NZOZ Centrum Ochrony Zdrowia s.c.
ulica Orcholska 66
Gniezno
Zdiagnozowała u mnie tętniaka aorty wstępującej. Skierowanie na operację kardiochirurgiczną. Jestem szczęśliwie po operacji, chociaż wystąpiły powikłania, funkcjonuję normalnie. Pani doktor "rozbroiła bombę która we mnie tykała". Uratowała mi życie.
Fundacja na Rzecz Rozwoju Ochrony Zdrowia Zakład Paliatywnej Opieki Zdrowotnej i Rehabilitacji w Gnieźnie
ŁĄCZNICA 7
Gniezno
Szczegółowy wywiad z pacjentem, cierpliwe tłumaczenie choroby i informacje dot. dalszego leczenia., uprzejma i uśmiechnięta - oto cechy dr. Miłosławy Głowackiej, którą polecam, jako kompetentną ,szczególnie w dolegliwościach internistycznych ale i kardiologicznych.
ul. Leona Barciszewskiego 12
Gniezno
Pan Doktor bardzo sympatyczny i wspaniały człowiek z ogromną wiedzą i doświadczeniem pełen profesjonalizm fachowa skuteczność leczenia dzięki czemu udało mi się wyzdrowieć!
Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna Lekarzy Rodzinnych "SERVI-MED"
Staszica 12
Gniezno
Wspaniały lekarz a przedewszystkim złoty pomocny człowiek. Zawsze dokładnie bada i trafnie leczy przez kupę lat jak się leczę u niego zawsze trafnie stawiał diagnozę i kierował leczeniem.
SPZOZ Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Gnieźnie "Dziekanka"
ulica Poznańska 15
Gniezno
Bardzo kompetentna lekarka, potrafi pomoc w trudnych momentach i stawia trafną diagnozę. Polecam na 100%
Dr Maciej Szymańczyk to bardzo kompetentny lekarz, dociekliwy, szczegołowy i empatyczny. Dodatkowymi badaniami na ktore mnie pokierowal rozwial wszelkie watpliwosci jakie mialam. Zasugerowal wizyte u specjalisty ginekologa bo zobaczyl pewne nieprawidlowosci, ktorych nie chcial sam oceniać z racji swojej specjalizacji. Szczerze polecam!
Centrum Medyczne Hipokrates
Jabłoniowa 23 Gniezno
Gniezno
Oby wszyscy lekarze mieli takie podejscie do pacjenta.Pani Doktor godna polecenia ,wysoka kultura osobista,profesjonalna,kompetentna,Z czystym sumieniem POLECAM,Pani Doktor-bardzo DOBRY przy tym CZLOWIEK,mozna jednak byc milym nie tracac na asertywnosci.
Centrum Medyczne Salomed
ulica Wolności 4 A
Gniezno
Potrzebowalam pilnej pomocy udzielił mi Pan doktor Ziemowit Kowalski jest bardzo miłym sympatycznym z całego serca mi pomógł jest bardzo dobrym chirurgiem
Zespól Opieki Zdrowotnej w Gnieźnie
ulica Św. Jana 9
Gniezno
bardzo dobre rzeczowe podejście do pacjenta,zabiegi chirurgiczne przeprowadzone w sposób bezstresowy dla pacjenta,jestem bardzo zadowolona z opieki
ulica Poznańska 15
Gniezno
Pan Doktor Tomasz Cieślak to nie tylko wyśmienity lekarz, który idzie w psychiatrii z duchem czasu, przełamując utarte schematy leczenia i podejścia do choroby ale także wspaniały człowiek, który daje choremu poczucie własnej wartości a także siłę by ujarzmić swoje schorzenie. Bardzo elastyczny, pewny siebie, celnie trafiający w problem i starający się, by choroba była jak najmniej uciążliwa. Indywidualne podejście, pełne cierpliwości i otwartości na bolączki chorego. A przy tym …
Centrum Medyczne Salomed
Wolności 4A
Gniezno
Wysoki profesjonalizm i kultura. Wyjątkowe podejście do starszej osoby. I to nie w prywatnym gabinecie. Można całkowicie zaufać temu lekarzowi.
Zespól Opieki Zdrowotnej w Gnieźnie
ulica Św. Jana 9
Gniezno
4 maja br Pan dr Gleb Radzewicz operował mnie na hemoroidy (w ramach NFZ) w szpitalu w Środzie Wlkp. Zabieg przeprowadzony bardzo dobrze, o czym przekonałem się po niespełna 2 tygodniach, kiedy rany się zagoiły. Wizyta kontrolna potwierdziła to tylko. Zarówno sam zabieg, jak i podejście Pana Doktora po zabiegu i w dniu wypisu zasługuje na najwyższą notę. Bardzo uprzejmy i miły człowiek i do tego świetny fachowiec. Nie dosyć, …
NZOZ SANITAS
Żwirki i Wigury 43
Gniezno
Lekarz z powołania, najlepszy z najlepszych.Nigdy nie odmówi pomocy. Kompetentny,cierpliwy , wszystko spokojnie wytłumaczy i przede wszystkim ma ogromną wiedzę. Wychodząc z gabinetu czujemy się uspokojeni i wiemy że lepiej nie mogliśmy trafić, nie tak jak w przychodni 3 minuty i nie wiadomo nic (antybiotyk i do domu, a później jeszcze kolejny i kolejny) .
Eskulap s.c. Centrum medyczne
ul Sienkiewicza 1
Gniezno
Jestem osobą w wieku już bardzo zaawansowanym (82 lata),której trudno się odchudzić. Zachęcona przez kardiologa udałam się z wizyta do pani prof.Marty Stelmach-Mardas.Już pierwsze wizyty bardzo mnie zmobilizowały. Zastosowany indywidualny jadłospis spowodował ubytek wagi 9,5 kg po30 dniach.Efekt świadczy o profesjonalizmie i dużej wiedzy dietetyka.Moglam się o tym przekonać w rzeczowej rozmowie./jestem biochemikiem/.Polecam Panią Prof.jako bardzo dobrego specjalistę i miłego człowieka.
ul. Sienkiewicza 3
Gniezno
Pan prof.zawsze jest mi pomocny w mojej chorobie. Wyjątkowo ludzki lekarz i bardzo skromny. Pomógł i przeprowadził mnie też przez chorobę mojej siostry w leczeniu stwardnienia zanikowo bocznego. Bardzo dobry fachowiec. POLECAM.
Poradnia Dietetyczna Dietea
Bluszczowa 13B
Gniezno
Świetny specjalista. Pani dietetyk pomogła mi schudnąć, za co jestem wdzięczna. Na spotkaniach motywowała do dalszej pracy, zachęcała do podjęcia aktywności. Dania są smaczne, szybkie do przygotowania, co dla mnie było ważne. Pierwsza dieta na której nie czułam głodu i chęci jedzenia słodyczy. Polecę Panią Agnieszkę każdemu!