lekarz Władysława Urban

Lekarz rodzinny, Pediatra

Perlista 38

Dr Urban jest bardzo dobrym lekarzem,inni lekarze nie mogli postawić prawidłowej diagnozy,ale dr od razu powiedziała co mi jest,skierowała gdzie trzeba,wyleczyli i jest z ta sprawa dobrze już,całym sercem mogę polecić dr Urban,jest miła sympatyczna,porozmawia z pacjentem,uśmiechnie się.....

lekarz Beata Perkowska

Traugutta 39

Bardzo miła lekarka, dzięki swojej uprzejmosci buduje aure dzieki ktorej mozna sie przed obcym czlowiekiem otworzyć. Polecam :) Jedna z nieiwelu na tej Żołnierskiej przed którą nie hcce się uciekać.
Opinia dodana przez: stefan

dr n. med. Jaroslaw Tribull

Chirurg plastyczny

Chirurgia Plastyczna
Berlin Kurfuerstendamm 69

Sympatyczny lekarz i kompetentny specjalista. Operowalam sie u niego w Berlinie pare razy (piers, nos, chirurgia intymna) i jestem bardzo zadowolona. Mimo duzej odleglosci (mieszkam daleko za granica) oplaca sie.
Opinia dodana przez: E-Milia

lekarz Przemysław Włodarczyk

Anestezjolog

Zespół Diagnostyczny - Szczecin
Alfreda Sokołowskiego 11

Lekarz o wysokiej etyce zawodowej. W sytuacjach kryzysowych opanowany i nieobojętny. Mając na względzie szacunek dla godności pacjenta podejmuje działania. Pomógł mi "komfortowo" przetrwać najtrudniejsze chwile oczekiwania na spóźniającego się lekarza mającego przeprowadzić zabieg. To prawdziwy "anioł stróż" który nie tylko podczas, ale również przed zabiegiem dodał mi otuchy, okazał empatię i zrozumienie. Jeszcze raz dziękuję Doktorze.

lekarz Grzegorz Naprawa

Gastrolog, Internista

Sokołowskiego 11a lok. 2

Bardzo empatyczny, dobry kontakt z pacjentem, profesjonalny. Polecam Pana Doktora - duża kultura i wiedza
Opinia dodana przez: Lidia Sieniawska -Purtak

lekarz Sylwester Ciećwież

UNI-MED
ul. Wielkopolska 24/3

Moja pierwsza wizyta u tego lekarza i stres z nią związany okazał się bezpodstawny Profesjonalna opieka , diagnoza , podejście do pacjentki , wszystko na tzw. szkolną szóstkę. Polecam wszystkim paniom, a szczególnie w średnim wieku .

lekarz Małgorzata Paprota

Kardiolog

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Lekarz o niezwykłych umiejętnościach kontaktu z pacjentem . Mila ,uprzejma ,troskliwa przed jak i po zabiegu specjalistycznym. Być pacjentem Pani doktor to gwarancja powrotu do zdrowia. Oby więcej takich specjalistów w słubżie zdrowia. Wdzięczny pacjent : Kazimierz Gołyś 71-113 Szczecin ul. Santocka 14A/6
Opinia dodana przez: Kazimierz

lekarz Michał Wroński

Witkiewicza 50/16

Bardzo dobry lekarz. Miałam silna depresję. Doktor poświęcał mi bardzo dużo czasu gdy byłam na oddziale szpitalnym. Zawsze przychodził z chustkami w pudełku bo wiedział że będę płakać. Nawet kiedyś w ciągu dnia przyszedł do sali i obserwował jak wygląda mój sen w ciągu dnia. Czy nie krzyczę lub nie mam tikow. Chorowalam na Epilepsje i jestem uzależniona od Klonazepamu od 13 r. Życia. Dopingowal mnie żeby udało się odstawić …
Opinia dodana przez: Renata
bardzo delikatny i precyzyjny, nie czulam znieczulenia:)

lek. dent. Ewa Jaremek-Kmieć

al. Wojska Polskiego 43 lok. 2

Najlepszy lekarz dentysta na swiecie !!! Moge z radoscia polecic kazdemu cierpiacemu pacjentowi. Wieslaw Wysocki, Hamburg

lekarz Piotr Sielicki

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Bartnicza 32/1

Tak lekarz powinien traktować pacjenta...jak człowieka.Pierwszy raz spoktałam się z takim ludzkim podejściem do pacjenta.

lekarz Beata Dec-Idziaszek

NZOZ "LASER" Filia
Łucznicza 64/124

Bardzo dobry lekarz. Przede wszystkim miła dla pacjęta. Bardzo dobrze omawia przyczyny i sposoby leczenia. Żal, że Pani dr opuściła WOMP i swoich pacjentów. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Anita Horodnicka-Józwa

Diabetolog, Pediatra

Magnolia
Klonowica 34/1

Z całego serca doceniam pracę pani Anity ,jest prawdziwym lekarzem z powołania i robi wszystko aby każdy był zadowolony

lekarz Piotr Leśniewicz

NZOZ Medycyne Rodzinna
Odzieżowa 12a

wspaniały lekarz, zaangażowany, życzliwy, kompetentny, uprzejmy i bardzo dba o pacjenta. polecam . ewa
Opinia dodana przez: ewa

lekarz Paweł Jakszuk

Przychodnia Portowa Sp. z o.o.
Energetyków 2

Uważnie wysłuchuje pacjenta,dzieli się swoją opinią, z poczuciem humoru. Bardzo dostępny Człowiek, a nie tylko lekarz.
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Małgorzata Niekrasz

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Lekarz z powołania,prowadzi mojego tatę,polecam wszystkim!!! Pierwsze wrażenie jest bardzo ważne i 10/10 za podejście do człowieka,dziękuję że do Pani trafiliśmy.

lekarz Urszula Rylska

ulica Nieduża

Od wielu lat korzystam z badan u Pani Doktor . Pod kazdym wzgledem jest lekarzem bardzo dobrym . Zawsze bardzo dokladnie Pani Doktor bada jak tez wyjasnia . Z czystym sumieniem moge polecic .
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Fizjoterapeuta
                                       mgr Mateusz Pieniawski

mgr Mateusz Pieniawski

Fizjoterapeuta

Wizyty domowe
Wizyty domowe

The Best 🤩5*****. Mateusz jest najlepszym fizjoterapeutą w mieście. Moja mama ma 73 lata i jest po dwóch udarach. Choroba sprawiła, że nie mówi i nie chodzi. Koleżanka także wysoko poleciła Mateusza i on zmienia nasze życie tutaj przy mamie każdego dnia. Jego rehabilitacje są bardzo profesjonalne i bardzo skuteczne, wykazuje się niesamowitą wiedzą i cierpliwością. Mama już sama zaczyna wstawać i zawsze uśmiecha się na jego widok już od …

lekarz Mariusz Pietrzak

Pińska 4

Wyjątkowy człowiek, wspaniały lekarz, ogromna wiedza, wymarzony kontakt z pacjentem i jego rodziną.
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Internista
                                       lek. med. Marcin Sowiński

lek. med. Marcin Sowiński

BCG Clinic
Ul. Krzywoustego 11-13

Super lekarz .wypisuje skierowania .nie bagatelizuje problemu -nie lekceważy pacjenta -wizyty są bez stresowe