MSWiA
Głowackiego 10
Pani Doktor jest najwspanialsza, najbardziej troskliwą, najbardziej profesjonalna, przepełniona empatią, najlepsza. Przywraca wiarę pacjentów i ich rodzin w dobrych lekarzy.Obala stereotypy dotyczące naszej służby zdrowia.Pozdrawiam i dziękuję bardzo za wszystko
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnie Lekarskie "MARK - MED" Sp. z o. o.
Stara Kłodnicka 43
Profesjonalne i merytoryczne podejście do problemu cukrzycy. Sposób odżywiania, leczenia podawanie leków, badanie poziomu cukru, teraz już wszystko o tym wiem dzięki Pani Doktor. Jestem zdrowszy dzięki takiemu leczeniu
śląska Akademia Medyczna w Katowicach
Na pierwszą wizytę szliśmy z dzieckiem lekko poddenerwowani bo p. doktor wyglądała na trudno dostępną. Teraz bez niej nie wyobrażam sobie przechodzenia przez chorobę syna. Wszystko tłumaczy, odpowiada na pytania, wizyta nie przebiega w pośpiechu. Jeśli ktoś inaczej, nieprzychylnie ocenia panią doktor to niech sam oceni swoje zachowanie, może w tym jest problem.
Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży z Wadą Słuchu PZG
Francuska 20-24
Uprzejmość zero. Wykonanie badania USG poniżej wszelkiej normy. Całość wizyty oburzające poniżej dna. Omijać tego człowieka z daleka.
ulica Kościuszki 13/3
Pani Dr prowadziła mnie w czasie ciąży. Miałam cukrzyce ciążową dzięki Pani Dr dzidzius urodził sie zdrowy i w odpowiedniej wadze.
Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 7 Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach Górnośląskie Centrum Medyczne im. prof. Leszka Gieca
ulica Ziołowa 45-47
Ta Pani doktor to istny anioł. Kompetentna, z ogromną wiedzą i przy tym dająca człowiekowi choremu serce na dłoni. To prawdziwy wzór do naśladowania dla innych. Z gabinetu Pani doktor można wyjść naprawdę zdrowszym i patrzeć z optymizmem na życie. Dziękuję za wszystko. Piotr Gurowiec
ulica Kościuszki 13/3
Pierwsze wrażenie straszne, człowiek skała!!Nie polecam ,dziwny typ!!
SP ZLA Moja Przychodnia
ul. PCK 1
Mila , uprzejma,dobry fachowiec i dobry czlowiek. Bardzo pomogla mnie po zabiegu w dniu wczorajszym i dzisiejszym w klinice jednego dnia w Katowicach ul.A. Mickiewicza9. Dziekuje. Sosnowiec 25 listopad 2017
Zespół Nr 2 "S" Katowice, ul. Józefowska 119
Józefowska 119
Leczę się u p. Doktor od 8 lat wspaniały lekarz zawsze mi doradzi gdy coś potrzebuje zapytać odpowie na każde moje pytanie nigdy mi nie odmawia. Jako pacjent polecam p. Doktor i jak sobie i innym życzę dużo zdrowia i zapraszam na wizyty do pani doktor chodzę w Chorzowie na ryszki57
ulica Kościuszki 13/3
Wspaniała lekarka,leczę sie u niej już prawie 15 lat i dzieki niej mam w miare ustabilizowaną cukrzycę!