Centrum Medyczne Luxmed
ulica Spadek 41
Zamość
Najlepszy ginekolog u jakiego byłam. Prawdziwy fachowiec, bardzo sympatyczny dla pacjentek, badania wykonuje bardzo delikatnie. Wykrył a następnie usunął torbiel która pojawiła się na jajniku. Na badania kontrolne chodzę wyłącznie do niego. Gorąco polecam
Szczerze polecam! Jestem pacjentką pana doktora od prawie dziesięciu lat. Prowadził moje dwie ciąże, przeprowadził cesarskie cięcie, a ostatnio również zalecił i wykonał zabieg wyłyżeczkowania. Jest kompetentny, rzeczowy, troszczy się o swoje pacjentki i stwarza poczucie bezpieczeństwa. Dziękuję Mu za wszystko.
ulica I. Krasińskiego 29
Pani doktor Ewa Pyszkowska-Moczulewska jest lekarzem z powołania, sumienna, cierpliwa, delikatna, zawsze uśmiechnięta co sprawia, że stres szybko mija zaraz po wejściu do gabinetu:) to bardzo ważne, odpowiada na wszystkie pytania, doradza. Korzystam z usług już ponad 10 lat...moja córka też kilka lat od pełnoletności. Polecam, dziewczyny nawet się nie zastanawiajcie, zwłaszcza jeśli chcecie zapytać o córkę nastolatkę. Oby przyjmowała długie lata, bo nie chciałabym zmieniać nigdy lekarza. Wdzięczna.
Zakład Opieki Ginekologicznej
11 Listopada 76
Jędrzejów
u siostry trzy tygodnie po cesarskim cięciu wystąpił ból brzucha, była na konsultacji ginekologicznej, dr stwierdził, że jest ok, została na obserwacji w Szpitalu Specjalistyczny w Jędrzejowie im. Władysława Biegańskiego. Chwaliła sobie oddział, sposób w jaki jej wszystko wytłumaczono i się nią zajęto, rzetelne podejście doktor i personelu oddziałowego.
Centrum Medyczne LIM
ulica Aleje Jana Pawła II 78
Najlepszy specjalista w Warszawie, niestety umówienie się na wizytę w publicznej jednostce graniczy z cudem. W bardzo jasny sposób przedstawia wszystkie trudne zagadnienia z dziedziny endokrynologii. Przedstawia wszystkie możliwe opcje, wybór pozostawia pacjentowi. Monitoruje i dba o pacjenta.
Przychodnia Specjalistyczna Nr 18
Ratuszowa 4
Olsztyn
Lekarz bardzo konkretny, rzeczowy, uprzejmy i z fantastycznym poczuciem humoru. Świetny specjalista, polecam szczerze.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Położniczo - Ginekologiczna, Lekarz Godwin Kanu
Marii Konopnickiej 38
Bielawa
Bardzo dobry lekarz godny polecenia, cierpliwy wszystko dokładnie wytłumaczy wspaniałe podejście do kobiet
Najlepszy lekarz, jakiego spotkałam - wyrozumiały, empatyczny, stara się zrozumieć pacjentkę. Przy każdej wizycie poświęcał mi dużo czasu, odpowiadał na wszystkie pytania, dokładnie badał. Uspokoił moje lęki, ma wiele szacunku do człowieka, miły, kompetentny, spokojny. Dzięki doktorowi przeszłam ciążę i poród bez lęku i stresu. Jestem mu niezmiernie wdzięczna.
Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Waryńskiego 9
Złoty człowiek. Miła, uprzejma, kompetentna. Na każde zagadnienie poświęca dużo czasu, stara się zgłębić problem. Nie przepisuje niepotrzebnych leków, dba o regularne cytologie, bada piersi. Dodatkowo tworzy więź interesując się również życiem prywatnym pacjentek i pamięta je:) Jest naprawdę przesympatyczna. Badanie nie jest nieprzyjemne. Jest bardzo delikatna. Leczę się u Niej prywatnie na Bachmackiej w Warszawie, więc nie wiem jak się zachowuje i czy w ogóle przyjmuje w państwówce. Mam …
Lekarska Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy ESKULAP
ulica Wojska Polskiego 50
Augustów
Naprawdę bardzo dobry lekarz, wielki plus że pracuje w szpitalu, wszystko wytłumaczy, jest uprzejmy, nie traktuje pacjenta przedmiotowo.