Bardzo dobry lekarz. Doskonale prowadził także moją ciążę, wyczekiwaną 12 lat, więc długo się staraliśmy. Tarczyca jak zwykle płatała figle, ale o dziwo w czasie ciąży trzymała się bardzo w ryzach, dzięki panu doktorowi. Jestem ogromnie wdzięczna, ponieważ problemy z tarczycą mogą wpływać na ciążę a tutaj moje hashimoto było wspaniale ogarnięte. Zawsze jest pan doktor bardzo miły, kompetentny i uprzejmy, doskonale zna tak że psychikę i wie, że jak się czegoś boję to potrafi to tak ubrać w słowa żeby delikatnie dotrzeć do pacjenta, dodatkowo przez telefon jest równie miły. Polecam
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Najlepszy lekarz jakiego znam. Pierwszy który potrafił ogarnąć moją tarczycę. Bardzo pomocny również poprzez kontakt telefoniczny.
Bardzo dobry specjalista, poswieca ogromna uwage pacjentowi, jest w stalym kontakcie ze mną telefonicznym, doskonaly fachowiec. Tarczyca utrzymana w ryzach.