dr hab. n. med. Wojciech Szydłowski

Diabetolog, Endokrynolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CenterMed Lublin" spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Przychodnia Specjalistyczna
ulica Weteranów 46

Od lat leczę się u pana doktora na cukrzycę i dzięki niemu czuję się dobrze, pan doktor jest bardzo miły i sympatyczny i wizyty przebiegają w bardzo miłej atmosferze. Poleciłam go koleżance, która ma problemy z tarczycą (bo pan doktor jest także endokrynologiem) i jest ona bardzo zadowolona i powiedziała, że na żadnego innego go nie zamieni :)

dr Adam Pieniążek

Korczaka 7D
05-250 Radzymin

Co prawda byłem pacjentem ,,szpitalnym,, P.Doktora ale podzielam ocenę innych.Dobry fachowiec w zakresie szeroko pojętej ,,interny,,.Choruje na POChP,Pan Doktor postawił właściwą diagnozę po analizie moich wyników badań,podczas ,,obchodów,, należycie mnie badal ,,osłuchowo,,.Daje dojść do głosu choremu,wsłuchuje się w słowa pacjenta na temat jego stanu zdrowia.Wprowadza nowe metody,nowe leki ale gdy wymaga tego sytuacja stara się stosować starsze ale w indywidualnych przypadkach skuteczne metody terapii hołdując powiedzeniu ,,wszystko dla zdrowia pacjenta,,.Choć …
Opinia dodana przez: Wlodek

dr n. med. Andrzej Błaszkowski

Diabetolog, Kardiolog

3 Maja 12
34-200 Sucha Beskidzka

Bardzo dobry i miły lekarz.Przeprowadza dokładny wywiad i badanie.Gabinet bardzo dobrze zaopatrzony. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i polecam .
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Krzysztof Rydzewski

Szpital Św. Anny w Miechowie
ulica Szpitalna 3
32-200 Miechów

Bardzo kompetentny lekarz, miły i uprzejmy. Widać, że jest lekarzem z powołania, zrozumiale i szczegółowo przekazuje informację pacjentowi. Dokładnie przeprowadzone USG doppler! Bardzo polecam Pana Doktora Krzysztofa. Oby więcej takich lekarzy!
Opinia dodana przez: Karolina

Magdalena Trepińska-Brymora

Staszica 18
37-450 Stalowa Wola

P.Dr. jest lekarzem o dużej znajomości wykonywanego zawodu Leczenie i kontakt to sama przyjemnośc,nic dodać nic ująć.Polecam z całego serca tego lekarza.
Opinia dodana przez: SZCZEŚNIAK STANISŁAW

lekarz Małgorzata Bień

Ośrodek Diagnostyki
11 Listopada 3F
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Prawdziwy lekarz z sercem. Rzeczowa, kompetentna, miła i wyrozumiała. Pani dr leczy mojego dziadka na cukrzycę.
Opinia dodana przez: Maria

dr Barbara Ostojska

OSTOMED S.C.
Guderskiego 2/7

Pani Dr to prawdziwy specjalista, mający ogromną wiedzę, dzięki Niej moja cukrzyca pozwoliła mi na więcej przyjemności z życia. Jestem pod stałą kontrolą Pani doktor i Serdecznie Dziękuję za pomoc w jej leczeniu.
Opinia dodana przez: Pawel

Zdzisław Kuczumow

Centrum Medyczne Vitamed
al. marsz. Piłsudskiego 30
81-355 Gdynia

Bardzo miły dokładny zainteresowany pacjętem doradzi pomoże wysłucha polecam z całego serca Pana doktora oby więcej lekarzy było jak Pan doktor
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Alicja Zwijacz-Zawada

Samodzielny Publiczny Ośrodek Zdrowia
Władysława Orkana 37c.
34-424 Szaflary

Bardzo doświadczona miła Pani Doktor. Służy poradą i pomocą. Nie lekceważy pacjentów ani ich choroby.

