Przychodnia Specjalistyczna
Kazimierza Wielkiego 4
Lesko
Pani doktor jest przesympatyczną osobą z ogromną wiedzą. Szczegółowo omówiała ze mną zabieg. Jest bardzo dokładna, wręcz drobiazgowa jesli chodzi o szycie. Niestety nie przyjmuje juz w Rzeszowie, a trudno będzie znaleźć godne zastępstwo. Pozdrawiam i dziękuję. Katarzyna L.
Bardzo pozytywne wrażenie. Pani Doktor badała moje dziecko na SORze, (A więc niezbyt komfortowe miejsce) mimo tego okazala się bardzo dokładna, przeprowadziła wnikliwy wywiad, dokładnie zbadała dziecko, nawiązała z córką kontakt (super podejście do dzieci), zalecenia dokładnie wyjaśniła i odpowiedziała na pytania. Życzliwa i konkretna. Dziękuję.
Mój kilkudniowy pobyt w szpitalu w Lesku uświadomił mi, że są jednak lekarze z powołania. Zawsze kiedy był na dyżurze pytał czy wszystko w porządku i jak sie czuje, chociaż nie byłam jego pacjentką. Dzięki Panu Doktorowi czułam się tam bezpieczniej. Zawsze będę wspominać Pana Doktora z uśmiechem na twarzy. Chciałabym takich lekarzy częściej spotykać w swoim mieście.
Piłsudskiego 6
Lesko
Ciąża prowadzona prywatnie, w 8 miesiacu podczas jednej z wizyt pocałowałam klamkę ponieważ nikt nawet nie poinformował o zamknięciu gabinetu na czas choroby Pani ginekolog. Całe szczęście zostałam skierowana przez położną do innego lekarza ponieważ jak się okazało szyjka znacznie się skróciła i musiałam być hospitalizowana. Badania podstawowe w ciazy nie zlecone w czasie, brak informacji o suplementacji tak ważnej w ciazy, brak wagi w gabinecie i wpisywanie dodatkowych kilogramów …
Opinie negatywne kompletnie rozmijające sie z prawdą, pisane tendencyjnie, być może przez konkurencję. Opinia o ignorowaniu zmian ogniskowych w płucach przez lekarza specjalistę to czyste pomówienie ze strony bezkarnego anonima. Ja mam jak najbardziej pozytyena opinię na temat tego lekarza.
Nie polecam tego lekarza, w czasie wizyt u niego pacjent czuje się jak intruz, jest arogancki i nieuprzejmy i ma się uczucie jakby chciał się pacjenta jak najszybciej pozbyć. Trudno się go doprosić o nawet najprostsze badanie lub skierowanie. Dlatego że względu na problemy zdrowotne prawie wszystko wykonuje prywatnie. Nie polecam tego pana.
Przychodnia Specjalistyczna
Kazimierza Wielkiego 4