Ostrów Mazowiecka

NZOZ "Zdrowie"
ulica Radwańskiego 34

lekarz Piotr Lewczuk

07-300 Ostrów Mazowiecka

Najlepszy ortopeda, lekarz i specjalista jakiego spotkałam w swoim życiu. Same superlatywy. Komunikatywny, miły i pomocny. Po zabiegu kompleksowa opieka. Szczerze polecam z całego serducha.
Opinia dodana przez: Sylwia

lek. dent. Khalid Qarashouli

Chirurg szczękowo twarzowy

Staszica 25
07-300 Ostrów Mazowiecka

Od lat jestem pacjentką Dr QARASHOULI , profesjonalista w swoim fachu, lekarz naprawdę godny polecenia. Za każdym razem będąc na wizycie jestem zachwycona podejściem pełnym życzliwości i zrozumienia. Opieka stomatologiczna na najwyższym poziomie. Zadowolona w 100%. Serdecznie polecam!!!

lekarz Alicja Baranowska

07-300 Ostrów Mazowiecka

Pani doktor we wrześniu operowała moją mamę. Mama jest pacjentką onkologiczną, której z racji zaawansowania choroby żaden lekarz z warszawskiego Centrum Onkologii nie chciał nawet dać szansy, skazując na dożywotnie unieruchomienie i cierpienie. Pani doktor - jako jedyna - podjęła się leczenia i dzięki przeprowadzonej przez nią operacji kręgosłupa mama funkcjonuje normalnie. Doktor Baranowska jest ciepłą, rzeczową i bardzo profesjonalną osobą, a oddział, którym kieruje bardzo przyjaznym miejscem - służącym …
Opinia dodana przez: Daria

lekarz Małgorzata Suchcicka

Radiolog

07-300 Ostrów Mazowiecka

Mało jest tak kompetentnych, starannych, a zarazem empatycznych lekarzy! Wszystkim bardzo polecam. Pani doktor wszystko dostrzeże, objaśni, pokieruje, a co najważniejsze nie zarzuci Was stertą niepotrzebnych nikomu zdjęć. Tylko to, co potrzeba!
Opinia dodana przez: ARTUR

lekarz Krzysztof Ziemczyk

Lekarz rodzinny

Sielska 40
07-300 Ostrów Mazowiecka

Mam już trzecią wizytę za sobą u doktora, nie będę słodzić, nie było lekko - mezoterapia . Ale jakże przyjemnie było po kilku dniach od bliskich usłyszeć, że ostatnio odmłodniałam. Hi,Hi... ja wiem kto za tym stoi :) Dziękuję Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Waldemar Krzywania

07-300 Ostrów Mazowiecka

Dr Waldemar Krzywania jest godny polecenia. Kompetentny, ma profesjonalne podejście do pacjenta. Szczegółowa rozmowa i pełne wyjaśnienie problemu. Gdyby wszyscy lekarze byli tacy ... Super lekarz.
Opinia dodana przez: Cytryna

lekarz Marek Ciężki

Poradnia Stomatologiczna Joanna Bołtryk
MAŁKIŃSKA 108
07-300 Ostrów Mazowiecka

Kompetentny, konkretny, cierpliwy. Pan Doktor sprawia , że pacjent czuje się ważny , cierpliwie tłumaczy co jego zdaniem powinno się zrobić( jaki zabieg), jak długo potrwa .Jest ciepłym i miłym człowiekiem.

lekarz Izabela Bauc-Pawluczyk

Laryngolog

Okrzei 1/34
07-300 Ostrów Mazowiecka

Pani bardzo nieprzyjemna. Pacjenta uważa za symulanta i oszusta. Nie leczyłeś się tylko u niej - ma pretensje. Okres rekonwalescencji zależy nie od natury i organizmu a od subiektywnej oceny pani doktor. POLECAM ludziom o gigantycznej cierpliwości

lekarz Danuta Mossakowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna - Poradnia Okulistyczna Danuta J. Mossakowska
11-go Listopada 2/48
07-300 Ostrów Mazowiecka

Pani Doktor miła i sympatyczna, a przy tym rzeczowa i bardzo dokładna. Zawsze perfekcyjnie dobiera szkła. W gabinecie byłam bardzo długo. Wszystko zostało mi wyjaśnione. Nie mam żadnych zastrzeżeń i bardzo polecam!
Opinia dodana przez: NataliaA

lekarz Agnieszka Jędrzejuk-Socik

07-300 Ostrów Mazowiecka

Pani lekarz nie przeprowadziła wywiadu, zapisała leki, na które jestem uczulona, (nie robiąc wywiadu) i które nic nie pomogły, jak się później okazało ta pani leczy tylko kobiety, które mają/ i/ lub chcą dzieci.
Opinia dodana przez: Wanda

lekarz Bartosz Konowalski

Urolog

07-300 Ostrów Mazowiecka

lek Bartosz Konowalski oprócz niezbędnych /co jest oczywiste / fachowych kompetencji medycznych posiada cechy. na które inni lekarze nie zwracają uwagi, nie mając na to czasu lub z innych powodów. Wszystkie w/w elementy wizyty/oceniłem je b. wysoko/są b. ważne , tylko wtedy gdy cechuje je szczerość, nie tyle uprzejmość, co fachowość wyrażona możliwie najmniejszą ilością słów, które całkowicie przekonają pacjenta, że na pewno jestem "w dobrych rękach". Temu też służy …
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Justyna Sawoni

07-300 Ostrów Mazowiecka

Nie rozumiem negatywnych opinii na temat tej Pani Doktor tu i na innych portalach tego typu. Jest bardzo profesjonalnym i konkretnym lekarzem, potrafi dobrze doradzić, może niektórzy oczekują pewnego rodzaju "ugłaskania" na wizycie, jednak dla mnie najważniejsza jest obiektywna ocena stanu zdrowia i pomoc w problemach. Gorąco polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Karolina

lek. dent. Joanna Bołtryk

Poradnia Stomatologiczna Joanna Bołtryk
MAŁKIŃSKA 108
07-300 Ostrów Mazowiecka

Pani doktor owszem miła ale bez kompetencji,sama uważa że jest świetna. niestety tak nie jest.trzęsą jej się ręce,a na dodatek wypełnienie po dość krótkim czasie potrafi wypaść i mimo dobrych chęci nie potrafi pracować z małymi dziećmi-choć tak się reklamuje.3 i 4 letnie dziecko musiałoby siedzieć bez płaczu,bez ruchu i rozumieć jak dorosły.a wystarczyłoby powiedzieć niestety nie przyjmę państwa bo nie potrafię pracować w takich warunkach i nie umawiać na …
Opinia dodana przez: anna

lekarz Zdzisław Piekarski

07-300 Ostrów Mazowiecka

Brak jakichkolwiek kompetencji. Pomimo wyniku USG potwierdzającego chorobę lekarz stwierdził, że symuluje i chce go naciągnąć na chorobę, leczenie. Wyśmiał mnie w obecności pielęgniarki i innego lekarza.Brak empatii. Nie polecam, z miłą chęcią nie dałbym żadnej gwiazdki.

lekarz Zbigniew Tański

Chirurg ogólny, Urolog