Nowy Sącz
Omijać z daleka!!! Uraz kolana. Lekarz dał altacet powiedział że przejdzie. Po wizycie u innego lekarza okazało się że mam krew w kolanie do ściągnięcia. Zerwane więzadła ścięgna uszkodzona łękotkę. Ponad rok L4. Pół roku w ortezie. Nie polecam!!
Nowy Sącz
Nie polecam tego lekarza . Miałam obawy zapalenia błędnika co stwierdził inny lekarz na prywatnej wizycie . A gdy byłam na oddziale laryngologi doktor bielak nie raczył nawet zbadać ucha tylko przyswiecil latarka i stwierdził że nic się nie dzieje , i po kilku kroplówkach wypisał mnie do domu . Po tym wszystkim poszłam do innego lekarza prywatnie i on stwierdził że było zapalenie błędnika i nie było wprowadzone leczenie …
Nowy Sącz
Jedna gwiazdka dla tego pseudo lekarza to za duzo . Emerytura czeka.ten czlowiek pomylil zawody albo zapomnial o przysiedze.
Nowy Sącz
Bardzo nie miły i milczący lekarz, słabe podejście do pacjenta, kompletny brak zainteresowania pacjentem.
NZOZ "PROMED" s.c. Praktyka Pielęgniarek Środowiskowych
Józefa Poniatowskiego 2
Nowy Sącz
Ta lekarka nie powinna nazywać się lekarzem. Zero empati do drugiego człowieka. Nie mówiąc o osobach starszych.
Osoba niemiła, niekompetentna,dawno powinna być wyeliminowana jako lekarz specjalista.Postawiła mi złą diagnozę ,źle dobrała leki.Przez tą panią cierpiałam o wiele za długo. Dobrze że inny lekarz dołożył wszelkich starań abym stanęła na nogi. Nie polecam tej pani Ani jako lekarz ani jako człowiek.
Wiśniowieckiego 13
NZOZ UROMED
ul. Kochanowskiego 4
Nowy Sącz
Polski Związek Głuchych Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży z Wadą Słuchu
Stanisława Żółkiewskiego 23
Centrum Dietetyczne NATURHOUSE
ul. Długosza 13
Nowy Sącz
Prywatna Przychodnia Stomatologiczna "DENTRA" s.c.
Władysława Broniewskiego 3