Filtruj terminy

Wyczyść

Przemyśl

lekarz Anna Drabczyńska

Dermatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "OPTIMA"
Św. Jana Nepomucena 32
37-700 Przemyśl

Pani Doktor wykazała się pełnym profesjonalizmem w podejściu do pacjenta. Bardzo uprzejma Pani, która chętnie słucha i udziela odpowiedzi na wszelkie pytania. Widać u Pani Doktor wiedzę i doświadczenie, trafnie zdiagnozowała u mnie przyczynę dolegliwości skórnych. Serdecznie polecam.

Zofia Miszczyszyn

Dermatolog, Diabetolog

bp. Glazera 7 lok. 2
37-700 Przemyśl

Pani Doktor jest diabetologiem mojego taty, tacie długo utrzymywał się wysoki cukier, dopiero Pani doktor odpowiednio dobrała dawki i leki. Spokojnie i rzeczowo wszystko tłumaczy. Wyniki cukru są bardzo dobre. Wiedza i profesjonalizm pani doktor w szybkim czasie pomogły mojemu tacie czuć się znów dobrze. Polecam z czystym sumieniem.

lekarz Przemysław Folta

Dermatolog, Wenerolog

Przychodnia specjalistyczna
Lwowska 9
37-700 Przemyśl

dr Folta jest dobrym lekarzem ktury sumienie podchodzi do sprawy jak dotej pory niemam powodu do narzekan kazda jego decyzja sie sprawdzila a rezultaty leczenia widac polecam

lekarz Anna Osada-Bielec

Alergolog, Dermatolog

ulica Sportowa 4/6
37-700 Przemyśl

Dziadostwo, dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo. Szanowna Pani doktor nie odpowie na żadne inne pytanie które nie dotyczy tego co jest w skierowaniu, tajemnica państwowa, lekarska , zwał jak zwał, niczego się nie dowiesz. Pięć minut i po badaniu. Za miesiąc po wyniki. Pamiętajcie żebyście przyszli na wizytę punktualnie maź do godz 13 bo spóźnisz się 5 minut i po badaniu, pani doktor już nie ma. Gdzie jest ? Poszła, …

lekarz Barbara Wąsik-Gąska

Dermatolog, Wenerolog

Wałowa 1 lok. 6
37-700 Przemyśl

Pani doktor trafnie ocenia chorobę a wizyta jest szybka. Pierwszy minus to zły humor pani doktor a drugi to, że nic nie mówi o chorobie co to jest, czego unikać itp.. Obejrzy, przepisze lek i do widzenia. Poleciłabym ją ze względu na trafność diagnozy..

lekarz Marta Gliwska-Drzał

Przychodnia stomatologiczna
Juliusza Słowackiego 30
37-700 Przemyśl

Odradzam wizytę u tej pani. Jest nie uprzejma, daje głupie komentarze. Zero wywiadu z pacjentem. Jej komentarz był bezcenny, powiedziała że mogłam sama pójść do apteki i coś sobie kupić a nie do niej przychodzić.

lekarz Danuta Szal-Marczakiewicz

Ośrodek Leczenia Chorób Nerek
Monte Cassino 18
37-700 Przemyśl

Nie polecam . Pani doktor nie miła. Zero podejścia do dziecka . Oprócz wypisania drogiej maści która nawet nie była potrzebna

lekarz Beata Zubrzycka

ul. Władysława Stanisława Reymonta 20/1