{'id': 30191, 'name': 'Chrzanów'} Dermatolog

Dermatolog, Wenerolog

Specjalistyczny Gabinet Dermatologiczny Lek. Med. Renata Budzicz
Grunwaldzka 2b

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Ja osobiście jestem bardzo zadowolony. Trafiłem z nagłym problemem do Pani Budzicz, przyjęła mnie bez problemu, wszystko dokładnie wytłumaczyła jedyne co kazała pisać na kartce ale jest to pomocne, gdyż po wyjściu z gabinetu nic już nie pamiętałem. Wizyta krótka, ale diagnoza i dobór leków trafne a dla mnie to było najważniejsze. Kwota za konsultacje 200 zł. Polecam!
Opinia dodana przez: Łukasz
{'id': 26987, 'name': 'Chrzanów'} Radiolog
                                       lek. med. Krzysztof Pietranek

lek. med. Krzysztof Pietranek

Radiolog

Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego w Chrzanowie
ulica Sokoła 19
32-500 Chrzanów

Bardzo kompetentny lekarz. Doskonale zdiagnozował chorobę córki. Przede wszystkim z dobrym podejściem do dzieci. Moja córka po raz pierwszy wyszła z gabinetu lekarskiego uśmiechnięta.
{'id': 26987, 'name': 'Chrzanów'} Urolog
                                       lekarz Marcin Warzecha

lekarz Marcin Warzecha

Urolog

Centrum Medyczne Westa-Med
Wyszyńskiego 17
Chrzanów

Rzeczowy i konkretny lekarz, rozmawia o problemie otwarcie i szczerze i stara się zawsze problemowi zaradzić i ulżyć w cierpieniu jest serdeczny i miły z poczuciem humoru, godny pełnego zaufania szczerze polecam potrzebującym pomocy
Opinia dodana przez: Jarek

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lekarz Dariusz Nowak

Ginekolog

32-500 Chrzanów

Polecam z całego serca Pana doktora. Dzięki jego szybkim i mądrym decyzją mam zdrowego syna. Ma bardzo dużo cierpliwości, wszystko dokładnie tłumaczy. Będąc na oddziale szpitala opiekował się mną jakby kimś z rodziny a nie pacjentką, inne Panie z oddziału poprostu mi zazdrościły, że jak to ktoś tak może się mną interesować... ano może. Dusza człowiek
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Łukasz Kulak

Kardiolog

32-500 Chrzanów

P R O F E S J O N A L I Z M !!! S E R C E dla serca . Dziękuję za przeprowadzony zabieg oraz opiekę lekarską
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Piotr Bardyk

32-500 Chrzanów

Lekarz z sercem dla pacjenta , wizyta nie trwa 10 minut tylko tyle ile potrzeba , kieruje na badania , miły i uprzejmy , tłumaczy przebieg leczenia , co mnie najbardziej ujęło to to że odprowadza pacjenta do drzwi i zawsze powie coś miłego . Lekarz z powołania , polecam.
Dzisiaj byłem u Pani doktor. Bardzo kompetentny i bardzo miły lekarz profesjonalista. Dzisiaj takich lekarzy że świeczką szukać. Polecam.
Opinia dodana przez: Maciej

dr Jarosław Bigaj

Chrzanów

Polecam całym sercem tego lekarza bo jest po prostu wspaniały :) Szkoda jednak że Pan doktor chce odejść z poradni chirurgicznej to będzie wielka strata... Krystyna

lekarz Wioletta Jarzyńska-Kamionka

32-500 Chrzanów

Doskonały lekarz, ogromne zaangażowanie i poświęcenie. Pani uratowała życie mojej mamy, które wisiało na włosku.
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Agnieszka Łapuszek-Bratek

ulica Mieszka I 9A
32-500 Chrzanów

Od wielu lat jestem pacjentką Pani Doktor Agnieszki.Zawsze byłam profesjonalnie zdiagnozowana i leczona.Pani Doktor jest bardzo zaangażowana i dokładna. Szczegółowo i jasno przekazuje pacjentowi informacje na temat choroby ,leczenia i profilaktyki.W czasie badania jest bardzo miła i spokojna atmosfera.Profesjonalizm w każdym calu.Lekarz godny zaufania.Polecam
Opinia dodana przez: Barbara

