Chirurgia Plastyczna
Berlin Kurfuerstendamm 69
Sympatyczny lekarz i kompetentny specjalista. Operowalam sie u niego w Berlinie pare razy (piers, nos, chirurgia intymna) i jestem bardzo zadowolona. Mimo duzej odleglosci (mieszkam daleko za granica) oplaca sie.
ulica Krakowska 310
Krosno
polecam wszytkim Pania Dr Jadwige Gierad Pietrzkiewicz jest bardzo dobrym lekarzem z wysokim doswiadczeniem i kazdemu poswieca bardzo duzo czasu
Pani Doktor to kobieta-aniol. Nie tylko wybitny lekarz z duza wiedza, ale tez cudowny czlowiek. Wyprowadzila mnie z zespolu policystycznych jajnikow, przywrocila mi regularne miesiaczkowanie (a prawie pol roku nie mialam okresu..). Poswieca duzo czasu pacjentkom, doglebnie robi wywiad, szczegolowo wyjasnia diagnoze I sposob leczenia. A przy tym jest ciepla i zyczliwa, z serce do drugiego czlowieka. Miec takiego lekarza to skarb.
ul. Strzelecka 19/6
Toszek
W 1993 pan Maleuwe-Tantrige będąc na stażu w klinice położniczej w Gliwicach, uratował mi życie, a w każdym razie macicę, która źle się goiła po cesarce, więc pamiętam go doskonale i błogosławię w myślach! Dziękuję panie doktorze!
Aesthete
Stolarzowicka 38
Bytom
Jestem bardzo zadowolony z zabiegu korekcji odstających uszu. Dziękuję Pani Doktor i całej ekipie za spełnienie mojego marzenia. Polecam tym, którzy się jeszcze zastanawiają - WARTO!!!
UNI-MED
ul. Wielkopolska 24/3
Moja pierwsza wizyta u tego lekarza i stres z nią związany okazał się bezpodstawny Profesjonalna opieka , diagnoza , podejście do pacjentki , wszystko na tzw. szkolną szóstkę. Polecam wszystkim paniom, a szczególnie w średnim wieku .
10 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SPZOZ Kliniczny Oddział Ginekologiczny
Powstańców Warszawy 5
Bydgoszcz
Polecam , jak do tej pory jedyny ginekolog, który kompleksowo zajmuje się pacjentką! Miły , sympatyczny , dowcipny. Poważ nie podchodzi do tematu i nie zbywa. Pełen komfort podczas wizyty i żadnych obaw tuż przed.POLECAM
LUXMED - UZDROWISKO NAŁĘCZÓW Sp.z o.o.
aleja Kasztanowa 6
Nałęczów
Bardzo dobry lekarz polecam, wizyty krótkie ale konkretne. Pani Kasia przy badaniu opisze ciaze tak ze człowiek się uspokaja i jest pewny ze z maluszkiem wszystko ok. Co do wizyt owszem sa krótkie ale konkretne, ja jestem bardzo bardzo zadowolona i cieszę sie ze trafiłam na Panią Kasie.
LUXMED-UZDROWISKO NAŁĘCZÓW SP. Z O.O. FILIA PONIATOWA
11 LISTOPADA 1
Nałęczów
Przesympatyczny, rzeczowy, kompetentny, z wielką pieczołowitością podchodzi do pacjentki zlecając potrzebne badania, angażując się bez presji czasu, papierków, itp. Chodzę do Niego ja, od pewnego czasu i moja nastoletnia córka, która jest Nim zachwycona. Poza tym bardzo kulturalny, życiowy i inteligentny, przystojny mężczyzna.
Specjalistyczny Gabinet Lekarski
ul. Obozowa 25D
Oświęcim
Miałam do czynienia z Panią doktor w placówce prywatnej i publicznej. I w obu ten sam profesjonalizm, takt, życzliwość i wsparcie. Pani Doktor jest fachowcem ale też- lub przede wszystkim- zawsze Człowiekiem. Prowadziła moją ciążę i będę jej zawsze wdzięczna za ogromne wsparcie ludzkie i medyczne.
pani doktor postawiła diagnoze i dzięki lekom udało się zajsc w ciaze, cała ciąża prowadzona pod jej okiem, miła, rzeczowa, nie bagatelizuje obaw pacjentek. dzięki pani dr mam piękną córe urodzoną przez cesarkę( z nakazu pani doktor)
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Myszkowie
ulica Wolności 29
Myszków
Lekarz bardzo godny polecenia, uprzejmy miły i zabawny. Wizyta u niego nie trwa 10 min. Bada bardzo dokładnie i nie stresuje nie potrzebnie pacjentek
ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA
Polecam! Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Operował mnie. Uratował mi zdrowie i życie. Miałam raka złośliwego. Bedąc pod Jego opieką czułam się bezpieczna. Ma wspaniałe podejście do pacjentki. DZIĘKI PANU DOKTOROWI JESTEM ZDROWA.
"Medikor" sp. z o.o. Jedlicze
ulica Rejtana 38 b
Jedlicze
Do doktora chodzę od ok. 4 lat. Obecnie prowadzi moją ciążę. Godny polecenia lekarz. Każdej pacjentce poświęca dużo czasu, wszystko tłumaczy co robi i po co. Co prawda odbija się to na czasie, bo przedłużające się wizyty opóźniają kolejne pacjentki, ale cała reszta jest OK. Jak wyżej napisałam, do dr Warchałowskiego chodzę od kilku lat, obecnie prowadzi moją ciążę, wszystkie badania USG b. dobrze wytłumaczone.