Nowy Targ

lekarz Bartłomiej Pflaum

34-400 Nowy Targ

Jak narazie bardzo pozytywne wrazenie mimo tego ze stwierdzil umnie obumarcie zarodka polecam,poswieca pacjentowi czas niema wrazenia ze masz juz wychodzic bo sie mu spieszy mily upszejmy i pomocny

lekarz Małgorzata Hrehorowicz

34-400 Nowy Targ

Pani Doktor jest rewelacyjną specjalistką! po kilku latach męczarni i prób leczenia przez innych kardiologów trafiłam do Pani Hrehorowicz. Od roku biorę tylko jedną tabletkę dziennie (a nie 3 jak przedtem bez efektów) i moje życie zmieniło się na dużo bardziej komfortowe. Polecam wszystkim ze szczerego serca

lekarz Piotr Ratułowski

ulica Rynek 24
34-400 Nowy Targ

Bardzo dobry ortopeda. Profesjonalista. Konkretny i miły. Fachowiec w swoim fachu. Lekarz z powołania. Polecam
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Maciej Jurek

34-400 Nowy Targ

Jestem bardzo wdzięczna za opiekę i fachowe podejście Pana Doktora . Dzięki profesjonalizmowi, zaangażowaniu i życzliwości czułam się bezpiecznie i zaopiekowana na każdym etapie leczenia. To lekarz z powołania, któremu naprawdę zależy na dobru pacjenta. Bardzo dziękuję!
Opinia dodana przez: Aniela

lekarz Adam Wójcik

Alergolog, Pediatra

34-400 Nowy Targ

Do doktora Wójcika trafiłam z córką podczas diagnostycznego pobytu w Instytucie Chorób Płuc i Gruźlicy w Rabce. Gdyby nie to, że jesteśmy z Krakowa, zapewne byłby to lekarz mojego dziecka. POLECAM!

lekarz Maciej Malczyński

34-400 Nowy Targ

Pan doktor Malczyński jest wspaniałym lekarzem, miałam z nim styczność na oddziale paliatywnym w Nowym Targu jest bardzo miłym i ciepłym człowiekiem. Zawsze chętnie tłumaczy zagadnienia choroby i poświeca czas rodziniom, a ponadto robi wszytsko aby zmniejszyć ból pacjętów, jak również poprawić im komfort życia. Naprawdę polecam, zawdzięczam temu doktorowi kolejny miesiąc życia mojej mamy, a to bardzo wiele. Dziś znów walczę z rakiem i żałuję że nie mam kontaktu …
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Jacek Legutko

Intercard Sp. z o.o. - Poradnia Kardiologiczna
ul. Szpitalna 8
34-400 Nowy Targ

wspaniały specjalista super podejście do pacjenta ,jeżeli leczy Cię Profesor to masz cholerne szczęście i będziesz długo żył .
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. med. Wojciech Panz

LaserMed
ul. Jana Kilińskiego 5A
34-400 Nowy Targ

Pan Wojtek mimo wymagającej profesji, wyróżnia się życzliwością, empatią, uśmiechem 🙂 Dziękuję za wykonanie dwukrotnie zabiegu, mimo utrudnionego dostępu do służby zdrowia zwłaszcza teraz, dziękuję tymbardziej że w Zakopanem od wiosny zeszłego roku słyszy się tylko przez uchylone drzwi " nie bo covid " Pozdrawiam serdecznie : )
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Andrzej Szczęśniak

34-400 Nowy Targ

Bardzo dobry lekarz godny polecenia uprzemy i z podejściem profesjonalnym do pacjenta sama skorzystałam z polecenia i miałam operacje na cieśnie nadgarstka blizny nie widać ból przeszedł A sama atmosfera przy zabiegu z miłą atmosferą bez stresu choć bardzo się bałam ,konsultacje też wyczerpujące i zrozumiałe dla zwykłego pacjenta jeszcze raz polecam .

lekarz Monika Cecha

34-400 Nowy Targ

Najlepszy specjalista- okulista na świecie! Lekarz z powołania! Świetnie też dobiera szkła do oklularów. Bardzo miła, grzeczna, sympatyczna i dokładna lekarka. Anioł na ziemi. Polecam wszystkim!!!

