Pani Doktor Dominika Cieślikiewicz to najwspanialsza internistka na świecie. W swoim życiu byłam u wielu lekarzy i specjalistów, a tylko Pani Doktor skupiła się na wszystkich objawach, nie bagatelizowała żadnego z nich, a wręcz potrafiła je połączyć w całość lepiej niż ktokolwiek inny. Uważnie słucha, wyjaśnia i odpowiada nie tylko na potrzeby stricte medyczne, lecz także dba o strefę psychiczną uspokajając pojawiające się lęki związane z nieprawidłowymi wynikami. Zawsze serdeczna, ciepła, lecz stanowcza i konsekwentna, lecz po stronie pacjenta pozostaje zaufanie jej, że próbuje zrobić wszystko, co w jej mocy, by mu pomóc. Pani Doktor poświęca mi zawsze o wiele więcej czasu niż przewiduje założony czas, nie przejmując się nieprzyjemnymi komentarzami. I nie dziwię się, że nie toleruje spóźnień, gdyż wskazuje to na fakt, iż ktoś nie szanuje jej czasu, a także tego, że dostać się do niej na wizytę graniczy niekiedy z cudem.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 2,0 |
Z pierwszej wizyty byłam zadowolona, jeśli chodzi o kolejną to zawiodłam się, ponieważ po 10 minutowym spóźnieniu usłyszałam że Pani doktor mnie już nie przyjmie. Nie było opcji nawet zaczekania aż wszystkich pacjentów przyjmie.
Lekarz o którym nie jestem w stanie powiedzieć złego słowa. Zawsze dobrze przeprowadzony wywiad i odpowiednio dobrane leki. Polecam każdej osobie która jeszcze się zastanawia czy iść do pani Dominiki!
Bardzo rzetelna z super podejściem do pacjenta, niezwykle ciepła kobieta. Wszystko dokładnie tłumaczy, niczego nie bagatelizuje, uważnie słucha pacjenta. Wspaniała lekarka.
Wspaniała lekarka.
Pani Doktor bardzo miła i ciepła osoba. Wszystko dokładnie tłumaczy i odpowiada na każde zadane pytanie. W razie wątpliwości wystawia skierowania na dodatkowe badania. Żadnego problemu ani wątpliwości zdrowotnych nie bagatelizuje. Gorąco polecam z czystym sumiemnie. Lekarz z powołania, nastawiony z troską i opieką do pacjęta.
Pani Doktor jest nie tylko dobrym lekarzem z super podejściem do pacjenta, ale i bardzo sympatyczną osobą z poczuciem humoru. Polecam
Byłam po raz pierwszy u Pani dr, niby z bagatelnym problemem -kaszlem trwającym 6 tyg. Podeszła do pacjenta bardzo profesjonalnie. Zrobiła dokładny wywiad odnośnie dolegliwości, zażywanych leków, ewentualnych uczuleń. Skierowała również na dodatkowe badanie. Polecam, Pani Dominika jest ciepłą i serdeczną osobą, która wydaje mi się nie zbagatelizuje żadnych niekorzystnych objawów.