lekarz Grzegorz Jędrzejczak

3,0

Opinia negatywna Z ogromnym żalem muszę podzielić się bardzo przykrą sytuacją, jaka miała miejsce podczas wizyty u okulisty. Mój syn został potraktowany w sposób skrajnie nieprofesjonalny i nieetyczny. Zamiast uzyskać pomoc, został przez lekarza obrażony – usłyszał, że “nic nie jest wart”, że “jego jedynym problemem jest on sam”. Tego rodzaju słowa były nie tylko nieuzasadnione, ale wręcz okrutne i kompletnie nieodpowiednie, szczególnie w kontakcie z młodą, wrażliwą osobą. Lekarz był arogancki, nieuprzejmy i wykazywał całkowity brak empatii. Zamiast udzielić wsparcia, doprowadził moje dziecko do płaczu i poważnego pogorszenia samopoczucia. …

Opinia negatywna

Lekarz był arogancki, nieuprzejmy i wykazywał całkowity brak empatii. Zamiast udzielić wsparcia, doprowadził moje dziecko do płaczu i poważnego pogorszenia samopoczucia. Po tej wizycie mój syn czuł się jeszcze gorzej niż wcześniej, a jako rodzic czuję ogromny smutek i rozczarowanie, że do czegoś takiego mogło dojść w gabinecie osoby, która powinna nieść pomoc i wykazywać się szacunkiem do pacjenta.

Zdecydowanie nie polecam tego okulisty, zwłaszcza w przypadku dzieci i młodzieży. Takie zachowanie jest absolutnie nie do przyjęcia i nie powinno mieć miejsca w żadnym zawodzie medycznym.

Fatalne podejście do pacjenta. Doktor chyba pracuje za karę i swoją złość przelewa na pacjentów. Nigdy nie wrócę i nie polecam.

Lekarz bardzo nieuprzejmy, delikatnie mówiąc. Podnosi głos na pacjentów. Może i ma wiedzę, ale traktowanie pacjenta pozostawia wiele do życzenia. Doktor zachowuje się jakby wszystkie rozumy pozjadał, a pacjentów traktuje jak idiotów. Nie polecam!

Najlepszy, najbardziej kompetentny lekarz z jakim się spotkałam. Mnóstwo badań oka (na NFZ), wszystko wytłumaczone,dużo poświęconego czasu dla pacjenta, oby jak najwięcej takich lekarzy.

bardzo sympatyczny,spokojny pan,profesjonalna obsługa,daje wyczerpujące odpowiedzi na ewentualne pytania,cierpliwie tłumaczy,daje bardzo ważne rady,gorąco polecam,przy tym niedrogo

Pełen profesjonalizm.Super podejście do pacjenta.Bardzo sympatyczny, wyrozumiały i uprzejmy człowiek.Polecam