lekarz Teresa Jurak

Prywatny Gabinet Stomatologiczny E.Krause-Howis
Stefana Wyszyńskiego 40A/12
65-536 Zielona Góra

Super lekarka. Prowadzi moją ciąże. Zawsze wszystko wyjaśni. Badanie usg robi bardzo dokładnie. Ostatnio trwało ok 30 minut, bo chciała dokładnie sprawdzić jak rozwija się dziecko. Najlepszy ginekolog w ZG.
Opinia dodana przez: Kamila

Michał Mędraś

Ginekolog położnik, Ginekolog

NZOZ Przychodnia Lekarska SUCHANINO

Fantastyczny, bardzo pozytywny lekarz. Po wejściu do sali przedstawił się, podał rękę mężowi, żartował, a potem bardzo rzeczowo i konkretnie opowiedział o wszystkich badaniach. Dobry fachowiec, a oprócz tego ludzki i ciepły człowiek, który potrafi dodać otuchy i odstresować. Polecam w stu procentach :)
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Barbara Dulny

Grabowa 19
06-200 Maków Mazowiecki

Polecam wszystkim , bardzo dobry lekarz i specjalista. Dzięki pani Dr. urodziłam 5 dzieci , silnych i zdrowych . Teraz są już dorosłe .
Opinia dodana przez: Agata

Agnieszka Limanin

Ginekolog

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Radomiu

Jestem pacjentką pani dr od dwóch lat. Jestem bardzo zadowolona, obecnie jestem w siódmym miesiącu ciąży i wiem, że mam najlepszą opiekę. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Angela

lekarz Zygmunt Wesołek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej s.c.MEDLIFE
ulica Opolska 1
42-700 Lubliniec

Życzliwość, umiejętność słuchania, brak rutyny w podejściu do pacjentki, decyzyjność. To są moje spostrzeżenia z pierwszej wizyty u Pana Doktora Wesołka.Jestem mile zaskoczona, szczerze polecam wszystkim paniom.

lekarz Piotr Szymański

Słowiańska 55 C

Bardzo polecam dr Piotra Szymańskiego, który zawsze dokładnie omówi wykonane badania, poświęca dużo czasu na przeprowadzenie badań i sprawdzenie czy wszystko jest dobrze. Dzięki takiemu podejściu pacjentka wie, że lekarz zajął się tematem w 110% i jest się spokojniejszym. Dr Piotr Szymański jest bardzo zaangażowany w opiekę nad ciężarną kobietą. Sam od siebie zadzwonił do szpitala w innym województwie, żeby dowiedzieć się jakiego stopnia referencyjności jest szpital, w którym planuję …
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Piotr Rubisz

lekarz Piotr Rubisz

Beżowa 19

Jestem po wizycie u Pana dr. Rubisz. W trakcie wizyty pan doktor z wielką cierpliwością odpowiadał na każde moje pytanie, nie pospieszał mnie w niczym..W trakcie przeprowadzonego badania tłumaczył mi wszystko ,.pokazując na monitorze USG co tam jest . Jest to wspaniały lekarz i wybitny specjalista. Polecam:) Takich lekarzy jak pan doktor powinno być zdecydowanie więcej.
Opinia dodana przez: Kamilla

lekarz Patrycja Nowak-Florek

Centrum Zdrowia Kobiety "CORFAMED" sp. z o.o.
Kluczborska 37

Miła. Uprzejma.. Oddana pomoc pacjentowi. Oby każdy lekarz miał takie podejście do pacjenta .Polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Violetta Kahtan

Ginekolog położnik, Lekarz rodzinny

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Poduchowne 1
62-700 Turek

Pani doktor jest cudownym człowiekiem, empatyczna, rzeczowa, wyjaśnia wszystko bardzo dokładnie, zagłębia się w problem pacjenta, przeprowadzając bardzo obszerny, dociekliwy wywiad. Posiada ogromną wiedzę, takich lekarzy potrzeba więcej!
Opinia dodana przez: Marlena

lekarz Marcin Maciejewski

Czarnieckiego 25
63-400 Ostrów Wielkopolski

Cudowny człowiek, zna się na rzeczy, służy pomocą zawsze i wszędzie, najmilszy lekarz jakiego znam, inteligentny i profesjonalny w swoim fachu, nie ma takiego drugiego na Świecie, jest w 100% profesjonalistą w swoim zawodzie, życzliwy, przemiły, delikatny i NORMALNY człowiek
Opinia dodana przez: Anita

