dr n. med. Jacek Walewski

dr n. med. Jacek Walewski

Centrum Medyczne Damiana - Wałbrzyska
Wałbrzyska 46

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Świat byłby inny jak byli by tacy lekarzem jak doktor Jacek Walewski. Jestem pacjentem doktora od 10 lat, jedny problem to dostępność wizyt ( nie dziwi mnie to ) Polecam
Opinia dodana przez: Andrzej
                                       lek. med. Bożena Nowowiejska

lek. med. Bożena Nowowiejska

CENTRUM MEDYCZNE ALPEJSKA
ALPEJSKA 4

Wspaniała Pani doktor. Po 5 latach leczenia u innych lekarzy, wreszcie prawidłowo postawiona diagnoza i wdrożone skuteczne leczenie. Gorąco polecam
                                       lek. med. Janusz Rusinek

lek. med. Janusz Rusinek

ul.Kolejowa 45 A lok.29

Wizyty (w sumie 4) przerosły moje oczekiwania. Doktor Rusinek to specjalista najwyższej próby. Zgłosiłam się z problemem insulinooporności oraz nadwagi której nie byłam w stanie się pozbyć mimo stosowania diet od dietetyków, ćwiczeń itp. Doktor dokładnie i wnikliwie przeprowadził wywiad i przeanalizował moje wszystkie badania, dodatkowo zlecił kolejne. Nie żałował mi czasu i swojej uwagi. Dostałam dwie propozycje leczenia, ostateczna decyzja należała do mnie (chodziło o cenę kuracji), zostały dokładnie …
Opinia dodana przez: Izabela

lek. med. Elżbieta Sobol

Poradnia Diabetologiczna UCK WUM
Banacha 1a

Na pierwszą wizytę szkłam bez przekonania- zmuszona zmianą lekarza Ale miłe rozczarowanie pani doktor bardzo konkretna znająca wszelkie nowinki z diabetologii. Można zaufać i powierzyć leczenie. Polecam
Opinia dodana przez: Bogusława

lek. med. Anna Mołdoch - Łukasik

Endokrynolog dziecięcy, Pediatra

Centrum Medyczne Damiana - al. Zjednoczenia
Al. Zjednoczenia 36

Lekarz godny polecenia !!! Zajmuje się pacjentem i rozwiązuje problem, a nie wpycha kropelki i następny proszę. Do tego życzliwa i z podejściem do dzieci.
Opinia dodana przez: Jacek

lek. med. Marek Braszkiewicz

Kolmed Spółka Jawna Kompleksowa Obsługa Medyczna Dariusz Skowera i Wspólnik
Bursztynowa 2

Pierwszy raz trafiłam na tak kompetentnego endokrynologa. Profesjonalny, konkretny. Dopytywał się o całą historię moich problemów i leczenia tarczycy i z nią powiązanych. Zainteresowany całą historią pooperacyjną. Prowadzi mnie od X lat i nie mam się do czego przyczepić. Może tylko do tego, że ciężko dostać się do niego na wizytę co o czymś świadczy. Polecam!

lek. med. Bolesław Stelmaski

Kolmed Spółka Jawna Kompleksowa Obsługa Medyczna Dariusz Skowera i Wspólnik
Bursztynowa 2

Mam odmienną opinię. Raczej negatywną, bo nie pozwalał pacjentowi mówić, tylko w każdym rozpoczętym zdaniu pacjenta stale przerywał. Pytał o operacje z przed 20 lat, a nie powalał wyjaśnić bieżących problemów związanych z problemami postaniem choroby cukrzycy typu 2 (zaburzenia przemiany materii -stan po otruciu lekami cukrzycowymi podanymi przez innego lekarza, gdy nie było u mnie cukrzycy -poziom cukru w przedziale 87 - 100,6 -spowodowało wywołanie cukrzycy przez zlecenie leków …

lekarz Edyta Czaplicka-Ferenc

Centrum Medyczne Damiana Holding Sp. z.o.o
ulica Foksal 3/5

dr n. med. Małgorzata Bernat - Karpińska

Centrum Medicover Aleje Jerozolimskie
Al. Jerozolimskie 96

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Przesympatyczna Pani Doktor. Cierpliwa, rzeczowa i kompetentna. Nie zbywa pacjenta, lecz rzeczywiście stara się mu pomóc i co równie ważne - zna się na rzeczy.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Elżbieta Misiak

TP MED SP Z O.O.
ŚW. BARBARY 6/8

Bardzo miła i ciepła osoba. Bardzo zaangażowana w leczenie pacjenta. Stara się zawsze wszystko dokładnie tłumaczyć pacjentowi i chętnie powtarza jak coś jest niezrozumiałe. Dba również o budżet pacjenta, nie wypisuje najdroższych (i nie zawsze skutecznych leków), szuka powodów do jak największej refundacji leku. Gorąco polecam.

