Michał Mędraś

Ginekolog położnik, Ginekolog

NZOZ Przychodnia Lekarska SUCHANINO

Fantastyczny, bardzo pozytywny lekarz. Po wejściu do sali przedstawił się, podał rękę mężowi, żartował, a potem bardzo rzeczowo i konkretnie opowiedział o wszystkich badaniach. Dobry fachowiec, a oprócz tego ludzki i ciepły człowiek, który potrafi dodać otuchy i odstresować. Polecam w stu procentach :)
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Barbara Dulny

Grabowa 19
06-200 Maków Mazowiecki

Polecam wszystkim , bardzo dobry lekarz i specjalista. Dzięki pani Dr. urodziłam 5 dzieci , silnych i zdrowych . Teraz są już dorosłe .
Opinia dodana przez: Agata

Agnieszka Limanin

Ginekolog

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Radomiu

Jestem pacjentką pani dr od dwóch lat. Jestem bardzo zadowolona, obecnie jestem w siódmym miesiącu ciąży i wiem, że mam najlepszą opiekę. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Angela

lekarz Zygmunt Wesołek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej s.c.MEDLIFE
ulica Opolska 1
42-700 Lubliniec

Życzliwość, umiejętność słuchania, brak rutyny w podejściu do pacjentki, decyzyjność. To są moje spostrzeżenia z pierwszej wizyty u Pana Doktora Wesołka.Jestem mile zaskoczona, szczerze polecam wszystkim paniom.

lekarz Piotr Szymański

Słowiańska 55 C

Bardzo polecam dr Piotra Szymańskiego, który zawsze dokładnie omówi wykonane badania, poświęca dużo czasu na przeprowadzenie badań i sprawdzenie czy wszystko jest dobrze. Dzięki takiemu podejściu pacjentka wie, że lekarz zajął się tematem w 110% i jest się spokojniejszym. Dr Piotr Szymański jest bardzo zaangażowany w opiekę nad ciężarną kobietą. Sam od siebie zadzwonił do szpitala w innym województwie, żeby dowiedzieć się jakiego stopnia referencyjności jest szpital, w którym planuję …
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Piotr Rubisz

lekarz Piotr Rubisz

Beżowa 19

Jestem po wizycie u Pana dr. Rubisz. W trakcie wizyty pan doktor z wielką cierpliwością odpowiadał na każde moje pytanie, nie pospieszał mnie w niczym..W trakcie przeprowadzonego badania tłumaczył mi wszystko ,.pokazując na monitorze USG co tam jest . Jest to wspaniały lekarz i wybitny specjalista. Polecam:) Takich lekarzy jak pan doktor powinno być zdecydowanie więcej.
Opinia dodana przez: Kamilla

lekarz Patrycja Nowak-Florek

Centrum Zdrowia Kobiety "CORFAMED" sp. z o.o.
Kluczborska 37

Miła. Uprzejma.. Oddana pomoc pacjentowi. Oby każdy lekarz miał takie podejście do pacjenta .Polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Violetta Kahtan

Ginekolog położnik, Lekarz rodzinny

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Poduchowne 1
62-700 Turek

Pani doktor jest cudownym człowiekiem, empatyczna, rzeczowa, wyjaśnia wszystko bardzo dokładnie, zagłębia się w problem pacjenta, przeprowadzając bardzo obszerny, dociekliwy wywiad. Posiada ogromną wiedzę, takich lekarzy potrzeba więcej!
Opinia dodana przez: Marlena

lekarz Marcin Maciejewski

Czarnieckiego 25
63-400 Ostrów Wielkopolski

Cudowny człowiek, zna się na rzeczy, służy pomocą zawsze i wszędzie, najmilszy lekarz jakiego znam, inteligentny i profesjonalny w swoim fachu, nie ma takiego drugiego na Świecie, jest w 100% profesjonalistą w swoim zawodzie, życzliwy, przemiły, delikatny i NORMALNY człowiek
Opinia dodana przez: Anita

lekarz Maciej Ziętek

ISPL
Siedlecka 2 p.310
72-010 Police

U Dr Macieja Ziętka byłam dzisiaj pierwszy raz, dodam, tylko , że od lat chodzę do "swojego" lekarza (na wizyty prywatnie,). Tutaj miało być rutynowe pobranie cytologii, bo mój lekarz prowadzący zapomniał o cytologii. Jestem w ogromnym pozytywnym szoku jak Dr Ziętek mnie potraktował; wszystko dokładnie zbadał,gdzie sama mowilam ze,ja "tylko"na cytologię, że usg nie jest potrzebne,bo 2 tyg temu miałam robione u "swojego lekarza". Dziękuję Dr, że wykonał USG …

