Piotrków Trybunalski

Diabetolog, Internista

447320740
Dmowskiego 30 b
Piotrków Trybunalski

Szanowna Pani Doktor:) Z ogromną radością pragnę Pani podziękować za serce, wnikliwość,niesienie pomocy, szacunek do pacjenta. Moja Mamusia, Marianna Badek, jest Pani doktor ogromnie wdzięczna za wszystko, czego od Pani doświadcza :):):) Życzymy Pani wszystkiego dobrego! Iwona Szmigiel i Marianna Badek Lekarz godny polecenia!!!
Opinia dodana przez: Iwona Szmigiel

lekarz Janusz Przybył

Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
97-300 Piotrków Trybunalski

Bardzo dobry lekarz, wystawia bardzo prawdziwe choroby i przepisuje skuteczne leki. Polecam bardzo tego lekarza. Bardzo zna się na tym kim jest pacjent i na co choruje. Jeszcze raz bardzo dobry lekarz.

lek. dent. Agnieszka Kitowska

Przychodnia
Romana Dmowskiego 37
97-300 Piotrków Trybunalski

Pani stomatolog jest bardzo miłą, życzliwą osobą z podejściem do dzieci. Leczę u pani doktor zarówno dzieci jak i swoje zęby. Jestem pod wrażeniem jej pracy, gdyż zakładając plombę córci,nawet nie użyła żadnych przeciwbólowych środków. Dziecko nie zapłakało, wszystko wykonane profesjonalnie. Zawsze wszystko pani dentystka tłumaczy, co będzie teraz robić i po co. Dusza nie człowiek. Polecam z całego serca.

lek. dent. Marta Kaźmierczyk-Winciorek

Słowackiego 103 m. 15
97-300 Piotrków Trybunalski

Rzadko spotyka się takich specjalistów.Kompetentna,życzliwa, serdeczna,uśmiechnięta,kultura osobista na najwyższym poziomie i jeszcze do tego b.atrakcyjna. Jestem bardzo zadowolony z leczenia i juz nie boje sie dentysty.Polecam wizyty u Pani Doktor!

lekarz Robert Walkowiak

Internista, Lekarz medycyny pracy

Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
97-300 Piotrków Trybunalski

Bardzo dobry lekarz. Kompleksowo zajmuje się pacjentem. Ma czas, jest cierpliwy. Pomaga w dokładnej diagnozie. Jest dociekliwy. Dziękuję
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Tomasz Maciejczyk

97-300 Piotrków Trybunalski

Lekarz godny polecenia prowadził moja ciążę jak i przy porodzie mnie nie zostawił co skończył mu się dyżur o co bym go nie zapytała wszystko.jasno tlumaczyl
Opinia dodana przez: Milena

lekarz Jolanta Stanisławska

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Jolanta Stanisławska
Brzozowa 12
97-300 Piotrków Trybunalski

Świetny specjalista, jeśli chodzi o leczenie napadów padaczkowych. Dobre podejście do osób z niepełnosprawnością. Polecam.
Opinia dodana przez: Jadwiga

lek. dent. Piotr Frankowski

Kostromska 64a bl. 2
97-300 Piotrków Trybunalski

Super specjalista :-) Cierpliwy, kompetentny, dokładny i delikatny. Omawia z pacjentem plan leczenia. Leczy zęby pod mikroskopem. Profesjonalista w każdym calu. Godny polecenia również w podejściu do dzieci.
Opinia dodana przez: pacjent

lekarz Piotr Rychlik

Lekarz medycyny ratunkowej

Kościelna 13/3
97-300 Piotrków Trybunalski

Pan Doktor jest uważny, pracowity, bardzo opanowany, potrafi złagodzić strach pacjenta. Jego wyjaśnienia o stanie badanej osoby są rozbudowane. Wzbudza zaufanie i sympatię.
Opinia dodana przez: Justyna

dr Jarosław Cała

Proktolog

97-300 Piotrków Trybunalski

Moja opinia, po pierwszej wizycie jest następująca: Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu! Marian Bińkowski
Opinia dodana przez: Marian

