Leki dobrze dobrane, leczenie dobrze dobrane, miło i sprawnie przeprowadzony wywiad. Po chorobie szybko doszłam do siebie.
Nie wiem gdzie Pani robiła swoje kwalifikacje, ale jeśli przyjmuje niemowlę i bierze je pod swoje "skrzydła " powinna mieć na uwadze co przepisuje tak małemu dziecku. Ciezko mi powiedzieć czy bedac na dyżurze w szpitalu w przychodni chciała tylko odbębnić i pokazać że małe dziecko nie zostało odesłane do domu czy faktycznie chciała pomoc. Brak zbadania wzroku czym kolwiek, dziecka oczy sprawdzone były lko "wzrokowo" przez panią doktor . A na koniec maść przepisana ale dla dzieci powyżej 1 roku życia. W ulotce napisane "niestosowac dla dzieci poniżej 1 …
Brak zbadania wzroku czym kolwiek, dziecka oczy sprawdzone były lko "wzrokowo" przez panią doktor . A na koniec maść przepisana ale dla dzieci powyżej 1 roku życia. W ulotce napisane "niestosowac dla dzieci poniżej 1 r.z z powodu nie przebadania pod względem bezpieczeństwa itd ". , dziecko 7 tyg dostało właśnie taki lek.
Porażka totalna ! Niekompetenta, nie powinna w ogóle takich dzieci przyjmować skoro nie zna się na lekach i jego zastosowaniu. Jeśli przyjmuje tak małe dziecko to powinna mieć jakąś listę co można podawac a co nie.
Będąc pacjentem pani doktor stwierdzam że jest ona osobą niekompetentną . Uważam również, że nie dysponuje odpowiednia wiedzą dla wykonywanego zawodu, ponieważ nie potrafiła odróżnić zwykłego zapalenia spojówek od poważnej choroby oczu.
Będąc pacjentem pani doktor stwierdzam że jest ona osobą niekompetentną .