{'id': 9806, 'name': 'Siedlce'} Okulista

dr n. med. Halina Wykrota

Centrum Diagnostyki i Mikrochirurgii Oka Optomed w Siedlcach
ul. 11 Listopada 23
08-110 Siedlce

Lekarz z sercem,wszystko dokładnie wytłumaczy,pocieszy, chodzę już 3lata do P. doktor ponieważ dostaję zastrzyki (niestety muszę za nie płacić,gdyż program mnie odrzucił) ale P. doktor wykonuje je bardzo dobrze.Polecam
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Małgorzata Okuniewska-Kalicka

Siedlce

Miałem kontakt tylko poprzez szphital byłem pierwszy raz w życiu w szpitalu z pełną odpowiedzialnością stwierdzam pod taką ophieką chętnie mogę jeszcze raz się położyć. Polecam

lekarz Elżbieta Wawrzyniuk-Mazur

Okulista dziecięcy, Okulista

Siedlce

Super pani polecam serdecznie i pozdrawiam serdecznie miłego dzionka :))..............pozdrawiam z rodzinką cześć jak

dr Agnieszka Pietrachowicz

Laryngolog

08-110 Siedlce

Pani Doktor jest osobą życzliwą, kompetentną, z podejściem do pacjenta, otwarta na wszelkie problemy pacjentów, uśmiechnięta, Jasno i czytelnie tłumaczy chorobę i przebieg leczenia, oraz wybiera metodę skuteczną i najlepszą dla pacjenta bez zbędnego naciągania na koszty. Lekarz godny polecenia, korzystałam z pełnym zaufaniem.

lekarz Łukasz Nyk

08-110 Siedlce

Zdecydowałem się na wizytę u Pana Doktora kierując się opinią przyjaciół: szeroka wiedza i rozległe umiejętności, wzór etyki lekarskiej. Po pierwszej wizycie trudno ocenić lekarza, ale wiele można powiedzieć o człowieku. Jesteśmy, ja i żona, pod dużym wrażeniem osobowości Pana Doktora. Wyraźnie wyczuwa się Jego humanistyczne myślenie o człowieku. Za tym idzie życzliwość, wrażliwość, empatia. Diagnoza - rak nerki - to bardzo duży lęk, dlatego wsparcie Lekarza-Opiekuna jest bezcenne. My …
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Tomasz Mroczek

Przychodnia POZ Nr 1 - Filia Przychodni POZ Nr 2
Floriańska 24
08-110 Siedlce

Podejście do pacjenta na najwyższym poziomie pomimo tego że gabinet trochę z minionej epoki. Lekarz ostoja spokoju bez układu nerwowego pełna kultura.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Adam Kościukiewicz

SP ZOZ RM Meditrans w Siedlcach
ulica Bp. Świrskiego 38
08-110 Siedlce

Wspaniały lekarz. jestem pod wrażeniem ile w moim przypadku włożył starań aby właściwie mnie zdiagnozować. Wszystko wyjaśniał z dużą empatią i taktem. Oby więcej takich lekarzy !

lekarz Artur Przewor

Urolog

Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "PANMED"
ulica Błonie 8
08-110 Siedlce

Polecam Pana Doktora Artura Przewora świetny urolog z ogromnym doświadczeniem z empatią i troska traktuje każdego pacjenta. Polecam
Opinia dodana przez: Aga

lekarz Paweł Kwiatkowski

Siedlce

Wspaniały lekarz! LUDZKI. Można porozmawiać, zapytać, rozwiać wątpliwości. Bardzo zaangażowany i szanujący pacjenta. Prawdziwy lekarz z powołaniem! Bardzo się cieszę, że do niego trafilem

lekarz Joanna Łazuka

Centrum Dyspozytorskie
Czerwonego Krzyża 45
08-110 Siedlce

Zgadzam się w 100% z poprzednią opinią. Nic dodać, nic ująć. Fachowość, uprzejmość, życzliwość na wysokim poziomie. Rzeczywiście trudno obecnie spotkać takiego lekarza. Tak trzymać!

