lekarz Wiesław Małek

Ortopeda, Traumatolog

ul. Madejewskich 18
38-200 Jasło

Od trzech tygodni mam sztuczny staw biodrowy wstawiony przez Dr W. Małka. Nic mnie nie boli, jeżdżę samochodem i chodzę już prawie bez laski. Wspaniały lekarz , specjalista, godny polecenia.
Opinia dodana przez: Eugeniusz

lekarz Mirosław Karp

Kardiolog, Pediatra

Jasło

bardzo dobry lekarz uwazam że jest grzeczny podchodzi do problemu pacjenta odpowiedzialnie i udziela pacjentowi niezbędnych informacji odnośnie jego niedomagań

lekarz Adriana Hulin

38-200 Jasło

Bardzo sympatyczna. Z podejściem do dzieci, mega delikatna. Wszystko tłumaczy. Poświęca czas każdemu pacjentowi, nie byle by szybciej i następny pacjent. Pamięta swoich pacjentów.

lekarz Mariusz Wesecki

Sikorskiego 19/8
38-200 Jasło

Wspaniały lekarz i jeszcze lepszy człowiek. Gdyby chociaż 50% lekarzy miało podobne podejście do pacjentów to mielibyśmy jedna z najlepszych a może najlepszą służbę zdrowia na świecie.
Opinia dodana przez: Mieczyslaw

lek. dent. Elżbieta Obara-Golec

ul. Za Bursą 6C
38-200 Jasło

Bardzo profesjonalna,przemiła obsługa.Fantastyczne podejście do dzieci.Przyjechałam z synem z UK na kontolę,okazało się ,że syn ma wszystkie zęby zrdowe,leczenie nie było konieczne. Pani doktor,udzieliła nam bardzo cennych wskazòwek Absolutnie polecam,napewno tu jeszcze wròcę. Pozdrawiamy serdecznie.
Opinia dodana przez: Kattarzyna Tokarska-Nowicka

lekarz Jan Giebułtowski

Szpital Specjalistyczny w Jaśle
ulica Lwowska 22
38-200 Jasło

W maju 2011 wykonał razem z dr Sanockim moją operację przepukliny pachownowej lewostronnej. Wszczepiono siatkę. Operacja przebieglą prawidłowo. W maju 1995 operował przepukline prawostronna po uwięźnieciu u mojego ojca, kóry mial wtedy 86 lat. Ojciec żył do roku 2008.
Opinia dodana przez: rafalwit

lekarz Mirosław Żurek

Chirurg ogólny, Urolog

38-200 Jasło

polecam jak najbardziej tego lekarza. jest świetnym specjalistą w odroznieniu od innych lekarzy urologow. to właśnie dzieki niemu wróciłam do zdrowia bo dopiero on mi pomógł.wszystko dokładnie tlumaczy i jest bardzo kompetentny.a najważniejsze dla mnie bylo to ze rzeczywiście chce pomóc pacjentowi a nie zbywa i lekcewazy jak większość lekarzy. ja bylam bardzo pozytywnie zaskoczona. gdyby wszyscy lekarze mieli choc w połowie takie podejscie jak on to zdecydowanie mniej osob …

lekarz Luiza Macieik-Wójcik

Anestezjolog

ul. Adama Asnyka 9/6
38-200 Jasło

Pani Luiza jest świetnym, aczkolwiek niedocenionym lekarzem. Szkoda, że tak mało anestezjologów dostaje choć trochę uznania, na które tak bardzo zasługują. Jestem naprawdę wdzięczna za Pani pracę. Dziękuję w imieniu moim i całej rodziny.

lek. dent. Iwona Sadzikowska

38-200 Jasło

Chodzę do pani dr już kilka lat i wiem że zajmuje się stomatologią zachowawczą, protetyką i ortodoncją więc ma duże doświadczenie, poza tym jest bardzo dokładna i godna zaufania.

