Z kazda kolejna wizyta zaczynalem wątpić w wykształcenie Elwiry. Kilka miesiecy "terapii" w neurostacji to tylko stracone tysiące złotych, a przedewszystkim CZAS. Neuropsycholog nie ma prawa diagnozować, a ta pani odpowiadala na moje cechy, ze to adhd. Obiecywała na początku wspolpracy, że przeprowadzi psychoterapię i spokojnie wszystko omowimy. Sesje natomiast wygladaly tak, ze Elwira zaczynala mowic o sobie i swojej rodzinie. Bardzo nie profesjonalne podejscie. Uwaga caly paradoks leczenia w tym miejscu- po wizycie u wielu specjalistów mam prostą diagnozę. Nie mam ADHD, a ciezka depresje. No lekka pomyłka z pani strony... Teraz znalazlem profesjonalne wsparcie i powoli staje na nogi. Zaluje kazdej wydanej złotowki na to miejsce. Ps neurofeedback czy cokolwiek to było daje bardzo krotka ulge, max na miesiac. Pozniej wszystko wraca. Nie wierze w te uprawnienia. W dodatku jest bardzo nieprofesjonalna, regularnie umawia dwie osoby na jedna godzine, nie wywiazuje sie z umowy... Nie wie o czym mowi, a na mój brak sił do życia odpowiada, ze to przez zle nastawienie! A inna znajoma osoba z depresja dostala rade, aby napisac traume na czerwonej kartce i spalic. Wtedy sie wyleczy.... Dramat
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Współpraca z Panią Elwirą to najlepsza decyzja, jaką mogłam podjąć. Dzięki terapii odzyskałam spokój i poczucie sprawczości. Pani neuropsycholog potrafi stworzyć atmosferę pełną zaufania, a jednocześnie stawia trafne diagnozy i proponuje konkretne narzędzia do pracy nad sobą. Z całego serca polecam każdemu, kto szuka rzetelnej pomocy psychologiczne
Nie jest dyskretna, opowiada o problemach swoich pacjentów osobom zewnętrznym. Nie wywiazuje sie z umowy, nie trzyma tajemnicy lekarskiej. Nie pomaga w depresji, nie prowadzi psychoterapii na zasadach psychoterapii.
Z przyjemnością polecam, w dobrym tempie syn przestał tikać, współpraca z całą rodziną była bardzo owocna.
Specjalistka sprawnie postawiła diagnozę i plan pracy dla całej rodziny. Polecam teraz nazywa się neurostacja
Przyjazna atmosfera, ciekawe metody nie tylko dla samej psychiki ale także dla ciała. Precyzyjna diagnoza oraz niewątpliwie skuteczna terapia, co pozwala z pełnią sił czerpać z życia. Polecam gorąco.
Bardzo ciepła atmosfera i magiczne miejsce w lesie. Córka chętnie chodziła na każdą sesję i jej koncentracja teraz jest prawidłowa. pomogły mi także wskazówki które wykorzystuję w dalszym ciągu. Gorąco polecam nie tylko rodzicom.
Przyjmuje także w Kobyłce MOK Neurostacja, polecam szczególnie gdy problemem jest brak koncentracji. Moja córcia poprawiła i zachowanie i oceny.
Moja osobiste doświadczenie mówi mi że należało by wprowadzić tego typu podejście do publicznej służby zdrowia.
diagnostyka co prawda bez opisu ale bezpłatnie
diagnostyka co prawda bez opisu ale bezpłatnie