dr n. med. Grażyna Sergot-Martynowska

3,8
3,8
4,2

Bardzo nieuprzejma Pani. Lekceważący stosunek. Nie wiem czy trafiliśmy na Pani zły dzień. Wizytę w poradni mieliśmy na NFZ. Po moich słowach że byliśmy wcześniej u kogoś innego prywatnie usłyszeliśmy „to po co tu przyszliście, blokujecie kolejki”. Jak można tak powiedzieć do dziecka które ma poważny problem neurologiczny. Brak słów. Mam nadzieję że nigdy tej Pani nikt tak nie powie jak będzie potrzebować pomocy.

Bardzo nieuprzejma Pani.
Jak można tak powiedzieć do dziecka które ma poważny problem neurologiczny.

PODEJSCIE DO DZIECI REWELACJA . DORADZILA CO ROBIC KIEDY DZIECKO BUDZI SIE W NOCY. PODEJSCIE DO DZIECKA Z AUTYZMEM. Kompetentna doradził jak dalej postępować.

Wspaniały lekarz.Chodziliśmy wcześniej do innego lekarza ale przeszliśmy do pani doktor Martynowskiej i nie żałuję.Bardzo dobre podejście do dzieci,ustawiła prawidłowe leki i dzięki niej nie musiałam czekać długo na rezonans.Wystarczył jeden telefon i rezonans miałam w krótkim czasie.(z tego co mi wiadomo w Szp. Dz. oczekiwanie na rezonans to ok. 10 miesięcy).Pani doktor przyjmuje w Szp. Dz. i prywatnie w Centrum Medycznym Gizińskich na ul. Leśnej.Polecam panią doktor z czystym sercem każdemu.

Pani doktor w bardzo szybkim czasie zdiagnozowała chorobę ustawiła leczenie, myślę że warto żeby zaopiekowała się dzieckiem.Kąpetętna.

Ogólnie pani doktor chyba ma za dużo obowiązków i widać albo przemęczenie albo wypalenie zawodowe.Zamiast podjąć jakąś konkretną decyzję cały czas kazała przychodzić na wizytę i zgarniała pieniążki. Po 5 wizytach u pani dr nadal nie wiemy co dolega naszemu dziecku. Co wizytę słuchała czy coś się zmieniło, "popukała w kolanko" i do widzenia.Jako rodzice oczekujemy od lekarza nie tego żeby był sympatyczny tylko dobry w swojej dziedzinie, w naszym przypadku zupelnie nie spelnila oczekiwan,

wspaniały lekarz ,przyjaciel dzieci bardzo dobry diagnosta.

wspaniały lekarz ,przyjaciel dzieci bardzo dobry diagnosta.