Doktor Kossowski Klaudiusz to lekarz który bardzo dobrze i kompetentnie podchodzi do pacjenta widać w nim troskę o twoje zdrowie jak i chęć jak najlepszej a przede wszystkim skutecznej pomocy. Pomoc pana doktora przywróciła mi wiarę w dobrych i życzliwych lekarzy. Mogę do polecić z czystym sumieniem i podziękować za udzielenie mi pomocy. M.B
Pleszew
Bardzo polecam Panią doktor. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Wszystko dobrze wytłumaczy i doradzi.
Pleszew
Niedawno byłem u Pani dr na wizycie pod kątem rozpoznania cukrzycy jak dotąd nie spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem do pacjenta, widać że Pani dr zależy na pacjencie, i jego zdrowiu szczegółowo omawia chorobę i proces jej leczenia, jest miła i sympatyczna osobę godna polecenia, dla mnie super, dziękuję
Centrum Usług Medycznych Choroszkiewicz
Wyspiańskiego 8 D
Pleszew
Polecam. Chodze regularnie i jestem zadowolona. Punktualność, miła obsługa, sporo czasu dla pacjenta pozdrawiam.
Pleszew
Chciałbym bardzo PODZIĘKOWAĆ Pani doktor!!! Pełen profesjonalizm, uprzejma, poświęca dużo czasu dla pacjentów który tego potrzebują. Potrafi wytłumaczyć doradzić i przedewszystkim zna się na swojej pracy!!! Polecam NAPRAWDE BARDZO!!!! Widać że robi to Pani z powołania i świetne są tego efekty. Wyrazy szacunku dla Pani Doktor Natalii!!!
Pleszew
Lekarz z ogromną empatią, kompetencjami. Specjalista, który oprócz profesjonalnego podejścia wzbudza zaufanie i spokój. Bardzo dobry operator, bardzo wnikliwy doktor z holistycznym podejsciem do pacjenta. Jestem zadowolona i wdzięczna, że to właśnie do tego doktora trafiłam.
Pleszew
Bardzo miły lekarz, profesjonalne podejście do pacjenta, empatia, widać, że zależy mu na zdrowiu pacjentów
Pleszew
Wspaniały lekarz! Pani doktor dokładnie zapoznała się z historią mojej choroby i wszystko skrupulatnie sobie zanotowała. Po dokładnym badaniu USG i sprawdzeniu wyników badań Pani Doktor poświęciła mi sporo czasu na wyjaśnienia. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i serdecznie Panią Doktor polecam.
Pleszew
Pan doktor trafnie zdiagnozował przyczynę bólu barku i zastosował odpowiednie leczenie. Dziś po bólu ani śladu. Jestem wdzięczna że trafiłam na takiego lekarza.
Nie polecam!!! Nigdy tam więcej nie wrócę. Na dzień dobry Pani doktor kazała mi pójść leczyć się tam, gdzie do tej pory a nie u niej. Moje prywatne wyniki badań popisała bez pozwolenia. Na pytanie o badanie na temat insulinooporności wzięła telefon i pokazała mi Google i mam sobie poczytać. Do tego nie znając absolutnie podstaw dietetyki wciska ludziom dietę 1200 i 1400 kcal nie sprawdzając nawet CPM ani PPM. …
Pleszew
Bardzo kompetentna pani doktor. Miła zawsze uprzejma i pomocna. Zawsze znajduje czas dla pacjentów, godna polecenia.
Pleszew
Bardzo miły lekarz, super podejście do małego pacjenta a zwłaszcza do dziecka bardzo ruchliwego, i płaczącego.wszystko na spokojnie wytłumaczy i odpowie rodzicowi na każde pytanie. Naprawdę polecam
Przychodnia
Jana III Sobieskiego 34/1
Pleszew
Bardzo polecam pania Ewelinę,jestem pełni zadowolona z jej usług.wszystkie leczone zeby się trzymają.wszystko wytłumaczy,również w ramach NFZ.ma fach w ręku..a co do podejscia do klienta nigdy nie narzekalam.jestem zdania że do dentysty chodzi się po to by wyleczyć zęby..a jak chce miło spędzić czas idzie się z przyjaciółką do kawiarni i tyle🙂