lekarz Katarzyna Paszkiewicz

Centrum Medyczne CMP Chmielna
Chmielna 14

Bardzo dobry lekarz, bardzo miła, dobra osoba :) Polecam

lekarz Paweł Wierzbicki

Centrum Leczenia Uzależnień PPL "Mały Rycerz"
Ratuszowa 7/9

"Z całego serducha" polecam Dr. Pawła Wierzbickiego - wyjątkowo dobry specjalista, bardzo bardzo pomógł mi z moim stanem zdrowia i praktycznie po kilku tygodniach "postawił mnie na nogi". Empatyczny, kontaktowy, merytoryczny, pomocny i miły - drąży temat choroby, poświęca dużo czasu na zrozumienie i wytłumaczenie "korzeni schorzenia". Zrobił mi porównanie różnych leków (pod kątem skuteczności jak i skutków ubocznych) i merytorycznie doradził, które leki wg niego najlepiej zadziałają. Przeanalizował też …
Opinia dodana przez: Paweł
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psychiatra
                                       lek. med. Agata Madej

lek. med. Agata Madej

Specjalistyczna Przychodnia Lekarska dla Pracowników Wojska SPZOZ
Nowowiejska 31

Bardzo miła i kompetentna. Można powiedzieć, że wizyty są przyjemnością a nie koszmarem. Szczerze polecam

lekarz Arkadiusz Prochownik

Przychodnia Specjalistyczna Filia Nr 2
Nadwiślańska 4

Pan Doktor jest osobą bardzo kompetentną, profesjonalną i rzetelną. Klarownie tłumaczy przyczynę dolegliwości i plan leczenia, cierpliwie odpowiada na pytania. Traktuje pacjenta holistycznie, uwzględniając jego inne dolegliwości niż ta, którą właśnie zgłasza. Jest konkretny, rzeczowy, uprzejmy. Widać, że naprawdę chce - i potrafi - pomóc pacjentowi. Oby było więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: pacjent

lek. dent. Małgorzata Węgrzyn-Kapisz

ul. Józsefa Antalla 11

Bardzo miła Pani Doktor. Profesjonalne podejście do pacjenta. Wszystko mi wytłumaczyła. Wrażliwa i ciepła. Godna polecenia.

lek. dent. Danuta Grabowska-Cieślak

Centrum Medyczne Twoje Dziecko
ulica Lanciego 19/127

Bardzo uprzejma Pani doktor wszystko dokładnie tłumaczy. Uratowała mojego zęba któremu groziło leczenie kanałowe. Profesjonalne podejście czułam sie zaopiekowana i bezpieczna. Gabinet jest na uboczu wiec nie ma długich terminów oczekiwania na wizytę co jest dla mnie ważne. Atmosfera jest przyjazna i bezstresowa. Ceny są atrakcyjne co jest dodatkowym atutem.

lek. dent. Katarzyna Regulska

Kartezjusza 2 lok.307

Jedna z najlepszych jak nie najlepsza dentystka w Polsce i Europie . Apart świetnie założony bardzo uprzejma widać że się zna

lekarz Przemysław Dul

Radiolog

Marszałkowska 28 (nad Trasą)

Pan Doktor Przemysław Dul bardzo dobry lekarz,zna się na tym co robi.Bardzo uprzejmy i miły.Polecam.

lekarz Teresa Kozińska

Centrum Medyczne Alfa-Lek Warszawa
Nowy Świat 58A

Nie spotkałam do tej pory tak wspaniałego lekarza Profesjonalność, empatia, wysoka kultura. Poświeca dużo czasu pacjentowi.

lekarz Honory Kiwale

Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego "MEDITRANS"
ulica Poznańska 22

Bardzo dobry lekarz,zaangażowany w pomoc,kompetentny,trafił w punkt choroby,dobrał odpowiednie lekarstwa.Polecam z całego serca

lekarz Arkadiusz Bogucki

Siedlecka 1/15/175

Pan dr.godny polecenia z pełnym zaufaniem do kompetencji,życzliwy,uprzejmy ,dociekliwy.Kompleksowo podchodzi do choroby i leczenia. Mogę powiedzieć, że uratował mi życie ,wykrył przyczynę choroby,której wcześniej nie udało się zdiagnozować.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Endokrynolog
                                        Weronika Szymańska

Weronika Szymańska

Endokrynolog

Synapsa Poradnia Specjalistyczna
Sandomierska 23/ U-3

Jestem bardzo zadowolona z wizyty kontrolnej. Pani Doktor jest osobą niezwykle miłą, empatyczną, profesjonalną i kompetentną. Z dużym zaangażowaniem podchodzi do pacjenta, a swoją rzeczowością i spokojem buduje poczucie bezpieczeństwa. Serdecznie dziękuję za opiekę i życzliwe podejście.
Opinia dodana przez: Sylwia

dr n. med. Ewa Krupska

Lekarz rodzinny, Specjalista USG

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia
Okocimska 3

super lekarz, młoda z inicjatywą i perspektywami na przyszłość.... wiem bo jest omniscientem w swoim fachu, ja natomiast jestem jasnowidzem.. 100 lat w Dniu Urodzin Pani doktor....
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Dermatolog
                                       dr Barbara Borkowska

dr Barbara Borkowska

Dermatolog, Wenerolog

Centrum Medyczne DERMIQ
ul. Wielicka 38

Rzadko zdarza mi się wyjść z gabinetu lekarskiego z poczuciem, że zostałem otoczony tak życzliwą, profesjonalną i fachową opieką. Pani doktor Barbara to nie tylko świetny specjalista, ale także osoba pełna empatii i zaangażowania. Z całego serca polecam leczenie u Pani doktor.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Monika Sarnecka-Kaczor

Anestezjolog

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Gorąco polecam Panią Doktor. Profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła osobowość.
Opinia dodana przez: Wojciech

lek. med. Agnieszka Nowak - Musiej

Diabetolog

CENTRUM MEDYCZNE OSTROBRAMSKA
UL. FIELDORFA 40, WARSZAWA, WEJŚCIE OD UL. PERKUNA

Uprzejma pani doktor, która rozumie potrzeby starszego pacjenta i wie jak mu odpowiedzieć na najbardziej szczegółowe pytanie. Badanie delikatne i bardzo dokładne, polecam.
Opinia dodana przez: Krystyna

lek. med. Khadijah Odeh

Centrum Medicover Klimczaka
Klimczaka 1

Polecam wizytę lekarską u Pani doktor. Kompetencje na wyższym poziomie, niż u ,,wydawałoby się tradycyjnych lekarzy,, uzyskałem pełną diagnozę oraz potrzebne skierowania.
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Paweł Jaworski

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Miły młody lekarz .Kompetentny -potrafił wytłmaczyć przyczynę mojej choroby .Była to nietylko porada lekarska ale tez rozmowa o moich innych dolegliwościach . Polecam

lekarz Grzegorz Karczewski

LIM
Domaniewska 41/Wołoska 7

Bardzo konkretny,rzeczowy dużej klasy profesjonalista.Nie szczędzi czas, wyjaśnia. Potrzebowałam porady przed wyjazdem do Afryki, zlecił szczepienia, przepisał leki dostarczył materiały ze wskazówkami jak ustrzec się zakażenia wszystko dokładnie omówił upewniając się że wszystko jest jasne. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: Maria

Joanna Winkowska

Ortodonta

NEWMED. LECZNICA SPECJALISTYCZNA
Gwiaździsta 5b

Jestem zadowolony z leczenia. Polecam innym Pania Doktor.