lekarz Maciej Ziętek

ISPL
Siedlecka 2 p.310
72-010 Police

U Dr Macieja Ziętka byłam dzisiaj pierwszy raz, dodam, tylko , że od lat chodzę do "swojego" lekarza (na wizyty prywatnie,). Tutaj miało być rutynowe pobranie cytologii, bo mój lekarz prowadzący zapomniał o cytologii. Jestem w ogromnym pozytywnym szoku jak Dr Ziętek mnie potraktował; wszystko dokładnie zbadał,gdzie sama mowilam ze,ja "tylko"na cytologię, że usg nie jest potrzebne,bo 2 tyg temu miałam robione u "swojego lekarza". Dziękuję Dr, że wykonał USG …

lek. med. Piotr Ossowski

ulica Smoleńska 12/12

Pan Doktor bardzo ciepły, empatyczny i jest w stanie uspokoić nawet w trudnej sytuacji stara się każda pacjentkę dokładnie dopytać o przebieg i informuje co się dzieje by pacjentka nie była zdezorientowana mi bardzo to pomogło, uspokoiło i wiem co robić a czego nie bardzo bardzo polecam

lekarz Marcin Hapon

Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza we Wrocławiu
ulica Warszawska 2

Bardzo sympatyczny i empatyczny lekarz. Wszystko dokładnie i spokojnie wyjaśnia, odpowiada na pytania i dba o komfort pacjentki. Wizyta przebiegła w miłej, bezstresowej atmosferze.

lekarz Rafał Soroko

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Legionów 57 budynek 5
86-300 Grudziądz

Bardzo uprzejmy ale zarazem konkretny. Delikatny podczas badania,udziela wyczerpujących odpowiedzi na pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Traktuje pacjentki z szacunkiem i nie klepie niepotrzebnych głupot

lekarz Agata Pietruczuk (Świszczowska)

Ginekolog

PSK-2 Klinika Położnictwa i Ginekologii
ul. Powstańców Wielkopolskich 72

Polecam Panią Agatę w 100%, sympatyczna i ciepła osoba. Budzi zaufanie. Ma dużą wiedzę, potrafi pomóc. Jest kompetentna.

lekarz Aleksandra Rajewska

Przychodnia Lekarska "SPEC-MEDICA"S.C
ulica Siedlecka 20C
72-010 Police

Wizytę u tej Pani oceniam bardzo pozytywnie. Uprzejma, miła i kompetentna. Z uwagą odpowiadała na wszystkie zadane pytania. Badanie bezbolesne ;)

lekarz Bożena Skibińska

ul. Zawadzkiego 13
63-500 Ostrzeszów

Pani doktor jest bardzo kompetentna i rzeczowa, zdecydowanie zna się na rzeczy i to się po prostu czuje. Każde leczenie, które zastosowała u mnie w czasie ciąży było skuteczne, tłumaczyła wszystko co chciałam wiedzieć i nigdy nie "wygoniła" mnie z gabinetu, więc ilość poświęconego czasu jest jak najbardziej zadowalająca. Dr Skibińska jest konkretna i rzeczowa, potrafi też pożartować i ogólnie cenię sobie jej podejście do pacjenta. Naprawdę polecam dr Skibińską, …
Opinia dodana przez: e.kowalczyk

dr Jarosław Macko

Wspaniały lekarz. Fachowość, podejście do pacjentki i kultura osobista godna postawienia za wzór dla innych lekarzy. Klasa, profesjonalizm i szacunek do pacjenta. Polecam w 100%. Leczenie na wysokim poziomie, lekarz profesjonalny i bardzo komunikatywny, polecam wszystkim paniom..
Opinia dodana przez: Gosia Brzezinska

lekarz Joanna Tomiczek-Szwiec

Ginekolog położnik, Ginekolog

Gabinet Lekarski
Gen. Zajączka 6/1
45-050 Opole

Bardzo fachowa, cierpliwa i pełna empatii. Serdecznie i szczerze polecam, zwłaszcza przyszłym mamom i paniom z problemami z zajściem w ciąży albo donoszeniem ciąży.

lekarz Sławomir Grelewski

Złota
Kielce

Polecam pana doktora z całego serca. Prowadził moją pierwszą ciążę, ale również i świetnie sprawdził się u mojej mamy. Nie będę tutaj owijać w bawełnę, interesuje się swoją pacjentką, cesarskie cięcie przeprowadził idealnie. Uwielbiam to jak rozluźnia atmosferę podczas badania. A przede wszystkim szanuje pana doktora i z całego serca go polecam.
Opinia dodana przez: Weronika Gębska