lekarz Aleksandra Rajewska

Przychodnia Lekarska "SPEC-MEDICA"S.C
ulica Siedlecka 20C
72-010 Police

Wizytę u tej Pani oceniam bardzo pozytywnie. Uprzejma, miła i kompetentna. Z uwagą odpowiadała na wszystkie zadane pytania. Badanie bezbolesne ;)

lek. med. Piotr Ossowski

ulica Smoleńska 12/12

Pan Doktor bardzo ciepły, empatyczny i jest w stanie uspokoić nawet w trudnej sytuacji stara się każda pacjentkę dokładnie dopytać o przebieg i informuje co się dzieje by pacjentka nie była zdezorientowana mi bardzo to pomogło, uspokoiło i wiem co robić a czego nie bardzo bardzo polecam

lekarz Marcin Hapon

Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza we Wrocławiu
ulica Warszawska 2

Bardzo sympatyczny i empatyczny lekarz. Wszystko dokładnie i spokojnie wyjaśnia, odpowiada na pytania i dba o komfort pacjentki. Wizyta przebiegła w miłej, bezstresowej atmosferze.

lekarz Rafał Soroko

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Legionów 57 budynek 5
86-300 Grudziądz

Bardzo uprzejmy ale zarazem konkretny. Delikatny podczas badania,udziela wyczerpujących odpowiedzi na pytania i rozwiewa wszelkie wątpliwości. Traktuje pacjentki z szacunkiem i nie klepie niepotrzebnych głupot

lekarz Bożena Skibińska

ul. Zawadzkiego 13
63-500 Ostrzeszów

Pani doktor jest bardzo kompetentna i rzeczowa, zdecydowanie zna się na rzeczy i to się po prostu czuje. Każde leczenie, które zastosowała u mnie w czasie ciąży było skuteczne, tłumaczyła wszystko co chciałam wiedzieć i nigdy nie "wygoniła" mnie z gabinetu, więc ilość poświęconego czasu jest jak najbardziej zadowalająca. Dr Skibińska jest konkretna i rzeczowa, potrafi też pożartować i ogólnie cenię sobie jej podejście do pacjenta. Naprawdę polecam dr Skibińską, …
Opinia dodana przez: e.kowalczyk

dr Jarosław Macko

Wspaniały lekarz. Fachowość, podejście do pacjentki i kultura osobista godna postawienia za wzór dla innych lekarzy. Klasa, profesjonalizm i szacunek do pacjenta. Polecam w 100%. Leczenie na wysokim poziomie, lekarz profesjonalny i bardzo komunikatywny, polecam wszystkim paniom..
Opinia dodana przez: Gosia Brzezinska

lekarz Joanna Tomiczek-Szwiec

Ginekolog położnik, Ginekolog

Gabinet Lekarski
Gen. Zajączka 6/1
45-050 Opole

Bardzo fachowa, cierpliwa i pełna empatii. Serdecznie i szczerze polecam, zwłaszcza przyszłym mamom i paniom z problemami z zajściem w ciąży albo donoszeniem ciąży.

lekarz Sławomir Grelewski

Złota
Kielce

Polecam pana doktora z całego serca. Prowadził moją pierwszą ciążę, ale również i świetnie sprawdził się u mojej mamy. Nie będę tutaj owijać w bawełnę, interesuje się swoją pacjentką, cesarskie cięcie przeprowadził idealnie. Uwielbiam to jak rozluźnia atmosferę podczas badania. A przede wszystkim szanuje pana doktora i z całego serca go polecam.
Opinia dodana przez: Weronika Gębska

lek. med. Anna Olender

Chirurg plastyczny

Uniwersytecka 25 lok. 65

Miałam wykonany zabieg korekcji nosa u dr Olender. Przed operacją mogłam pewnie z powodzeniem wcielić się w teatralną postać czarownicy, dzięki dr Olender mam piękny, delikatny, pasujący do mnie nosek. Jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie polecam tego chirurga.
Opinia dodana przez: Nadia

lekarz Paweł Milewczyk

Endokrynolog, Ginekolog

MD Clinic
Sienna 83 / wejście od ul. Żelaznej

Trafiłam do Pana Milewczyka po roku bezowocnych starań o dziecko. Generalnie inni lekarze rozkładali ręce, badania, które zlecali nie wykazywały żadnych nieprawidłowości. Okazało się, że mam podwyższony poziom prolaktyny. Pan Doktor postawił trafną diagnozę oraz przepisał leki. Powiedział, że w przeciągu dwóch cykli powinnam zajść w ciążę. I tak się stało! Co prawda to dopiero początek, ale jestem dobrej myśli. Mam fachową opiekę, Doktor jest bardzo kompetentny. Zna się na …
Opinia dodana przez: Izabela