Po dzisiejszej wizycie u Pani doktor odzyskałam nadzieję na to że mogę być zdrowa. Bardzo rzeczowa i kulturlana osoba. Od dziś wizyty tylko u Pani doktor . Bardzo Polecam.
Od dziś wizyty tylko u Pani doktor .
Bardzo Polecam.
Wyjątkowo niesympatyczna wizyta. Nie pierwsza, ale jeśli mi się uda - to ostatnia. Pani nie zaszczyciła mnie nawet spojrzeniem
Bardzo przykre doświadczenie po wizycie u Pani doktor. Posiadam cukrzycę typu2. Pani doktor w żaden sposób nie powiedziała mi jak przeliczać węglowodany i podawać insuline. Nie chciała słuchać że nie mogę przyjmować tabletek. Wzięła do ręki telefon z odczytami cukrów zobaczyła może ostatni tydzień. Miała gdzieś co mam do powiedzenia twierdząc że w chodzę jej w każde słowo. Bardzo źle wyrażała się o szpitalu w którym byłem leczony przez innych lekarzy. Powiedziała że dostaje bardzo stara insuline której się już nie podaje. Zapisała mi nową nie mówiąc dokładnie jak ja …
Bardzo przykre doświadczenie po wizycie u Pani doktor. Posiadam cukrzycę typu2.
Bardzo źle wyrażała się o szpitalu w którym byłem leczony przez innych lekarzy.
Powiedziała że dostaje bardzo stara insuline której się już nie podaje. Zapisała mi nową nie mówiąc dokładnie jak ja przyjmować. Tylko z godnie z zapisem na recepcie. Tak zwana nocna N pozostawiona została stara insulina. Trzymać się z daleka od tej Pani Doktor. Bo może zrobić krzywdę.
Mam świeżo wykryta cukrzycę i po wizycie myślałem że ktoś mi powie co to za choroba skąd się wzięła i jak dobrze ją leczyć.
Jej słowa to: Proszę poczytać w internecie. Pani doktor liczyła chyba na prywatną wizytę.
To była ostatnia moja wizyta u tej Pani i przestrzegam wszystkich.
Oczywiście napisze również skargę do zakładu opieki zdrowotnej oraz rzecznika praw pacjenta.
Polecam Panią doktor. Uważnie słucha, kieruje na badania i tłumaczy wszelkie wątpliwości. Nie wierzy ślepo w widełki TSH tylko pyta o samopoczucie, poziom stresu, zmiany w miesiączkowaniu. Miła odmiana po zwykłym chodzeniu po recepty u innych lekarzy.