Gniezno

lekarz Krystyna Mąka

NZOZ Centrum Ochrony Zdrowia s.c.
ulica Orcholska 66
62-200 Gniezno

Zdiagnozowała u mnie tętniaka aorty wstępującej. Skierowanie na operację kardiochirurgiczną. Jestem szczęśliwie po operacji, chociaż wystąpiły powikłania, funkcjonuję normalnie. Pani doktor "rozbroiła bombę która we mnie tykała". Uratowała mi życie.
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Miłosława Głowacka

Fundacja na Rzecz Rozwoju Ochrony Zdrowia Zakład Paliatywnej Opieki Zdrowotnej i Rehabilitacji w Gnieźnie
ŁĄCZNICA 7
62-200 Gniezno

Szczegółowy wywiad z pacjentem, cierpliwe tłumaczenie choroby i informacje dot. dalszego leczenia., uprzejma i uśmiechnięta - oto cechy dr. Miłosławy Głowackiej, którą polecam, jako kompetentną ,szczególnie w dolegliwościach internistycznych ale i kardiologicznych.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Katarzyna Hen

Czereśniowa 10
62-200 Gniezno

Polecam, świetny diagnosta. Bardzo dobrze tłumaczy. Pani doktor kieruje na badania, kompleksowo podchodzi do pacjenta. Szkoda tylko, że nie pracuje w szpitalu
Opinia dodana przez: wiki

lekarz Łukasz Popczyński

Internista, Hipertensjolog

ul. Leona Barciszewskiego 12
62-200 Gniezno

Pan Doktor bardzo sympatyczny i wspaniały człowiek z ogromną wiedzą i doświadczeniem pełen profesjonalizm fachowa skuteczność leczenia dzięki czemu udało mi się wyzdrowieć!
Opinia dodana przez: Bartek

lek. med. Zbyszko Maciejewski

Internista, Lekarz rodzinny

Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna Lekarzy Rodzinnych "SERVI-MED"
Staszica 12
62-200 Gniezno

Wspaniały lekarz a przedewszystkim złoty pomocny człowiek. Zawsze dokładnie bada i trafnie leczy przez kupę lat jak się leczę u niego zawsze trafnie stawiał diagnozę i kierował leczeniem.
Opinia dodana przez: Sebastian
Jestem bardzo zadowolona z wizyt u Doktora. Wizyta przebiega dość szybko, ale wszystko super wyjaśnione. Jeszcze nigdy mnie Pan Doktor nie zawiódł. Polecam!
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Anna Kaczmarska

SPZOZ Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Gnieźnie "Dziekanka"
ulica Poznańska 15
62-200 Gniezno

Bardzo kompetentna lekarka, potrafi pomoc w trudnych momentach i stawia trafną diagnozę. Polecam na 100%

lekarz Maciej Szymańczyk

ul. Sienkiewicza 3
62-200 Gniezno

Dr Maciej Szymańczyk to bardzo kompetentny lekarz, dociekliwy, szczegołowy i empatyczny. Dodatkowymi badaniami na ktore mnie pokierowal rozwial wszelkie watpliwosci jakie mialam. Zasugerowal wizyte u specjalisty ginekologa bo zobaczyl pewne nieprawidlowosci, ktorych nie chcial sam oceniać z racji swojej specjalizacji. Szczerze polecam!

lekarz Katarzyna Tkaczyk - Kluczyńska

Centrum Medyczne Hipokrates
Jabłoniowa 23 Gniezno
62-200 Gniezno

Oby wszyscy lekarze mieli takie podejscie do pacjenta.Pani Doktor godna polecenia ,wysoka kultura osobista,profesjonalna,kompetentna,Z czystym sumieniem POLECAM,Pani Doktor-bardzo DOBRY przy tym CZLOWIEK,mozna jednak byc milym nie tracac na asertywnosci.

lekarz Joanna Drozd-Wachowiak

Kwiatowa 4
62-200 Gniezno

Sympatyczna i uprzejma Pani Doktor. Mimo, że byłam przyjmowana w szpitalu wykazywała duże zainteresowanie moim stanem zrdowia i nie traktowała mnie przedmiotowo. W dodatku jest bardzo kompetenta i rzeczowa. Lekarz godny polecenia.

lekarz Ziemowit Kowalski

Centrum Medyczne Salomed
ulica Wolności 4 A
62-200 Gniezno

Potrzebowalam pilnej pomocy udzielił mi Pan doktor Ziemowit Kowalski jest bardzo miłym sympatycznym z całego serca mi pomógł jest bardzo dobrym chirurgiem
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Piotr Reszelski

Zespól Opieki Zdrowotnej w Gnieźnie
ulica Św. Jana 9
62-200 Gniezno

bardzo dobre rzeczowe podejście do pacjenta,zabiegi chirurgiczne przeprowadzone w sposób bezstresowy dla pacjenta,jestem bardzo zadowolona z opieki
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Aldona Dubis

