Mickiewicza 48 lok. 103
Białystok
Dr Borawski bardzo konkretny lekarz , skupia się na problemie , diagnozuje , leczy , bardzo rzetelny i konkretny a do tego bardzo miły . Polecam wszystkim.
NZOZ Specjalistyczny Ośrodek Internistyczno-Diabetologiczny
Zamenhofa 10/20
Białystok
Absolutnie nie zgadzam się z poprzednimi opiniami.Jesli chodzi o czas wizyty jest krotki czulam sie wrecz zbywana nigdy niczego mi dokładnie nie wytlumaczono doktor byla bardzo nie miła jednych przedemna trzymala ok godz a ja jak wchodzilam to to trwalo 3 minuty. pracuje na zmiany i nie mieszkam w białymstoku wiec jak chcialam spojrzecw kalendarz i wybrac date wizyty to doktor popadla w furie i nakrzyczala na mnie a dodam ...
Mickiewicza 48 lok. 103
Białystok
w2008 r leczyłam się u p.profesor z bardzo dobrym skutkiem-teraz po 6 latach powróciłam i jestem b,zadowolona -p,prof.docieka do przyczyny choroby a to jest b.ważne-dziękuję i polecam
4DENT
Radzymińska 2A lok.3A
Białystok
Leczę się w poradni u dr. Brzozowskiej od paru lat. Jestem bardzo zadowolona. Super lekarz! Miła, ciepła osoba, a do tego z ogromną wiedzą. Inny lekarz, u którego byłam wcześniej twierdził, że wszystko jest ze mną ok, a ja czułam się bardzo źle. Dopiero dr. Brzozowska zdiagnozowała co mi dolega i podjęła się leczenia. Od tego czasu czuje się o niebo lepiej. Także polecam z całego serca!
NZOZ Specjalistyczny Ośrodek Internistyczno-Diabetologiczny
Zamenhofa 10/20
Białystok
profesjonalnie, uprzejmie i miło. Cukrzyca jako choroba przewlekła stanowi podstawę do bliższej znajmości z lekarzem prowadzącym-( raczej znajomości na całe życie chorobowe pacjenta) i konieczności pełnego zaufania do lekarza który kieruje ruchem. Fajnie, że pani Doktor jest komunikatywna i bardzo sympatyczna, a pozatym oczywiście kompetentna
Specjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej POPULA
ul. Aleja Józefa Piłsudskiego 4a
Białystok
Profesjonalne i wnikliwe podejście do pacjenta. Poświęca dużo czasu i uwagi pacjentowi. Zawsze zleca dodatkowe badania w celu postawienia prawidłowej diagnozy.Polecam.
GASTROMED
Wiosenna 12/1
Białystok
Miałam okazję być na wizycie w Łosicach u Doktora, bardzo przyjemny lekarz, kompetentny i serdecznie polecam!
ul. Młynowa 17/10
Białystok
Dla mnie Pani Doktor jest przykładem lekarza doskonałego,pod każdym względem. Leczy mnie od kilku lat z bardzo dobrymskutkiem.Pełnyprofesjonalizm,wiedza,tłumaczenie istoty choroby i jej leczenia,a przy tym wysoka kultura i łagodność sprawiają ,że z każdej wizyty wychodzę doładowany optymizmem i dobrą energią.Dziękuję serdecznie Pani Doktor Annie za wszystko i polecam Jej opiekę wszystkim zainteresowanym.
ulica Sienkiewicza Henryka 79 A/307
Białystok
Super kompetentna pani doktor u której już parę lat się leczę na cukrzycę i mogę ją każdemu polecić.