Niestety nie mogę podzielić się dobrą opinią, ze swojego doświadczenia z panią doktor mogę powiedzieć, że nie każdy pacjent jest traktowany z troską, brakuje pani doktor czasu i cierpliwości, szybko ,niedokładnie, nie patrząc na konsekwencje takiego taśmowego "leczenia", stomatologia wymaga delikatności i indywidualnego podejścia do pacjenta a w gabinecie pani doktor, niestety leczy się na ilość, szybko, a co za tym idzie niedokładnie a co najgorsze to sprawia niestety ból. Straciłam zaufanie do pani doktor, bo nie wystarczy cały czas żartować nawet podczas leczenia, bo w konsekwencji cierpi pacjent.