Os. Kazimierza Wielkiego 53/5
62-200 Gniezno

Lekarz z powołaniem. Idealne podejście do dzieci. Czytelne przekazanie diagnozy. Polecam w 100 % osoba które nadal mają wątpliwości.

lekarz Tomasz Cieślak

ulica Poznańska 15
62-200 Gniezno

Pan Doktor Tomasz Cieślak to nie tylko wyśmienity lekarz, który idzie w psychiatrii z duchem czasu, przełamując utarte schematy leczenia i podejścia do choroby ale także wspaniały człowiek, który daje choremu poczucie własnej wartości a także siłę by ujarzmić swoje schorzenie. Bardzo elastyczny, pewny siebie, celnie trafiający w problem i starający się, by choroba była jak najmniej uciążliwa. Indywidualne podejście, pełne cierpliwości i otwartości na bolączki chorego. A przy tym …
Opinia dodana przez: Rafał
{'id': 14792, 'name': 'Gniezno'} Ginekolog położnik
                                       dr hab. n. med. Marcin Mardas

dr hab. n. med. Marcin Mardas

Centrum Medyczne Salomed
Wolności 4A
62-200 Gniezno

Wysoki profesjonalizm i kultura. Wyjątkowe podejście do starszej osoby. I to nie w prywatnym gabinecie. Można całkowicie zaufać temu lekarzowi.
Opinia dodana przez: Marlena

lekarz Gleb Radzewicz

Zespól Opieki Zdrowotnej w Gnieźnie
ulica Św. Jana 9
62-200 Gniezno

4 maja br Pan dr Gleb Radzewicz operował mnie na hemoroidy (w ramach NFZ) w szpitalu w Środzie Wlkp. Zabieg przeprowadzony bardzo dobrze, o czym przekonałem się po niespełna 2 tygodniach, kiedy rany się zagoiły. Wizyta kontrolna potwierdziła to tylko. Zarówno sam zabieg, jak i podejście Pana Doktora po zabiegu i w dniu wypisu zasługuje na najwyższą notę. Bardzo uprzejmy i miły człowiek i do tego świetny fachowiec. Nie dosyć, …
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Marian Fluder

Chirurg dziecięcy, Chirurg ogólny

NZOZ SANITAS
Żwirki i Wigury 43
62-200 Gniezno

Lekarz z powołania, najlepszy z najlepszych.Nigdy nie odmówi pomocy. Kompetentny,cierpliwy , wszystko spokojnie wytłumaczy i przede wszystkim ma ogromną wiedzę. Wychodząc z gabinetu czujemy się uspokojeni i wiemy że lepiej nie mogliśmy trafić, nie tak jak w przychodni 3 minuty i nie wiadomo nic (antybiotyk i do domu, a później jeszcze kolejny i kolejny) .
{'id': 14792, 'name': 'Gniezno'} Dietetyk
                                       prof. dr hab. Marta Stelmach-Mardas

prof. dr hab. Marta Stelmach-Mardas

Dietetyk, Epidemiolog

Eskulap s.c. Centrum medyczne
ul Sienkiewicza 1
62-200 Gniezno

Jestem osobą w wieku już bardzo zaawansowanym (82 lata),której trudno się odchudzić. Zachęcona przez kardiologa udałam się z wizyta do pani prof.Marty Stelmach-Mardas.Już pierwsze wizyty bardzo mnie zmobilizowały. Zastosowany indywidualny jadłospis spowodował ubytek wagi 9,5 kg po30 dniach.Efekt świadczy o profesjonalizmie i dużej wiedzy dietetyka.Moglam się o tym przekonać w rzeczowej rozmowie./jestem biochemikiem/.Polecam Panią Prof.jako bardzo dobrego specjalistę i miłego człowieka.
Opinia dodana przez: Krystyna

prof. dr hab. n. med. Radosław Kaźmierski

ul. Sienkiewicza 3
62-200 Gniezno

Pan prof.zawsze jest mi pomocny w mojej chorobie. Wyjątkowo ludzki lekarz i bardzo skromny. Pomógł i przeprowadził mnie też przez chorobę mojej siostry w leczeniu stwardnienia zanikowo bocznego. Bardzo dobry fachowiec. POLECAM.

mgr Agnieszka Płóciniak

Dietetyk

Poradnia Dietetyczna Dietea
Bluszczowa 13B
62-200 Gniezno

Świetny specjalista. Pani dietetyk pomogła mi schudnąć, za co jestem wdzięczna. Na spotkaniach motywowała do dalszej pracy, zachęcała do podjęcia aktywności. Dania są smaczne, szybkie do przygotowania, co dla mnie było ważne. Pierwsza dieta na której nie czułam głodu i chęci jedzenia słodyczy. Polecę Panią Agnieszkę każdemu!