dr n. med. Justyna Jaworska

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE

Bardzo mila pani doktor, przyjemnie się z panią rozmawia Wszystko dokładnie wytłumaczy no czasami zwróci uwagę za nie stosowanie się zaleceń polecam i bardzo .
Opinia dodana przez: Rafał

lekarz Mariola Rabsztyn-Lebensztejn

ulica Będzińska 26/24
41-200 Sosnowiec

Pani Doktor jest bardzo miłą , kompetentną osobą . Wysłuchuje pacjenta bardzo uważnie , tłumaczy w sposób prosty zawiłości leczenia. Jest świetnym specjalistą poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu.Polecam .
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. med. Sylwia Młynarczyk

PIAS-CORDIS
UL. RYNEK 6 PIASKI
Gostyń

Pani doktor to lekarz z powołania, bez wątpienia godny polecenia. Wyróżnia się nie tylko dużą wiedzą medyczną, ale i niezwykłą życzliwością wobec pacjentów. Wielokrotnie ja i moja rodzina korzystaliśmy z pomocy tego lekarza i szczerze dziękujemy za tak profesjonalne i zawsze skuteczne leczenie.
Opinia dodana przez: G.G.

lekarz Elżbieta Misiak

TP MED SP Z O.O.
ŚW. BARBARY 6/8

Bardzo miła i ciepła osoba. Bardzo zaangażowana w leczenie pacjenta. Stara się zawsze wszystko dokładnie tłumaczyć pacjentowi i chętnie powtarza jak coś jest niezrozumiałe. Dba również o budżet pacjenta, nie wypisuje najdroższych (i nie zawsze skutecznych leków), szuka powodów do jak największej refundacji leku. Gorąco polecam.

dr n. med. Michał Sroka

Diabetolog

Gabinet (wejście wspólne z apteką gabinet nr 2)
ul.Przyjmy Przyjemskiego 6a
Rawicz

Doktor to super fachowiec w swojej dziedzinie i za razem uprzejmy człowiek, co w połączeniu powoduje że wizyty są efektywne
Opinia dodana przez: Waldemar

lekarz Aleksandra Ślęzak

PulsMed
ul. Stoczniowców 11-13
Koszalin

Wspaniały lekarz ,konkretny w leczeniu , miła uprzejma ,wyrozumiała , wytłumaczy co chce osiągnąć w leczeniu przy współpracy z pacjentem .Polecam ,,cukrzykom"

dr n. med. Jadwiga Czernek-Bruzgielewicz

Multimed
ul.11listopada 3E/1 , Oświęcim
32-600 Bieruń

Indywidualne podejście do pacjenta. U mnie bezbłędna diagnoza i postępowanie zgodne z ogólnymi zaleceniami Związku Diabetologów. Zauważyłem ciągle doszkalanie w tej dziedzinie. Ilość poświęconego czasu bardzo długa. Polecam.
Opinia dodana przez: Rafał

Wojciech Głodzik

Centrum Zdrowego Uśmiechu
Miłkowskiego 3

Przez rok czasu byłam" leczona"na cukrzycę typu 2. Z polecenia koleżanki zgłosiłam się do dr Głodzika i po w wnikliwym wywiadzie, zleceniu dodatkowych badań okazało się że mam cukrzycę ypu Lada. Niedługo minie rok jak prowadzi mnie doktor. Oby do końca moich dni! POLECAM!!!!

lekarz Monika Karpiak

Stacja Dializ
Iwaszkiewicza 5.
59-220 Legnica

Absolutnie Pani doktor godna polecenia: fachowiec, konkretną, analityczna, jasny umysł i zaproponowany sposób leczenia. POLECAM.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Jan Bernakiewicz

ulica Rynek 24
34-400 Nowy Targ

Lekarz z sercem na dłoni,po prostu lekarz z nadludzką cierpliwością bardzo dobry specjalista godny polecenia i zaufania.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Małgorzata Godziejewska-Zawada

Diabetolog, Endokrynolog

Siemiradzkiego 15 lok. 7

Co tu pisać opinię! ja bym bardzo chciał, żeby wszyscy lekarze tacy byli. Mój syn przeszedł operację usunięcia guza przysadki mózgowe. Operacja się udała, pozostała cukrzyca pierwszego stopnia. Od ponad dziesięciu lat jest pod opieka Pani Doktor i czuje się bardzo dobrze.
Opinia dodana przez: Stanisław