Placówka testowa - 18022026
Ludowa 5
Piaseczno
Centrum Medicover Klimczaka
Klimczaka 1
Dr Kozłowska jest świetnym lekarzem, byłam mile zaskoczona. Od lat mam problemy z łuszczycą, dopiero dr Kozłowska zaczęła mnie tak naprawdę leczyć. Kondycja skóry głowy zdecydowanie się poprawiła. Po dość długim leczeniu mogę powiedzieć, że jestem zadowolona z efektu. Polecam Panią Doktor! Nie dość, że wiedzę ma ogromną to i osobowość bogatą :)
Specjalistyczna Praktyka Dermatologii Rodzinnej
Wizyta odbyła się z powodu kontroli znamion barwnikowych oraz zmian trądzikowych na plecach. Spośród licznych znamion do zbadania Pani Doktor zbadała 3 zupełnie losowo przez siebie wybrane, akurat te, które miała na wysokości wzroku. Co do reszty - powiedziała, ze nie będzie ich dziś badać, bo nie. Dopiero jesienią moze je zbadać, bo teraz nawet gdyby któreś ze znamion okazało się do wycięcia, to bez sensu - zostanie blizna, jest …
NZOZ "Salus" Beata Jarka
ulica Sienkiewicza 55
Ostrołęka
Pani doktor jest co prawda bardzo miła, ale ja od lekarza oczekuję przede wszystkim kompetencji, a tych pani doktor w mojej opinii nie posiada. Przyszłam z kilkoma problemami, na żaden nie potrafiła nic poradzić. Odeszłam z kwitkiem i poczuciem zmarnowanego czasu. Nie polecam
Centrum Medicover - Olsztyn Piłsudskiego
Centrum Medicover Globis
Powstańców Śląskich 7a
Sienkiewicza
Zabrze
Gorąco polecam po 17 latach męki mam piękne i zdrowe dłonie..nic nie pęka,nie łuszczy się nie swędzi nie boli.Dziękuję Pani za wszystko
Lekarze z Radości
Patriotów 207
Dr Konca nie leczy organów, tym bardziej nie chorobę lecz PACJENTA. Joanna Różańska
Klinika Języka
Plewiska
Bardzo skrupulatna Pani Doktor, przeprowadzony dokładny wywiad , badanie i podsumowanie naszego spotkania plus zalecenia. Nasz problem dotyczył nieprzybierania na wadze 4 tygodniowego synka, dzięki wsparciu i pomocy dr Buszkiewicz została uratowana moja laktacja. Dziękujemy ogromnie i pozdrawiamy. Rodzice Janka W.
Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6
Świetny fachowiec. Trafiłam na Panią doktor w SCM estetic. Moja skóra zdecydowanie nie lubi słońca. Pomimo tego, że zawsze stosowałam kremy z filtrem i badałam hormony, to z roku na rok mój problem pogłębiał się. Przebarwienia były okropne Malowałam się nawet na wycieczkę w góry, bo to po prostu brzydko wyglądało. Pani doktor zastosowała u mnie odpowiednie leczenie i proszę, jest już dużo lepiej. Myślę, że jeszcze jedno powtórzenie i …
Columna Medica
Wakacyjna 8
Łask
Świetna Pani doktor, szczegółowo tłumaczy, wyjaśnia,jest uprzejma,sympatyczna,bardzo pomogła córeczce z AZS,polecam