lekarz Grażyna Mrozińska

1,3

Żadnego dobrego słowa nie mogę powiedzieć. Tak jak opinię poniżej, pani bardzo nie miła. Lepiej nie zadawać żadnych pytań bo wpada w furię.

2,0

Najgorszy lekarz z jakim kiedykolwiek wcześniej miałam do czynienia. Arcy antypatyczna pani, świetny przykład osoby która nigdy nie powinna mieć kontaktu z żywą istotą.

Przy wejściu zapytała mnie co mi jest i tyle. Napisała na karcie nawet coś o płucach a nawet mi gorączki nie zmierzyła nie mówiąc o jakimś osłuchaniu. Przepisała mi lek wykrztuśny a ja nawet chrypki nie mam nie mówiąc o jakimś kaszlu. Siedzi tam jakby za karę i się wyżywa w taki sposób według mnie. Jutro idę do swojego rodzinnego. Nigdy więcej szpitala w Mielcu. A najprawdowniej mam nawrót anginy bo dwa tygodnie temu skończyłem brać antybiotyk i objawy są te same.

Dramat! Pani niezadowolona, że ją obudzono (dyżur podczas nocnej opieki), antypatyczna, bardzo słaby kontakt z pacjentem, zero informacji nt stanu zdrowia, jak chcesz coś wiedzieć to musisz zapytać, a i wtedy odpowiedź jest zdawkowa. Wzór anty-lekarza.