lekarz Dorota Stankiewicz

Żeromskiego 25/27
97-300 Piotrków Trybunalski

Wspaniała Pani doktor.Mila uprzejma troskliwa przede wszystkim ma wspaniałe podejście do pacjenta.Zawsze kieruje na badania jeśli coś budzi niepokój.Tlumaczy przebieg choroby.Jest lekarzem godnym zaufania i polecenia.
Opinia dodana przez: Karolina

mgr Sylwia Kuźnar-Michalska

Dietetyk dziecięcy, Dietetyk

Przychodnia Lekarska
Rzemieślnicza 33
97-300 Piotrków Trybunalski

Bardzo miła i fachowa pomoc ze strony Pani dietetyk. Stosując się do zaleceń widać efekty, bez suplementów i innych wynalazków.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Grzegorz Famulski

Lekarz rodzinny

Sygietyńskiego 5/13
97-300 Piotrków Trybunalski

Polecam. Bardzo miły, sympatyczny i kompetentny lekarz. Takich lekarzy szukać ze świecą. Chory w stanie leczenia onkologicznego w gabinecie czuje się jak by przyszedł na rozmowę do przyjaciela . Wszystkiego dobrego dla pana doktora,dużo zdrowia. Pozdrawiam BB
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Anna Daszkowska-Gorząd

Słowackiego 98 (Medyk)
97-300 Piotrków Trybunalski

Doskonała Pani Doktor. Polecam wszystkim , bardzo rzetelnie przeprowadza wywiad i bardzo chce pomóc.

lekarz Anna Strzelczyk

ul. Migdałowa 33
97-300 Piotrków Trybunalski

Ja jestem Panią dr zachwycona. Cudowna i lekarz i człowiek. Zawsze pomoże i nie odmówi przyjęcia. Dobry fachowiec, nigdy nie pomyliła się z diagnozą . Godna polecenia.
Opinia dodana przez: Renata

Grzegorz Paradowski

Protetyk, Stomatolog

darmed
Słowackiego 144 lok. 49
97-300 Piotrków Trybunalski

Trafiłam do pana doktora z polecenia i jak sie okazało była to świetna decyzja. Idąc na wizytę bałam się ,ale już po paru minutach poczułam sie dobrze, pan dr. Paradowski oprócz tego że jest świetnym dentysta i ceni sobie precyzje ,jest przemiłym człowiekiem ,na co bardzo zwracam uwage idac do gabinetu. Udziela odpowiedzi na każde pytanie, tłumaczy i doradza. Śmiało moge stwierdzic ze to dentysta z powołania, zdecydowanie polecam .

lek. dent. Michał Osica

NZOZ EURODENT
ul. Franciszka Żwirki 11
97-300 Piotrków Trybunalski

Przemiły super wizyta usunięcie 10 sek mega zadowolona .zero bólu bardzo fajny stomatolog pierwszy raz bez stresu poszłam wart polecenia
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Violetta Karlińska-Jonkisz

Dermatolog

Kościelna 2a/17
97-300 Piotrków Trybunalski

Pani doktor Violetta to wysokiej klasy specjalista dermatolog.Pełny profesjonalizm w podejściu do pacjenta. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: tomasz

lekarz Łukasz Kalinowski

97-300 Piotrków Trybunalski

Cudowny lekarz. Pełen profesjonalizm i super podejście do pacjenta. Dzięki doktorowi kolano wyleczone :)

Andrzej Boroń

Przychodnia Nr 1 - Filia
Słowackiego 5
97-300 Piotrków Trybunalski

Kompletnie nie zgadzam sie z ta nieprzychylna opinia o dr Boroniu. mysle , ze nie zasluguje on na to po latach pracy i sercu wlozonemu w swoj zawod. Lecze sie u pana Boronia odkad bylam dzieckiem (ponad 20 lat). Mialam okazje wyprobowac innych i dobrych i zlych dentystow ale z wielkim szacunkiem oddaje najwyzsza note panu Andrzejowi. Profesjonalny, czysty, dba o komfort pacjenta, potrafi wyjasnic rzeczowo proces i cel wykonywanych …
Opinia dodana przez: Agata Derewenda