lekarz Marta Oller

Hematolog, Internista

Oddziały Szpitalne
al. Zwycięstwa 31/32

Bardzo dobra Pani Doktor,leczę się u P.Oller od wielu,wielu lat,zawsze miła,uprzejma i konkretna,zawsze pomocna,nigdy się nie zawiodłam. Każdemu szczerze polecam Panią doktor Oller. Pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Ewa G. stała pacjentka
Bardzo kompetentny lekarz. Badanie zostało przeprowadzone kompleksowo. Choroba została dokładnie wytłumaczona. Doktor poświęcił mi bardzo dużo czasu. Jest osobą bardzo uprzejmą .Godny polecenia. SR
Opinia dodana przez: Stanisław Ropela

lekarz Tomasz Dembski

Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Subisława 24

Przyszłam do pana doktora z bólem kolan. Kazda wizyta w miłej atmosferze, bardzo dokładna, szczegółowo opisana i wytłumaczona. Do tego dokładna i trafna diagnostyka. Teraz czas na rehabilitację. Dziękuję i pozdrawiam pana doktora :)

lekarz Anna Limon-Sztencel

NZOZ Caritas Archidiecezji Gdańskiej
Fromborska 24

Pani doktor jest świetnym psychiatrą. Ma ogromną wiedzę i długoletnie doświadczenie, co pozwala jej wydać trafną diagnozę. Kontakt z Panią doktor Limon jest zawsze ciepły i serdeczny, a jej śmiech zarazliwy - człowiek nie może doczekać się następnej wizyty. Kulturę osobistą, pasję i profesjonalizm słychać w każdym zdaniu. GORĄCO POLECAM!!!

lek. dent. Mariusz Dudziński

Aleja Rzeczypospolitej 33

Wizyta w gabinecie doktora Mariusza Dudzińskiego w trzech słowach to: uśmiech, profesjonalizm i perfekcjonizm. Każdemu, kto chce pokonać strach przed wizytą u stomatologa, polecam tę przychodnię. Pan doktor potrafi świetnie wyleczyć nie tylko zęby, ale i strach przed wizytami. Wszystkie zabiegi jakie przeszłam, były absolutnie bezbolesne, chociaż kiedy usłyszałam, że czeka mnie wycinanie dziąsła wokół ósemki i leczenie kanałowe innego zęba, chciałam dać nogi z fotela. Niebagatelne znaczenie prócz zdolności …
Opinia dodana przez: Irena Wilczyńska-Pękalska

lek. dent. Jolanta Pydych

ALMED Przychodnia Stomatologiczna
aleja Grunwaldzka 142

Polecam Panią doktor, ze względu na profesjonalne podejście do pacjenta. Pani doktor przed zabiegiem wszystko objaśnia, podaje kilka możliwości leczenia, jest uprzejma i rzeczowa,
Opinia dodana przez: Małgosia
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Psycholog
                                       mgr Natalia Thiemann

mgr Natalia Thiemann

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet psychologiczny OdNowa
ul. Konopnickiej 7/1, Gdańsk

Bardzo polecam p. Natalię jako profesjonalnego psychologa. Serdeczna i emanująca spokojem. Pomogła mi w relacjach rodzinnych.
Opinia dodana przez: Sandra

lekarz Jacek Raniszewski

Wojskowy Szpital Specjalistyczny w Gdańsku
ulica Polanki 117

Fantastyczny lekarz! Przede wszystkim podchodzi do pacjenta jak do człowieka, spokojnie tłumaczy i wielokrotnie potrafi odpowiedzieć na te same pytania. Jest cierpliwy i nie spieszy się. Poświęca tyle czasu ile mam wrażenie, że potrzeba dla pacjenta i problemu. Znajduje rozwiązanie i ku niemu prowadzi prawie jak za rękę. Polecam!
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Maciej Duda

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

Wspanialy lekarz. Profesjonalne podejście do pacjenta przed trudną operacją serca.Operacja to pełny profesjonalizm Potem kontakt z rodziną. Zadzwoni przekażę wszystko, uspokoi nas czekających na koniec operacji. Polecam z całego serca jego wspaniale ręce.
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Piotr Skowron

ul. Kazimierza Porębskiego 21/19

KONKRETNY,UPRZEJMY,KOMPETENTNY,BAAAAARDZO DOBRY NEUROLOG...PANA DOKTORA POLECIŁA WSPANIAŁA LEKARZ 1GO KONTAKTU,KTÓREGO NAWET NIE ZNA OSOBIŚCIE TYLKO Z LECZENIA WSPÓLNYCH PACJENTÓW,MIAŁA RACJĘ PROFESJONALISTA.
Opinia dodana przez: mariola
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Endokrynolog
                                       dr n. med. Maja Sławińska-Morawska

dr n. med. Maja Sławińska-Morawska

Endokrynolog, Internista

InVivo
Wita Stwosza 58

Znakomita specjalistka, rzetelność, uwaga i troska o pacjenta, a przede wszystkim chęć udzielenia pomocy pacjentowi. Z całego serca polecam Panią Doktor, pomogła mi niesamowicie, diagnoza, plan leczenia ustalone, omówione i wytłumaczone rewelacyjnie. Komunikacja na najwyższym poziomie i bardzo szybkie odpowiedzi na maila. W dodatku Pani Doktor za każdym razem pozytywnie i ze spokojem potrafi rozwiać wszelakie wątpliwości co automatycznie uspakaja pacjenta. Nie mogłam trafić na lepszego lekarza.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Krzysztof Lewicki