lekarz Anna Leszczak

34-400 Nowy Targ

Anna Leszczak jest wspaniałym lekarzem a zwłaszcza świetnym diagnostą. Jest również erudytą i posiada niesamowitą intuicję połączoną z głęboką wiedzą wykraczającą poza wąskie specjalizacje medyczne. Śmiało można ją nazwać kobietą renesansu.
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Iwona Timek

ulica Królowej Jadwigi 26C
34-400 Nowy Targ

The best doctor I have ever knew,I. Highly recommend dr.Iwona Timek.Her prices are not so expensive compare to other doctors than I have contact before

lekarz Katarzyna Filipowicz

34-400 Nowy Targ

Dziękuję za wielokrotne uratowanie mojej Mamy Pani Doktor, jest Pani cudowną i niezwykle skromną osobą, która przedłuża paciętom życie

lekarz Michał Wiłkojć

ul. Władysława Orkana 19
34-400 Nowy Targ

Bardzo dobry lekarz, cierpliwie i spokojnie tłumaczy przebieg operacji oraz proces leczenia. Pozytywne podejście do pacjenta. Prawdziwy lekarz z powołania, godny zaufania, polecam.

lekarz Mateusz Szybowski

34-400 Nowy Targ

Niech każdy Lekarz ma tak ,,super,, takie podejście ..... godny zaufanie , profesjonalizm , wsparcie rozmową przed i po zabiegu....super polecam
Opinia dodana przez: Aleksandra
{'id': 1828, 'name': 'Nowy Targ'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Łukasz Laskowicz

lekarz Łukasz Laskowicz

Ginekolog położnik, Ginekolog

34-400 Nowy Targ

Polecam Pana Doktora Laskowicza pod każdym względem, każda wizyta przebiega zawsze na najwyższym poziomie. Pan Doktor to lekarz z powołania. Najlepszy jakiego znam! Posiada ogromną wiedzę, jest bardzo dokładny i konkretny. Jako jedyny z wielu ginekologów zaproponował odpowiedni zabieg. Wspaniały lekarz i człowiek. Polecam z całego serca.

lekarz Maciej Bagieński

34-400 Nowy Targ

Bardzo miły i uprzejmy lekarz. Do pacjenta podchodzi indywidualnie. Mimo swojego młodego wieku, swoją pracę wykonuje bardzo dobrze. Poświęca pacjentowi dużo czasu,a przede wszystkim zainteresowania.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Zbigniew Baran

Laryngolog

NZOZ
Kopernika 7
Nowy Targ

Cudowny lekarz! Córka z nawracającymi zapaleniami ucha, po leczeniu u pana doktora, przy kolejnej infekcji dużo lepiej zniosła, lekki ból ucha i obeszło się bez antybiotyku. Pan doktor przyjął nas po godzinach pracy, najpierw chciał pomóc przez telefon, a później zdecydował, że przyjmie nas po godzinach. Bardzo pomocny, dokładny lekarz. I nie policzył nam za jedną wizytę... Co się nie zdarza zbyt często. Lekarz z powołania. Ma sprzęt, który jest …
Opinia dodana przez: Paulina

lek. dent. Maciej Rajski

34-400 Nowy Targ

Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu, zaangażowania, wiedzy, doświadczenia, cierpliwości, taktu i kultury osobistej Pana Doktora. Moja sprawa była trudna (rozgrzebane kanałowe leczenie z zostawionym narzędziem w kanale przez innego dentystę) i pilna ( miałam tylko 3 dni robocze aby uporać się z leczeniem przed wyjazdem za granicę). Pomimo tego, że nigdy wcześniej nie byłam w jego gabinecie, zgodził się mnie przyjąć z dnia na dzień, poświęcając mi bardzo dużo czasu, …

lekarz Jagoda Kwiecińska-Wośko

Centrum Zdrowia InterMed
ulica Orkana 19
34-400 Nowy Targ

Jest to lekarz najlepszy z jakim się do tej pory spotkałem a mam 51 lat .. Potrafi pomóc w każdej sytuacji i nigdy nie odmawia tejże pomocy . Nawet jak ma cały zawalony grafik zawsze przyjmie pacjenta i pisze to nie tylko w swoim imieniu ale całej mojej rodziny . Jest miła elokwentna i co najważniejsze zna się na swojej robocie !! Jestem pewien ze nie wielu jest takich specjalistów …
Opinia dodana przez: Jacek Liszka