Pleszew

dr n. med. Łukasz Sroka

Zakład
Wyspiańskiego 8
63-300 Pleszew

Wspaniały lekarz! Moja ciąża jest cudem i doszło do niej za sprawą nowatorskiego leczenia wdrożonego przez doktora Srokę (a doktor był szóstym lekarzem, do którego się zgłosiliśmy i prawdę mówiąc już traciliśmy nadzieję). Jesteśmy przeszczęśliwi!
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Klaudiusz Kosowski

Zakład
Wyspiańskiego 8
63-300 Pleszew

Doktor Kossowski Klaudiusz to lekarz który bardzo dobrze i kompetentnie podchodzi do pacjenta widać w nim troskę o twoje zdrowie jak i chęć jak najlepszej a przede wszystkim skutecznej pomocy. Pomoc pana doktora przywróciła mi wiarę w dobrych i życzliwych lekarzy. Mogę do polecić z czystym sumieniem i podziękować za udzielenie mi pomocy. M.B

lekarz Agnieszka Dębowska - Serwińska

63-300 Pleszew

Bardzo polecam Panią doktor. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Wszystko dobrze wytłumaczy i doradzi.

lekarz Natalia Mikołajczak-Walendowska

63-300 Pleszew

Niedawno byłem u Pani dr na wizycie pod kątem rozpoznania cukrzycy jak dotąd nie spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem do pacjenta, widać że Pani dr zależy na pacjencie, i jego zdrowiu szczegółowo omawia chorobę i proces jej leczenia, jest miła i sympatyczna osobę godna polecenia, dla mnie super, dziękuję
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Łukasz Gadzinowski

Centrum Usług Medycznych Choroszkiewicz
Wyspiańskiego 8 D
62-800 Pleszew

Polecam. Chodze regularnie i jestem zadowolona. Punktualność, miła obsługa, sporo czasu dla pacjenta pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Jakub

lekarz Natalia Lesz

63-300 Pleszew

Chciałbym bardzo PODZIĘKOWAĆ Pani doktor!!! Pełen profesjonalizm, uprzejma, poświęca dużo czasu dla pacjentów który tego potrzebują. Potrafi wytłumaczyć doradzić i przedewszystkim zna się na swojej pracy!!! Polecam NAPRAWDE BARDZO!!!! Widać że robi to Pani z powołania i świetne są tego efekty. Wyrazy szacunku dla Pani Doktor Natalii!!!

lekarz Jakub Podgórny

Szpital
Poznańska 125 a
63-300 Pleszew

Najlepszy lekarz z którym mieliśmy styczność. Pomógł mężowi nie tylko wrócić do formy po wypadku ale także załatwić wszystkie formalności. Zawsze do dyspozycji oraz bardzo sympatyczny.

lekarz Marek Bartkowiak

Kardiochirurg

lekarz Miłosz Matuszczak

Ginekolog położnik, Ginekolog

63-300 Pleszew

Lekarz z ogromną empatią, kompetencjami. Specjalista, który oprócz profesjonalnego podejścia wzbudza zaufanie i spokój. Bardzo dobry operator, bardzo wnikliwy doktor z holistycznym podejsciem do pacjenta. Jestem zadowolona i wdzięczna, że to właśnie do tego doktora trafiłam.
Opinia dodana przez: Mirosława

lekarz Marek Proch

63-300 Pleszew

Bardzo miły lekarz, profesjonalne podejście do pacjenta, empatia, widać, że zależy mu na zdrowiu pacjentów
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Agnieszka Przybylska-Wróblewska

63-300 Pleszew

Wspaniały lekarz! Pani doktor dokładnie zapoznała się z historią mojej choroby i wszystko skrupulatnie sobie zanotowała. Po dokładnym badaniu USG i sprawdzeniu wyników badań Pani Doktor poświęciła mi sporo czasu na wyjaśnienia. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i serdecznie Panią Doktor polecam.

lekarz Maciej Dragon

63-300 Pleszew

Pan doktor trafnie zdiagnozował przyczynę bólu barku i zastosował odpowiednie leczenie. Dziś po bólu ani śladu. Jestem wdzięczna że trafiłam na takiego lekarza.
Opinia dodana przez: WERONIKA

Jarosław Czechmanowski

Krzywosądów
Pleszew

Dobry lekarz, który woli dmuchać na zimne, niż bagatelizować sprawę. Dzięki opiece, wskazówkom, rygorowi w zagrożonej przedwczesnym porodem ciąży cieszymy się naszą małą córeczką. Godny polecenia.

lekarz Krystyna Dwornik-Świgoń

Taczanów Drugi 4a lok. 14
63-300 Pleszew

Bardzo miła i kompetentna pani doktor. Szybko zareagowała na objawy mojego taty, dzięki czemu sprawnie otrzymał leczenie.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Barbara Śliwińska-Knast

Diabetolog, Internista

Zachodnia 17
63-300 Pleszew

Nie polecam!!! Nigdy tam więcej nie wrócę. Na dzień dobry Pani doktor kazała mi pójść leczyć się tam, gdzie do tej pory a nie u niej. Moje prywatne wyniki badań popisała bez pozwolenia. Na pytanie o badanie na temat insulinooporności wzięła telefon i pokazała mi Google i mam sobie poczytać. Do tego nie znając absolutnie podstaw dietetyki wciska ludziom dietę 1200 i 1400 kcal nie sprawdzając nawet CPM ani PPM. …

lekarz Julia Jezierska-Guźniczak

63-300 Pleszew

Bardzo kompetentna pani doktor. Miła zawsze uprzejma i pomocna. Zawsze znajduje czas dla pacjentów, godna polecenia.

lekarz Piotr Podgórny

63-300 Pleszew

Bardzo miły lekarz, super podejście do małego pacjenta a zwłaszcza do dziecka bardzo ruchliwego, i płaczącego.wszystko na spokojnie wytłumaczy i odpowie rodzicowi na każde pytanie. Naprawdę polecam
Opinia dodana przez: Sylwia

lek. dent. Ewelina Pisarska-Miecińska

Przychodnia
Jana III Sobieskiego 34/1
63-300 Pleszew

Bardzo polecam pania Ewelinę,jestem pełni zadowolona z jej usług.wszystkie leczone zeby się trzymają.wszystko wytłumaczy,również w ramach NFZ.ma fach w ręku..a co do podejscia do klienta nigdy nie narzekalam.jestem zdania że do dentysty chodzi się po to by wyleczyć zęby..a jak chce miło spędzić czas idzie się z przyjaciółką do kawiarni i tyle🙂

lekarz Marta Kałużna-Oleksy

Przychodnia
Jana III Sobieskiego 34/1
63-300 Pleszew

Uwaga! Pani Doktor lubi cudzych mężów……………………………………………………………………..,..,,.,………………………………………………………………………………….

lekarz Danuta Liberska

Szpitalna 6
63-300 Pleszew

ja bylam u pani doktor prywatnie i w szpitalu nie odczulam roznicy w jej podejsciu do pacjenta inaczej jest prywatnie poniewaz wszystkie badania wykouje sama a w szpitalu robia to pielegniarki ale podejscie jest takie samo ja jestem zadowolona