Piotr Piesik

Chirurg naczyniowy

Chrzanów

Wspaniały lekarz i człowiek. Niezwykle skromny, poświęca mnóstwo uwagi i swojego czasu na rozmowę z pacjentem. Dwukrotny kontakt z Panem doktorem - raz podczas operacji żylaków drugi podczas operacji woreczka żółciowego - zobowiazuje mnie do dokonania wpisu, jak najbardziej pozytywnego.

lek. dent. Anna Winczakiewicz-Bielecka

32-500 Chrzanów

Lekarz życzliwy, fachowy, uprzejmy, uczynny i cierpliwy. Osoba godna polecenia jako lekarz i człowiek.
Opinia dodana przez: Jozef

lekarz Ahmad Eibach

Pulmonolog

32-500 Chrzanów

Pan doktor jest znakomitym fachowcem, szczegółowo informuje pacjenta o jego wynikach, jest pełen empatii. Miło się rozmawia z Panem doktorem, rzeczowy ale zawsze z ciepłym słowem, pociechą dla pacjenta. Pan doktor troskliwie zajął się mną w szpitalu w Chrzanowie, zależało mu, zeby mój zaplanowany zabieg odbył się i wszystko sam nadzorował.
Opinia dodana przez: P_79p

lekarz Jacek Lorenc

ulica Kardynała Wyszyńskiego 17
32-500 Chrzanów

Lekarz o bardzo duzej fachowości i kompetencji. Ma bardzo dobre podejscie do pacjenta. Godny polecenia.

dr n. med. Barbara Oleś

Ortodonta, Stomatolog

Centrum Uśmiechu Stomatologia Rodzinna
Mydlana 31 C
Chrzanów

Pani doktor leczyła krzywy zgryz mnie i moim dzieciom. Zmieniały się miejsca gdzie przyjmowała, ale profesjonalizm , ogromna wiedza, doświadczenie i umiejętności pozostały. Polecam każdemu a sama się na pewno u pani doktor pojawię z najmłodszym synem.

lek. dent. Piotr Michalik

Gabinet Piotr Michalik
Piłsudskiego 4
Chrzanów

Przemiły Pan Doktor.Z czystym sercem mogę polecić każdemu.I co się rzadko spotyka,Pan Doktor posiada swój aparat do zdjęć RTG.

lekarz Jolanta Serafin-Bromblik

Internista, Pulmonolog

32-500 Chrzanów

Przyjechałam do Pani Doktor (wielka litera zamierzona) wczoraj z innego miasta ze względu na krótki termin oczekiwania na wizytę. I już wiem, że to jest "mój pulmonolog". Pani Doktor wyjaśniła mi wszystko, wysłuchała, kompleksowo podeszła do choroby interesując się również wynikami od kardiologa, szukała przyczyny dolegliwości, przepisała leki, powiedziała, co robić i kiedy. Jest dociekliwa i godna zaufania. Bardzo serdecznie polecam i jeśli to czyta, to również dziękuję!

lekarz Tomasz Kowalik

Gastrolog, Internista

ulica Oświęcimska 46 D
32-500 Chrzanów

Wspaniały lekarz! Kompetentny fachowiec! Jestem po zabiegu i czuję się świetnie! Dziękuję Panu Doktorowi i personelowi za super obsługę! Wdzięczny pacjent z Chrzanowa
Opinia dodana przez: Mieczysław

lekarz Janusz Gajda

Słowackiego 16
Chrzanów

Świetny lekarz, za każdym razem do badań podchodzi profesjonalnie, nie zbywa pacjenta. Cena wizyty również na +. Polecam