lekarz Leszek Łozowski

Centrum Medyczne i Rehabilitacji KRIOSONIK
ulica Brzeska 137
08-110 Siedlce

Obiecałam Panu doktorowi, że napiszę super opinię. Jestem pod wrażeniem jego kompetencji, podejścia do pacjenta, pochucia humoru a przede wszystkim profesjonalizmu. Odkładałam wizytę przez 6 lat od pierwszej kolonoskopii, bo robił to inny lekarz i nie dokończył, gdyż nie pozwoliłam mu z powodu bólu. Pan Łozowski wykonał wszystko rewelacyjnie. Zachęcam wszystkich, aby nie bali się tego badania. Pan doktor pochwalił się, że wykonał już ponad 4 tysiące badań i nie …

lekarz Jarosław Puścion

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

08-110 Siedlce

Wspaniały specjalista pełny profesjonalizm jestem wdzięczna za pomoc i opiekę medyczną polecamm z całego serca
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Piotr Kania

E. Pankiewicza 7
08-110 Siedlce

Pan dr Piotr Kania jest przede wszystkim wspaniałym i bardzo dobrym lekarzem. Jak trafiłem do pana doktora Piotra Kani przedstawił mi wszystkie aspekty mojej choroby i na czym będzie polegało moje leczenie. Próbował doktor ratować moją nerkę po nie udanej operacji URSL ( usunięcia kamienia z zaklinowanego moczowodu nerki prawej ), ale nie udało się jej uratować. Jestem po nefrostomii całkowitym usunięciu nerki. Po operacji czuję się dobrze. Jak będzie …
Opinia dodana przez: Andrzej HAWRYLUK

lek. dent. Anna Niedźwiadek

NZOZ Centrum Stomatologiczne-Przychodnia
ul. Henryka Sienkiewicza 54
08-110 Siedlce

Bardzo dobra lekarz. Mila, sympatyczna. Godna polecenia. Świetnie zna sie na pracy. Wszystko dokładnie tlumaczy, jest delikatna. Na początku weszlam do niej ze strachem ale wyszlam szczesliwa. Jeszcze nie raz do niej pojde.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Mirosław Furmanek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Femina" Poradnia Położniczo- Ginekologiczna
Wojska Polskiego 34A
08-110 Siedlce

BARDZO DOBRY SPECJALISTA, NAJLEPSZY W MIEŚCIE CHIRURG, MIŁY, SERDECZNY, KOMPETENTNY. GABINET NOWOCZEŚNIE WYPOSAŻONY, LEKARZ GODNY POLECENIA!!!

lekarz Paweł Jaworski

Centrum Medyczno Diagnostyczne Sp. z.o.o.
ulica Niklowa 9
08-110 Siedlce

Miły młody lekarz .Kompetentny -potrafił wytłmaczyć przyczynę mojej choroby .Była to nietylko porada lekarska ale tez rozmowa o moich innych dolegliwościach . Polecam

lekarz Elżbieta Potocka-Korniluk

Pediatra, Psycholog dziecięcy

Rynkowa 4 lok. 63
08-110 Siedlce

Po zakończonym leczeniu nastoletniej córki może powiedzieć tylko jedno: najlepszy fachowiec w każdym calu. Jeszcze raz Pani doktor bardzo dziękujemy. Martynka z rodzicami.

lek. dent. Przemysław Misztela

Przychodnia POZ Nr 5
Sienkiewicza 3
08-110 Siedlce

Super lekarz. Pełny profesjonalizm i przemiły człowiek. Przestałam się bać wizyt u dentysty. Polecam.

lekarz Krzysztof Pulikowski

Panmed
ul.Błonie
Siedlce

Z porad Pana Doktora Krzysztofa Pulikowskiego korzystam od kilku lat w Poradni Osteoporozy w Przychodni przy ul. Formińskiego. Jest lekarzem sympatycznym, otwartym na pacjenta a co najważniejsze kompetentnym , zleca dodatkowe badania , analizuje wyniki i słucha tego co mówi pacjent .Mimo tłumów po drzwiami zawsze porozmawia i wyjaśni wyniki. Dzięki jego dokładności i poważnym potraktowaniu mojego bólu biodra mogłam rozpocząć specjalistyczne leczenie, rokujące mam nadzieję na wyleczenie. Polecam tego …

lekarz Kryspin Mitura

Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "PANMED"
ulica Błonie 8
08-110 Siedlce

Nikt nie jest doskonały ale to co otrzymałem wystarczy aby być usatysfakjonowanym. Zadowolony pacjent.