Myśle że to kwestia czasu.
Bardzo przyjemny Lekarz i widać że traktuje człowieka z empatią, a nie jak kolejnego petenta, zresztą drugi lekarz w tej przychodni też jest bardzo fachowym i uprzejmym człowiekiem
Naprawdę dobry fachowiec.Trudno sie doczepić.Nie wydaje mi sie aby tak potraktował pacjenta jak to jest w innej opinii.
Moja pierwsza wizyta ale bardzo dobrze wspominana . Wysłucha do konca , zbada , uspokoi,zleci konieczne badania i zdrowia życzy . Polecam :)
LEkarz powiedział że nie jest sekretarką i skierowania nie wypisze chodziło mi o zdjecie mózgu.Sami oceńcie jaki to specjalista i fachowiec.
co tu gadac- swietny doktor.Zbada,pogada ,przepisze leki i zdrowia zyczy.Czasami sama rozmowa powoduje , ze czuje sie lepiej
szybki , sprawny , po prostu dobry. Umie doradzić a w przypadku mojej choroby umiejętnie poprowadził mnie i moija rodzinę