Chirurg dziecięcy

NCMed Przychodnie
ul. Majewskich 26

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam! Diagnoza trafna operacja w przyspieszonym trybie. Wszystko idealnie po operacji! Dziękuję za opiekę nad synkiem. Jest Pan najlepszy!
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Hepatolog
                                       lekarz Hubert Grabowski

lekarz Hubert Grabowski

Hepatolog, Specjalista USG

DIAGNOSON Centrum USG i lekarze specjaliści
Warszawska 100/U8

Bardzo kompetentny, szczegółowy w diagnozowaniu choroby, wyjaśnia i odpowiada na zadawane pytania bez presji czasu. Bardzo życzliwy, uprzejmy i zainteresowany wyleczeniem pacjenta. Odpowiedzialnie bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Krystyna

lek. dent. Paulina Błońska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "NEODENTICA"
Kartuska 149/4-5

Najcudowniejszy dentysta u jakiego miałam okazję leczyć zęby swoje i dzieci. Miła, sympatyczna, pełna empatii dla osób które mają złe doświadczenia i potrafiąca odczarować przekonania o gabinecie dentystycznym. Dbająca o wygodę pacjenta i komfort w najdrobniejszych kwestiach, chociażby poprzez nałożenie balsamu na usta, aby nie wysychały. Lecząca na leżąco, a nie w pozycji w której człowiek ma bóle szyi i karku. Tak samo cudowna dla dzieci, potrafiąca oswoić dzieci i …
Opinia dodana przez: Ania Sikora z Elbląga

lek. dent. Beata Kurek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "DARMEDICA"
aleja Gen. Józefa Hallera 117

Super lekarz nie mogłem lepiej trafić pani Beata wie co robi widać doświadczenie i co za tym idzie wielkie umiejętności a do tego jest bardzo miła i sympatyczna
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Maciej Bobowicz

ul. Witolda Małcużyńskiego 11

Dr. Bobowicz jest bardzo sympatycznym życzliwym i wesołym lekarzem.Tak przed jak i po operacji z cierpliwością i uśmiechem odpowiadał na dręczące pytania. Pacjent czuje zainteresowanie i opiekę ze strony dr.Bobowicza .Wspaniały człowiek i lekarz.
Opinia dodana przez: Bogusia

lekarz Tomasz Rogacki

Centrum Badań Klinicznych PI-House
Na Zaspę 3

Panie doktorze, dziękuję za pomoc i trafne rady związane ze stanem mojego zdrowia. Życzę sił, zdrowia i odwagi w realizowaniu swojego powołania.
Opinia dodana przez: Doris

lekarz Monika Żurawska

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

Wyjątkowo życzliwa, empatyczna, wrażliwa, przy tym kompetentna, profesjonalna i bardzo uważna Pani Doktor. Cierpliwie wysłuchuje pacjenta, analizuje badania, kieruje na badania, rehabilitację, lekarz naprawdę z powołania. Jestem pacjentką doktor Moniki z Enelmed. Miałam wizyty u wielu neurologów, tylko Pani doktor naprawdę pochyliła się nad moim zdrowiem. Bardzo dziękuję Pani doktor:)
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Anna Pazdyga

uniwersyteckie centrum kliniczne
Mariana smoluchowskiego

Miałem wizytę na Smoluchowskiego u pani dr nauk med. Anny Pazdygi i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony zaangażowaniem z jakim tłumaczyła mi, rysując przy tym szczegółowo różne aspekty mojego przyszłego zabiegu. Wyszedłem przekonany i zdecydowany na zabieg ablacji w wykonaniu pani kardiolog. Jestem już po ablacji, którą wykonywała pani Ania Pazdyga z panem Łukaszem Dziurkowskim. Polecam wszystkim, obawiającym się zabiegów i operacji kardiologicznych, tych lekarzy. Zresztą jest tam wielu naprawde oiddanych …
Opinia dodana przez: SŁAWOMIR

lekarz Julita Dudzińska- Gehrmann

Profesjonalna obsługa, fachowa diagnostyka. Natychmiastowa pomoc w razie konieczności. Asystentka kardiologii pani technik kardiologii pedantyczna w zakresie swoich obowiązków, bardzo miła dla pacjentów. Polecam.
Opinia dodana przez: Lech