Pani doktór raczej próbuje na ludziach masci...zle diagnozuje..po za tym pierwsza odzywa sie towarzysząca Pani Ewa..od kiedy pani od rejestracji zaboiera głos w dignozowaniu pacjenta?
Witam chciałam się dowiedzieć w jakie dni i godziny pani doktor przyjmuje i czy na kase chorych przyjmuje ?
Bardzo lubię chodzić do Pani doktor. Byłam u niej już dwa razy i za każdym razem doskonale utrafiła z diagnoza i lekami .Polecam.
bardzo mila i sympatyczna zna się na rzeczy przyjmuje bez żadnych problemow stosuje dobre i nie drogie leki
Cudowna Pani doktor.. Zeby wszyscy lekarze mieli taki stosunek do pacjentów..
Cudowna Pani doktor.. Zeby wszyscy lekarze mieli taki stosunek do pacjentów..
witam jestem właśnie po pierwszej wizycie... I jestem miło zaskoczony... odpowiednio wytłumaczona choroba ... otrzymałem odpowiednie informacje na temat jak "przeżyć" odpowiednio chorobę :) ... za jakiś czas napiszę o "trafności" leków (leki nie drogie niecałe 40zł w tym przeciwbólowe) ... podstawa odpowiednie podejście do młodszych pacjentów (byłem sam na wizycie , wiek 20 lat) pozdrawiam
witam
pozdrawiam
Polecam tego lekarza ponieważ ,nigdy mnie nie zawiódł..
Polecam tego lekarza ponieważ ,nigdy mnie nie zawiódł..
Zdecydowanie nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!
Zdecydowanie nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!
spełnia oczekiwania,jest uprzejma i zna sie na rzeczy
spełnia oczekiwania,jest uprzejma i zna sie na rzeczy
Leczę się u p.Kinal od kilkunastu lat (głównie trądzik ale też kurzajki, podrażnienia). Bardzo życzliwa, ciepła osoba, będąc u niej zawsze czuję się bardzo ważna jako pacjent - choć muszę przyznać, że inaczej, z lekceważeniem, traktuje samotnie przychodzące dzieci w wieku naście lat. W tamtym czasie czasem bez spojrzenia na mnie, nie przerywając prywatnej rozmowy z pielęgniarką wypisywała receptę na kolejną mocniejszą pastę na trądzik. Na szczęście już słabo pamiętam tamte czasy, a może p. Ewa się pod tym względem bardzo zmieniła. Teraz, jako że chodzę bardzo rzadko (co 2-3 lata) wizyta jest bardzo przyjemna i skuteczna medycznie.
Zdecydowanie polecam!