Wizyta dość długa, ale jestem w pełni usatysfakcjonowana jej przebiegiem. Kompleksowe badania, uprzejma rozmowa - wywiad. Profesjonalizm od początku do końca. Pani doktor cudowny człowiek - gorąco polecam
Nie polecam Pani profesor.... dwukrotnie odesłała mnie z kwitkiem po 3 sekundowej konsultacji na sor w Katowicach na ceglanej. Pani profesor żero epatii do pacjenta posiada... bez badania elektrofizjologicznego gdzie oko nic nie widzi plus drugie oko w ciągu dwóch dni również zaczęło słabiej widzieć stwierdziła że powinnam zostać na leczeniu takim jak dotychczas( pomimo że coś gorszego zaczęło się dziac). Pani profesor nie umie wysłuchać pacjenta.
Ta Pani mogłaby sobie być nawet najlepszym okulistą na świecie, ale za totalny brak szacunku do pacjenta i drugiego człowieka należy się ocena niedostateczna. Umówiłem się na wizytę z 2-letnim dzieckiem na godzinę 13. Na wizytę przyjechałem wraz z synkiem i żoną w 8 miesiącu ciąży, ponieważ po wizycie mieliśmy jeszcze coś załatwić. O godzinie 14 wciąż nie zostaliśmy wezwani do gabinetu, a na zapytanie czy mogłaby nas Pani przyjąć, bo żonie już jest duszno i słabo, a synek zaczął płakać i chce już spać, otrzymałem odpowiedź, że teraz Pani jeszcze, bo czeka już półtorej godziny i Bóg wie ile jeszcze osób miało wejść przed nami. Proponuję zwiększyć liczbę pacjentów umówionych na jedną godzinę jeszcze 2-krotnie, bo najważniejsze to zarobić, a pacjent nawet tak mały poczeka i ze 3 godziny. Nie spotkałem się jeszcze z takim potraktowaniem kobiety w ciąży i ogólnie pacjenta. Nie polecam nikomu z małym dzieckiem
Bardzo niemiła a na prośbę zmiany leku który dawał efekty uboczne stwierdziła że wszystko jest ok... taki "specjalista"
Ja się zastanawiam, jak można miec taki tytył - dr hab. i w taki sposób leczyć oraz mieć takie podejście do pacjenta. Chciałam powiedzieć parę prawdziwych słów o tej "Pani". Leczyłam się u tej Pani 5 lat(w wieku 17 lat trafiłam do niej) i powiedzcie mi ludzie, jak można eczyc kogoś przez 5 lat i w wieku 22 lat i nie zauwazyc tak dużego stożka rogowki. a chc powiedzieć ,że dwa bądz trzy razy w roku chodziłam na wizytę do niej!!!!!!!!!!!!!!! Ręce opadają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdy pani Doktor widziała,że stozek jest tak …
Chciałam powiedzieć parę prawdziwych słów o tej "Pani".
Ręce opadają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdy pani Doktor widziała,że stozek jest tak duzy i nie mozna będzie zrobic Crossingu bądz Lasik-u , i tylko przeszczep mnie czeka, to dopiero po 5 latach "leczenia" mnie wysłała do pana doktora do Katowic, by mi on soczewki twarde dobrał. Pan Doktor za głowę sie chycił, jak zobaczył,ze leczyła mnie doktor Wyględowska. I powiedział cytuję słowa Pana Doktora "u Pami ,jest już za pozno na wszystko. Czeka pania przeszczep badz dobor soczewek"
To tak się leczy pacjentów?????????
Jstem młoda, a ta Pani doktor bardzo mnie i pewnie też wiele innych osób skrzywdziła. A kupę kasy brala ode mnie.
Pewnie ma ten tytuł dzięki tatusiowi. Nie wnikam w to.
Mam siostrę co studiuje medycynę i dobrze ona ta Panią doktor zna. To co ona wyprawia, to w głowie się nie mieści!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeżeli ktoś ma problem z oczami, którego nikt nie potrafi rozwiązać... ; jeżeli ktoś chce leczyc się prywatnie to gorąco polecam panią doktor; nie ma sensu tracić czasu i pieniędzy na innych okulistów w Częstochowie;
Jest dobrym okulistą, ale za szybkim. Dużo za szybkim. Po wyjściu z gabinetu nie wiedziałam jaką mam wadę!!!
Pani dr. Wyględowska-Promieńska jest osobą konkretną, szybką ale co najważniejsze dokładną.
Dobry człowiek i świetny specjalista jest z Pani doktor ! Polecam !! :))
Dobry człowiek i świetny specjalista jest z Pani doktor ! Polecam !! :))
Co tu pisać. Pani dr Dorota to świetny specjalista i wspaniały człowiek.
Co tu pisać. Pani dr Dorota to świetny specjalista i wspaniały człowiek.