lekarz Małgorzata Godziejewska-Zawada

Siemiradzkiego 15 lok. 7

Co tu pisać opinię! ja bym bardzo chciał, żeby wszyscy lekarze tacy byli. Mój syn przeszedł operację usunięcia guza przysadki mózgowe. Operacja się udała, pozostała cukrzyca pierwszego stopnia. Od ponad dziesięciu lat jest pod opieka Pani Doktor i czuje się bardzo dobrze.
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Monika Rachuta

Diabetolog, Internista

Al. Jerozolimskie 65/79 (Centrum Medyczne LIM)

Świetny lekarz leczę się od paru lat,szalenie miła posiada bardzo rzadką cechę potrafi wysłuchać pacjenta . Doskonale wyszkolona i wykształcona . Krzysztof
Opinia dodana przez: krzysztof

lekarz Ewa Janeczko-Sosnowska

ul. Nowy Świat 28/8

Bardzo dobry specjalista. Bardzo miła i uprzejma. Doskonale prowadzi pacjenta i leczy z powołaniem. Przekonałem się po kilku pobytach w szpitalu przy ul. Banacha. Bardzo mi pomogła. Pozdrawiam i dziękuję.

lek. med. Agnieszka Nowak - Musiej

Diabetolog

CENTRUM MEDYCZNE OSTROBRAMSKA
UL. FIELDORFA 40, WARSZAWA, WEJŚCIE OD UL. PERKUNA

Uprzejma pani doktor, która rozumie potrzeby starszego pacjenta i wie jak mu odpowiedzieć na najbardziej szczegółowe pytanie. Badanie delikatne i bardzo dokładne, polecam.
Opinia dodana przez: Krystyna
                                       prof. Leszek Czupryniak

prof. Leszek Czupryniak

balsamMEDICA
Goleszowska 1 lok. U5

Prof Czupryniak oprócz tego ze jest bardzo dobrym specjalista to jest także normalnym człowiekiem kutry rozumie swoich pacjentów .
                                       dr n. med. Andrzej Marciniak

dr n. med. Andrzej Marciniak

Diabetolog, Gastrolog

LEKARSKIE WIZYTY DOMOWE Warszawa - Andrzej Marciniak

Korzystamy od kilku tygodni. Lekarz bardzo kompetentny. Skutecznie prowadzi leczenia, doradza też w kwestii diety. Ogólnie jestem zadowolony z leczenia.
Opinia dodana przez: tomasz

lekarz Marta Wysocka-Mincewicz

Diabetolog, Pediatra

Waryńskiego 9 lok. 23

Stanowczo odradzam. Wizyty odbywają się z 2 godzinnym opóźnieniem co dla starszych osób w ciężkim stanie jest po prostu przykre. Pani doktor zamiast skupiać się na leczeniu zajmuje się głównie marudzeniem na temat stanu pacjenta. Zamiast edukacji odnośnie choroby czy leczenia rozmowa skupia się na "jak to Pan/Pani nie wie", "nie mogę", "nie da się", " to niemożliwe". Sama jakość leczenie również pozostawia wiele do życzenia.
Opinia dodana przez: Niezadowolony pacjent

lekarz Agnieszka Szpanowska-Wohn

SZPZLO Poradnia Rodzinna
ulica Dąbrowszczaków 5/7

Bardzo przykre doświadczenie po wizycie u Pani doktor. Posiadam cukrzycę typu2. Pani doktor w żaden sposób nie powiedziała mi jak przeliczać węglowodany i podawać insuline. Nie chciała słuchać że nie mogę przyjmować tabletek. Wzięła do ręki telefon z odczytami cukrów zobaczyła może ostatni tydzień. Miała gdzieś co mam do powiedzenia twierdząc że w chodzę jej w każde słowo. Bardzo źle wyrażała się o szpitalu w którym byłem leczony przez innych …
Opinia dodana przez: Arkadiisz

lekarz Monika Damm-Rupocińska

Pabianicka 53/1

Pani doktor prowadzi działalność polegającą na wizytach domowych. Jednak kontakt z nią (SMS) i próba umówienia wizyty jest koszmarem. Pani doktor jest nieuprzejma, na pytanie „gdzie przyjmuje” odpisuje, że „ona jest zajęta i nie ma czasu na wysyłanie wiadomości z adresami” używa do tego mnóstwa wykrzykników i ogólnie robi wrażenie chamskiej. Odechciało mi się umawiać wizytę u tej pani gdziekolwiek.

lek. med. Agnieszka Majkowska-Dryl

Diabetolog

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Moja siostra wylądowała w szpitalu przez tą lekarz. Gorączka i kaszel utrzymywały się przez tydzień i ta lekarz zignorowała jakiekolwiek prośby o antybiotyk i przepisała tylko inhalacje i Apap. Obecnie siostra jest w szpitalu z poważnym zapaleniem płuc, do tego stopnia, ze tlen jej zacząć spadać. Lekarz w szpitalu przyznał, ze powinna była dostać antybiotyk po trzech dniach utrzymujących się symptomów. Lekarz Majkowska-Dryl powinna się wstydzić za siebie….zamiast wyleczyć, spowodowała …
Opinia dodana przez: Sylwia W