Jedna gwaizdka dla tej pani to naprawdę za dużo!!! Masakra pod kazdym względem. Zero empatii, wiedzy i tylko pośpiech, jakby jej na minutę płacili. Tylko krótkie komendy: proszę się rozebrać, położyć, wytrzeć i wyjść. Gdy zapytałam o badanie, to stwierdziła że nic nie mówiła, bo nie pytałam!!! Kiedy miałam pytać? W trakcie kilkusekundowego badania czy 1 minutowego pisania na komputerze? Diagnoza oczywiście błędna - czego się spodziewać. Na moje szczeście w tej całej tragedii - nie płaciłam za wizytę. Naprawdę omijajcie ją szerokim łukiem !!!!
Jedna gwaizdka dla tej pani to naprawdę za dużo!!! Masakra pod kazdym względem.
Zero empatii, wiedzy i tylko pośpiech, jakby jej na minutę płacili.
Tylko krótkie komendy: proszę się rozebrać, położyć, wytrzeć i wyjść.
Gdy zapytałam o badanie, to stwierdziła że nic nie mówiła, bo nie pytałam!!!
Na moje szczeście w tej całej tragedii - nie płaciłam za wizytę.
Naprawdę omijajcie ją szerokim łukiem !!!!
Mega nie polecam. Chyba, że ktoś nie ma co robić i woli wydać 300zl w 3/4 min bo tyle trwało moje badanie. Pani Doktor znalazła polipa na woreczku 8mm, ja w szoku i szybko konsultacja. Okazało się, że Pani Doktor polipa pomyliła z cieniem jelita. Musiałam wydać 700zl na diagnostykę jej błędu. Gdyby robiła badanie wolniej to wystarczyło mnie obrócić na bok i by zobaczyła, że wszystko jest okey. Nigdy więcej. Polecam Pani Doktor mniej placówek obskakiwać bo jej pośpiech może komuś skrócić życie.
Daję 1 gwiazdkę, bo 0 się nie da. Badanie USG jamy brzusznej i przestrzeni zaotrzewnowej trwało dosłownie 2 minuty, opis badania to kopiuj-wklej, nic nie wyjaśniła, skończyła swoje "profesjonalne" badanie i do widzenia.