lekarz Monika Wickowska

Kościuszki 15/2
38-200 Jasło

Świetny lekarz. Przed pierwszą wizytą u Pani Moniki miałem już 2 lekarzy. Dopiero tutaj leczenie zostało "trafione". Symptomy choroby w większości zanikły. Niesamowicie uprzejma. Rozmawia z pacjentem tyle czasu, ile on potrzebuje. Dokładnie tłumaczy schemat działania leków. Potrafi rozładować napięcie podczas rozmowy. Jest moim lekarzem od wielu lat i wiem o czym piszę. Polecam wszystkim potrzebującym pomocy

lekarz Paweł Królik

Internista, Reumatolog

Jana Pawła II 4/25
38-200 Jasło

Rewelacyjny lekarz. Wysłucha, zbada, skieruje na niezbędne badania. Leki skuteczne. Oby więcej takich lekarzy. Zaangażowanie i profesjonalizm 100%

lekarz Ewa Pykosz-Władyka

Radiolog

"CENTRUM ZDROWIA DR MASTEJ" NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
ulica Staszica 17a
38-200 Jasło

Super Pani doktor.Zna sie na tym co robi.Bardzo mila,odp.na wszystkie pyt.pacjenta zwizane np.z usg.Polecam.
Opinia dodana przez: Renata

Michał Zamorski

Ginekolog

Szpital Specjalistyczny w Jaśle
Jasło

Lekarz z powołania! Pan Doktor podchodzi bardzo indywidualnie do każdej pacjentki i nie bagatelizuje żadnego problemu. Posiada ogromna wiedzę i doświadczenie. Pan doktor odpowiada rzetelnie na wszystkie pytania ale również sam dokładnie informuje o przebiegu i wynikach badań/zabiegów a także potrafi rozładować stres z tym związany :) Służy pomocą na każdym etapie diagnostyki i bardzo rzetelnie podchodzi do swoich pacjentek. Profesjonalizm i łagodne podejście to cechy którymi można opisać Doktora …

lekarz Karol Biesiadowski

Ortopeda, Traumatolog

Kołłątaja 14 lok. 10
38-200 Jasło

Byłem u Pana doktora z problemem nadgarstka. Pan doktor stwierdził martwicę kości księżycowatej z przemieszczeniami. Zaproponował zabieg artrodenzy - częściowe usztywnienie nadgarstka prawego. Zabieg wykonał 11 paźdzernika 2022. Jestem bardzo zadowolony z zaangażowania Pana doktora. Poza małym niedowładem w nadgarstku czuję się dużo lepiej. Jestem Panu doktorowi bardzo wdzięczny i wszystkim go polecam. Dziękuję Panie doktorze, Stanisław
Opinia dodana przez: Stanisław

mgr Dorota Grzywacz

Psychoterapeuta

Centrum Psychoterapii i Rozwoju Osobistego CenPRO
ul. Krzysztofa Kamila Baczyńskiego 20A
38-200 Jasło

Pełen profesjonalizm, dyskrecja, duża empatia , dostępne cecny. Pomoc uzyskałam nie tylko dla siebie , ale i całej rodziny.

lekarz Radosław Pierz

Specjalistyczna Praktyka Lekarska lek med Radoslaw Pierz
ul. Baczyńskiego 15
38-200 Jasło

Świetny i bardzo miły lekarza godny polecenia umie wytłumaczyć a nie straszyć pacjeta. Facet z wysoką kulturą osobistą,który szanuje pacjentów. Niezmanieryzowany pod kątem pieniędzy i nie przyjmuje na sztukę byle jak najwięcej 😀 POLECAM!!!

lekarz Andrzej Trzop

Kościuszki 15/2
38-200 Jasło

Wspaniały lekarz, profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta. Pan doktor przeprowadza dokładnie każde badanie i maksymalnie poświęca uwagę pacjentowi. Oby było więcej takich specjalistów jak dr Trzop. Bardzo polecam!

lekarz Marek Lew

Dermatolog

"CENTRUM ZDROWIA DR MASTEJ" NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
ulica Staszica 17a
38-200 Jasło

Polecam z całego serca. Przez długi okres czasu nikt nie potrafił mi pomóc, w końcu trafiłam na lekarza, ktory postawił sprawe jasno i wiem co mi dolega. Jasło tylko Dr. LEW!
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Jerzy Kawałek

Chirurg dziecięcy

Hubalczyków 6
38-200 Jasło

Lekarz kompetentny, miły i godny polecenia! Chętnie odpowiada na nurtujące pytania, dokładnie tłumaczy, FACHOWIEC w swojej dziedzinie!

lekarz Przemysław Orłowski

Laryngolog

Szpital Specjalistyczny
Jasło

W porządku lekarz . Zna się na robicie . Miły dokładny nie zostawia z bólem przyjmuje od razu . Więcej takich ludzi i lekarzy