Opieka Długoterminowa - Oddział Lubelski
Spokojna 17/4
Lublin
Lekarz do tańca i do różańca. Lekarz z powołania, czuły, wrażliwi i podchodzi do pacjenta z sercem i oddaniem
Specjalistyczny Gabinet Alergologiczny
al. Kraśnicka 88/1
Lublin
Pani Doktor jest fenomenalna. Mam uczulenie na najwyższym poziomie na roztocza, po odpowiednich lekach, a z czasem już odczulaniu, wszystkie objawy zniknęły. W końcu mogę normalnie funkcjonować. Podchodzi do człowieka, jakby był jej pierwszym pacjentem z życiu. Wszystko szczegółowo i dokładnie wykonuje, analizuje, diagnozuje i tłumaczy. Kompetentna osoba, nie znam lepszego Alergologa. Polecam wszystkim alergikom!!
Spectrum Centrum Neurologii
ul. Milenijna 12a
Lublin
Polecam p.Justynę Brus Josik-jest bardzo dobrym logopeda.Dzięki niej mó syn nie ma problemów z poprawną mową i świetnie radzi sobie w szkole.
Wspaniały lekarz,wspaniały człowiek.Bardzo empatyczny i sympatyczny. Dokładnie słucha,rozmawia z pacjentem.Nie zbywa,zawsze ma czas dla pacjentów. Przyjmie nawet jesli nie jest się zarejestrowanym. Wysoka kultura i pełny profesjonalizm. Gdyby wszyscy lekarze tacy byli-świat służby zdrowia byłby piękniejszy,a ludzie by tak nie cierpieli. GORĄCO I SERDECZNIE POLECAM.
Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w Lublinie
ulica Spokojna 3
Lublin
Lekarz godny polecenia , najlepszy na jakiego mogłam trafić,kompetentny,miły,odpowie pacjentowi na każde nawet najgorsze pytanie,człowiek o wielkim sercu i empatii. Gorąco polecam wszystkim serce na dłoni
CENTRUM MEDYCZNE SANITAS SZPITAL SP. Z O.O.
ul. Jana Hempla 5
Lublin
Polecam. Doskonały profesjonalista i praktyk. Ponad to ciepły ,troskliwy i pełen empatii CZŁOWIEK. DZIĘKUJEMY
ŻAGIEL MED PRZYCHODNIE
ulica Zana 32/A
Lublin
Przyjechałem do Pana Doktora z drugiego końca Polski z dużym tętniakiem aorty brzusznej. W Szczecinie słyszałem, że trzeba czekać, bo nieciekawie usytuowany i operacja zbyt ryzykowna. A, Pan Doktor stwierdził , że tak duży tętniak to tykająca bomba i zaproponował natychmiastową operację. Polecam z całego Serca, bo to nie tylko wyjątkowy profesjonalista, odważny , kompetentny lekarz, świetny operator, ale też ciepły empatyczny człowiek. Lekarz z powołania, najlepszy z jakim miałem …
Najlepszy lekarz jakiego spotkałam.Pan dr leczył mojego syna przez 6 lat.Bartek miał przeszczep nerki w Spsk nr 4 w Lublinie,po przeszczepie był pod opiekę Pana dr. Niestety mój syn zmarł 2,5roku temu, zachorował na czerniaka.Syn zawsze mówił że Pan dr tyle razy wybawił go z różnych opresji ale przyjdzie czas, że nie będzie mógł mu pomóc.Panie doktorze dziękuję za wszystko Maria Poszytek
Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2
Lublin
Pan Doktor Czuraszkiewicz to bardzo dobry lekarz, poświęcił mi wiele czasu, był bardzo cierpliwy, uprzejmy, a jego kompetencje są na bardzo wysokim poziomie. Polecam.
Żagiel Med - Szpital
Kazimierza Tetmajera-Przerwy 21
Lublin
Zdecydowanie polecam. Jeden z 2 najlepszych ortopedów z jakimi kiedykolwiek miałem do czynienia. Realizował operację kolana mojej Mamy i myślę, że zrobił absolutnie wszystko, co można było w tym przypadku zrobić. Mama 3 tygodnie po operacji czuje się bardzo dobrze i już ma zdecydowaną poprawę, a lekarze, u których byliśmy poprzednio, nawet nie chcieli operować, ponieważ uznali, że nie są w stanie w tym przypadku pomóc. W kontakcie osobistym Pan …
Jestem pełen uznania dla talentu i uprzejmości Pana Piotra. Moja 76 letnia Mama bardzo bała się operacji zaćmy i wymiany soczewki, ale Pan Piotr jest nie tylko świetnym okulistą, ale również człowiekiem, który ma niesamowite podejście do starszych pacjentów. Operacja udała się genialnie. Mama po zdjęciu następnego dnia opatrunku jest szczęśliwa. Widzi bardzo dobrze. Było to jej marzeniem, a Pan Piotr je spełnił. Szczerze polecam wszystkim, którzy szukają lekarzy z …
Polecam tego psychologa, otworzył mi oczy na rzeczy, których nie dostrzegałam. Wcześniej obawiałam się wizyty u psychologa i nie sądziłam, że może być tak owocna. Dobry kontakt z pacjentem, nie ma się oporów by mówić o swoich problemach, można znaleźć zrozumienie i dobre rady
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Farmed Stanisław Podgórski
ulica Marii Koryznowej 2 G