lekarz Ewelina Renkas

3,8

Zdecydowanie polecam dr Ewelinę Renkas. To lekarz, dla którego najważniejszy jest człowiek i jego zdrowie. Pomogła mi w trafnej diagnozie przewlekłego kaszlu, a dziś większość mojej rodziny pozostaje pod jej opieką. Profesjonalna, empatyczna i zaangażowana — lekarz z prawdziwym powołaniem.

Zdecydowanie polecam dr Ewelinę Renkas.

Pani Ewelina Renkas jest wspaniałym lekarzem, rzeczowa, konkretna i wnikliwia. Nigdy nie zostawi pacjenta bez pomocy i dalszych wskazówek co do leczenia. Jeszcze nie zdarzyło mi sie spotkać człowieka o tak dobrym sercu i świetnego specjalisty w swojej dziedzinie.

Leczę się od lat - bardzo miła, pomocna i zdecydowanie kompetentna, poświęca dużo czasu. Polecam każdemu

Osoba bardzo nieuprzejma i obcesowa. Pierwszy raz w życiu miałem ochotę wyjść z gabinetu podczas wizyty. Czułem się jak bohater filmu „Przesłuchanie” a nie jak pacjent z problemem neurologicznym. czułem się jak świadek na rozprawie w sądzie. Ponadto otrzymałem nieprawdziwe informacje nt. braku możliwości leczenia migren po planowanej operacji serca (po konsultacji z kardiochirurgiem okazało się wszystkie te przeciwwskazania są nieprawdziwe, a operacja serca w żaden sposób nie uniemożliwia kontynuowania leczenia i przyjmowania leków). Co mnie to kosztowało nerwów wiem tylko ja i moja rodzina. Pani doktor zdecydowanie minęła się z powołaniem.

Nie polecam niemiła osoba owszem miewa dobre dni tyle razy byłem już u pani doktor to raz była ok dało się odczuć że udawane

Pani Doktor przemila kulturalna. Czuje sie empatie . Poswieca duzo czasu dla pacjenta. Lecze sie od wielu lat u roznych lekarzy w tym neurologow, ale tak profesjonalnej sympatycznej lekarki jeszcze nie spot kale Madrid. Zycze jej wszystkiego najlepszego I boy sie nie zmieniala

Chyba pani doktor sama sobie pisze opinie bardzo opryskliwa obrażonana cały świat okropna kobieta nie polecam

Kompetentna, uprzejma, nie pogania kiedy chce się coś dodać, tłumaczy wszystko, plus za czytelne dokładne rozpiski przyjmowania leków :⁠-⁠D - polecam

Podpisuję się pod wszystkimi pozytywami -obiema długopisami! Kolejki przed gabinetem wynikają z Dogłębnego wywiadu oraz badania. Osobiście z pełną odpowiedzialnością świadczę o przyjmowaniu pacjentów po Ustalonym czasie dziennym.

Podpisuję się pod wszystkimi pozytywami
-obiema długopisami!
Kolejki przed gabinetem wynikają z
Dogłębnego wywiadu oraz badania.
Osobiście z pełną odpowiedzialnością
świadczę o przyjmowaniu pacjentów po
Ustalonym czasie dziennym.

Przesympatyczna młoda Pani doktor z powołania. Przeprowadziła szczegółowy wywiad dotyczący mojego samopoczucia.Tak jak ktoś już tutaj wcześniej wspomniał, wizyta nie trwała 5 minut - ale akurat ja wolę powiedzieć na spokojnie jak się czuję, odpowiedzieć na pytania i nie czuć się olanym - niż dostać receptę na chybił-trafił i się cieszyć, że wizyta trwała 3 minuty. Doktor Ewelina dopasowała lekarstwa w ten sposób, że potrafię przespać noc, a objawy bardzo osłabły. Jestem dopiero drugi miesiąc pod opieką Pani dr Eweliny, ale wierzę że terapia przyniesie oczekiwany skutek. Dziękuję i życzę wszystkim lekarzom takiego empatycznego podejścia.